Delusi da Gran Fra:(

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 333
ciao VITTORIA, come va da te ???e ricordati la fame non il fame !!!;-)bacioni da Pomo!!!
hejka Anettii no jak Amore czeka to musisz sie rzucic w jego ramiona jak najszybciej;)
Pomo ty filmowcu!!miłego ogladania;)
Vicchi zostalysmy same samiusienkie:( no to co stosik butelka czystej i zaczynamy zabawe;)

P.S.Frateloooo nie przystoi far aspettare la donna!!vieni da me pesciolino mi manchi da morire;)
Ciuao Pomo grazie mille.... ma io a queta l'ora gia' ......sai :)
......gia' tutto aposto sono un po' tranquillizata sto giocando con il
mio coniglietto....
ti auguro una buona serata...
:)
un bacione....
...no zaczynamy ale nie wiem czy juz wiesz ze Macius "wielki" skapitulowal i sie tlumaczy:)..jeny chyba przesadzilam z tym rumiankiem i rumem bo cos mi sie jezyczek placze i literki...hi hi...to ze zmeczenia:)
pomo sorry poprawie sie z pisownia..poducze...
to co Ivona... stosik pora rozpalac?
...
Vicchi to teraz dwie butelki czystej oblewamy zwyciestwo nad Maciejem I ;)
ej a co sie stalo z Minique czyzby sie wkurzyla na kompa i probuje go nauczyc latac??;)
wielki tak dzis przynudzales ze wszyscy poszli nana;)

Dziewczyny mam dla was bolesna wiadomosc chlip chlip od jutra wasza wojowniczka opusci ten program swiat ja wzywa i jedzie zawojowac go;) a przede wszystkim tych w "spodniach";) piszcie na moj mail!! a gdybyscie mialy klopoty z Wielkim...same wiecie jak go poskromic;) buziaczki dla was wszystkich bedzie mi was bardzo brakowalo do uslyszenia

Iwon

P.S. Wielki Fra tylko bez atakow zazdrosci;) bede ci wierna...do grobowej deski,przynajmniej bede sie starac;)
Vicchi, jestem juz sobie :), ciekawe jak tam nasza wojowniczka wojuje z tymi spodniami
...no jestem , jestem slonko...no pisala, pazdrowionka ci przesyla.....
..i jak tam w pracy ...czarujesz nadal?
..ja delektuje sie przerwa..
Iwon jak to .gdzie po co ,wyszlas i tak bez wytlumaczenia?No mam nadzije ze wrocisz i powiesz gdzie to ten wielki swiat
czaruje cały czas, tylko nic mi nie wychodzi.... nawet królik z kapelusza :))
ale może jakieś rady ?
..a Ivon pisala jeszcze ze jest juz w autobusie...i za nami teski...
Grande Fratellooooooooo Ivcia sle tez pozdrowionka i caluski dla Ciebie....
gingerka witaj nie martw sie Ivon powroci juz niebawem....obiecala:)
...kochana moja a moze ty dzialasz tak oniesmielajaca, ze dech w piersiach im zapiera co?....przyznaj sie mnie nie oszukasz... puszczasz oczka a potem ..zgrywasz niewiniatko...oj nie ladnie ...
ciekawe , czy Grande chociaż za nią jakąś łęzkę rozpaczy uroni , pewnie tak , ech ta Ivcia co ona zrobiła, do takiej rozpaczy doprowadzać
...no wiesz kobieta 100% nie....hi hi
ale musi miec czkaweczke:)
tak dech im zapiera....... szczególnie że tu same staruszki przychodzą, lepiej niech im dechu nie zapiera , bo się tu kostnica zrobi :))))
...hi hi kostnica mowisz?......a jak tam twoj makaronik poci sie juz...a tak wogole to zyje jeszcze?
nie wiem, może sie tak spocił, że juz nie żyje , bo widzę że tak wychodzi, że ja do UKATRUPIANIA mam uzdolnienia :)))
matko no co ty a na mnie to ty dzialasz ...pobudzajaca mam humorek extra az zarazam jak wirusem...hi hi
bo widzisz ja na kobiety działam pobudzająco , im to na zdrowie wychodzi
natomiast na mężczyzn też pobudzająco, tylko dla nich to się jednak zle kończy :)))

..........hihihihii
Makaronik, mysli sobie że ja do niego napisze,
niech sam cos wymodzi , a nie ja się będę wysilać, przetrzymamy go jeden dzień , hhihiiii
...e tam wydaje ci sie!!!! po prostu zostaja w szoku i tyle......nie sa w stanie nawet slowa wydiusic czekaj tylko az sie odblokuja ...cala kolejka bedzie szykuj sie szykuj!!!!!!!!
...brava ragazza hai fatto bene!!
kolejki powiadasz, poczuje się jak sprzedawczyni, a fartuszek mam załozyć ? ...ihihihi:):)
p.s.
ale mnie dziś humor dopadł
...fartuszek mowisz o tak tak..ale to zalezy jaki...
no twoj humorek tez mi sie udzielil.....hi hi ...tak juz od rana...mowilam ze sie poprawie!!!mozesz byc ze mnie dumna!
cmook:)
minique jestes jeszcze czy juz poszlas?
no jaki, oczywiście króciutki z przezroczystego tiulu :))))

ok, skarbie tak trzymaj, śmiech to podstawa, Ja niestety musze uciekac juz, postaram sie odezwać dzis, ale jak nie to jutro napewno i pamietaj oczaruj dziś tego KLINA.....

baci baci baci x 1[tel]
..grazie ...jestes wielka ..uwielbiam cie poprostu ja okolo 17 bede w domu jak co to odzywaj sie bede czekac z utesknieniem....
..a jak z tiulu to oki....hi hi...brava!!
usmiecham sie dla ciebie...bacioni dla ciecie w liczbie nieskonczonosci!!!!!!!
a tego klijenta ...no oki zrobie co moge...
:) pozdrawiam powodzenia z netem.....
..oj widze ze nikogo nie ma:)
minique a ty gdzie masz juz tego neta?..odezwij sie jak co na gg...
pisalam sms-a do Ivonci....ucalowalam ja tez od ciebie
:) pa
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 333

»

Pomoc językowa - tłumaczenia