Che Forum e?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 78
poprzednia |
ciaooo
curiosita, ma ke forum e? " cerco marito?"cerco ragazzo italiano xke amo italiani???" ma ragazzine ....dove avete la testa?!Italiani ridono solo di voi e quelli ke scrivono qua penso solo cercano una "bionda" x "scoparla" scusate volgarita :)
bacioni
nie masz racji, poznalam tu Wlocha, ktory pracuje w jednym z najwazniejszych urzedow we Wloszech, jest wyksztalcony, mozna powiedziec, ze nawet niesmialy. Znamy sie juz dlugo i nawet przez chwile nie zachowal sie tak, ze mozna by wnioskowac, ze zalezy mu na jednym, a dziewczyny ktore tu pisza, ze szukaja Wlocha na pewnoe nie sa pustymi laleczkami szukajacymi meza. Moze sa i takie jak piszesz ale nie wszystkie.
WITAM!
Jestem wlochem.To jest super dobry forum ktory mozemy poznac i pogadac i co myslisz,tu mozesz powiedziec.
To nie prawda myslimy poznac dziewczyn z polska tylko sie uprawiac na sexu.Jestem tu bo bardzo mi sie podobaja dziewczyna z polska i bardzo czesto pojezdzam do POLSKI i tam moglbysmy spotkac.
PAPATKI Teraz jestem w pociagu i pracuje.Jutro rano o 9:25 bede w MEDIOLANU!
MILEJ IMPREZE @;-)
jak milo poczytac cos po polsku, co napisze obcokrajowiec! :) i wcale nie jestem zlosliwa :)- super! gratuluje znajomosci trudnego polskiego! :)
Ja bardzo lubie sie uczyc po polsku!
Ja znam po hiszpansku,po francuwsku,po angielsku,po czesku i po polsku.Jak masz na imie MAGIA?Ja nazywam CLAUDIO,jestem wlochem,mieszkam w MEDIOLANU ale sie urodzilem w NEAPOLU!
Chodz zemno w pociagu gdzie pracuje i pogadamy @;-)))))))
...a co ty robisz w tym pociagu Claudio?
zapiekanka....fajnie...uwielbiam jak piszecie mowicie po polsku...ale uswiadamiam sobie jak komicznie wygladamy my polacy poczatkujacy....jak mowimy po wlosku...:))))))...pozdrawiam.
czesc Zapiekanka :)- pewnie glodny jestes, co ?:)
mam na imie magda :)... fajnie, ze mowisz po polsku- to nie jest w koncu prosty jezyk!!! co sprawilo, ze sie go uczysz? milosc? praca?
Ja bardzo mi lubie ZAPIKANKY!MNIAM!MNIAM! Ogolnie jestem z kolejarz i potem pracuje w pociagow!Jest fantastyczny porozmawiac po polsku.Wiesz kiedy lubisz sie uczyc innych jezykow,dla ciebie wszystko jest bardzo latwejsze.Niestety aktualnie moj polskiego jest slabe ale ogolnie musze angazowac mi sie caly dni.
PAPATKI DLA WSZYSTKICH ();-)))))))))
papatki zapiekanka!
A ty co porabiasz MAGDA?
Ja nie dlugo ide spac dlatego juz o 6rano musze wstac i pracowac.Ile masz lat i gdzie mieszkasz?Ja mam 25lat.W POLSCE mam wila okolo BYDGOSZCZY i mieszkania w SOPOCIE
BUZKI
Zapiekanka! ja wlasnie ide spac.......

buona notte! :)
DO JUTRA!
DOBRANOC!
I SNIJ O DOMNIE!
MILYCH SNOW
witaj zapiekanka!!!
naprawde fanie sie czyta twoje wypoiwedzi po polsku:)widze ze masz talent do nauki jezykow, oby tak dalj, bo faktycznie nie jest latwo nauczyc sie tego jezyka!!!
magia ma racje tu nie sa tylko dziewczyny poszukujace wlochow, lub wlosi poszukujacy na umor kobety polki...wiec bez glupich komentarzy..tu naprawde mozna znalezc pomoc i super ludzi...
milej pracy zapiekanka.....:)
Czesc GOSCXXXXX!
Wiem to jest glupie komentarzy.
Jestem w domu po prace ,zrobilem natrysk,pol godziny bede w kosciela,caly popoludniu ogladam meczow pilki i dzis wieczorem to niewiem.
Jak masz na imie a ile masz lat?
MILEGO DNIA!
DOBRA ZAPIEKANKA MNIAM! MNIAM! @;-))))))hihihihihihihi!
witaj, wiec dzien dobry, jak juz wstales:)no tak, mecze pilki noznej.....zycze milych chwil i malych przegranych:)
a ja jestem magda!hmm a wiek, no 26:)milej niedzieli zycze!i do uslyszenia na forum:)
CIAO GOSCXXXXX lub MAGDA!
Nie po mesza,jadlem obiadu i zaraz bylem w lozeczku i spalem bo tej nocy spalem pomalutko!
Wlasnie teraz wstalem wiec wyspanie caly popoludniu i nie ogladalem meczy.
Urodzilem sie 2[tel]w NEAPOLU (miasto gdzie urodzil prawdziwa pizza!A ty?
Znam POLSKA ode 21-12-1997 (mialem 17 latek)Moj pierwsza miasto to byl TYCHY!W POLSCE bylem w KRAKOWIU,w USTRONU,we WISLY,w SOSNOWCU, do KATOWIC,W TYCHY,W MIKOLOW,W ZORY,W RYBNIKU,do GLIWIC,we WROCLAWIU,w POZNANIU,w KORNIKU,do LODZIw KOLUSZKU,we WARSZAWIE, w INOWROCLAWIU,W TORUNU,W BYDGOSZCZY, w LASKOWICKU POMORSKIEGO, w PRUSZCZU, W CHOJNOWICKU,w KOSZALINU,W GDANSKU,w SOPOTU (mam mieszkania i do GDYNI! Nie znam ten kraju nie? @;-)))))))))hihihihihihi!
Dzisiaj mam urodziny mojej siostry.Chcesz torcik?
SLODKIE BUZIAKI ODE ZAPIEKANKA GOSCXXXXX
witaj zapiekanka!!!
dziekuje za torcik, chetnie zjem ,bo mam ochote na male slodkosci:)
haha jestes ode mnie starszy o 7 dni....niewiarygodne, bo ja urodzilam sie 27.06 80:)no prosze:)ale zbieg okolicznosci!!!!:)
i widze ze zwiedziles tez sporo miast w polsce, nawet byles w moim rodzinnym miescie, bo ja pochodze z sosnowca:)hmm ty wiecej widziales miast w polsce niz ja w italii......:)
mam andzieje ze sie wyspales:) no i tanti auguri dla siostry z okazji urodzin:)
ciao :) miło usłyszeć włocha mówiącego po polsku :) jestem pełna podziwu dla ciebie :) zapiekanka byles w rybniku?? :)
Wiecej razy bylem w RYBNIKU i w SOSNOWCU!Tam mam duzo znajomyW RYBNIKU spie na ul. KARDINALA KOMINKA z kolega albo czasami spie w HOTEL RYNKOWY!
Mam duzo kolezanki ktora tam pracuja w REALU!
Spie caly popoludniu ale jeszcze jestem bardzo smeczony.Ogladam tv (SPORT PILKA NOZNA)!
Jutro bede w szpitalu bo moje mamy zly sie czuje i troszche jestem smutny @:-((((((((
CALUSKI DLA WAS
powiedziala co wiedziala...
WITAM ILECZKA!
Jak sie masz dzis wieczorem?
PAPA @;-)))))))))
Jestescie GOSCXXXXX,AGA,CLIVEA i ILECKA?
PA o;-D
zapiekanka...zloz siostrze zyczenia!
...a ja tez dzisiejsze torty jeszcze dojadam
kolego o tej porze co ty pisales to ja szlam spac :P
jestem strasznie przeziebiona, aiuto!
DZIEN DOBRY DLA WSZYSTKICH!
Jak sie czucie dzisiaj?
O 13 pojedzie do szpitalu a pozniej bede do sklepow mode,centrum MEDIOLANU,gdzie pracuje moje mamy i podam swoja ubrani(bede do PRADA,DOLCE & GABBANA,VERSACE,TRUSSARDI i BOGGI!
Jutro wieczorem bede pracowal w pociagu do NAPOLI!Moze byc tam mieszka dziewczyna z polska?
Tak AGATA!Jest torcik dla ciebie tez!Chodz!!!! Przepraszam!Niema tort!Jadlem wszystko! @;-)))))))) Nie zartuje!Chodz!
no jasne! po torcik to nawet do Neapolu pojade heheheh
vivva Fuorigrotta,Maradona e babà...

ciao Zapiekanka.anche mio marito è un Napoletano doc ,viviamo a Milano e lui va matto per la zapiekanka.

un abbraccio
kasia
wlasnie zauwazylam ,ze tutaj wszystkie wpisy po polsku...
gratulacje dla zapiekanki za jego chec ,ktora przyklada do nauki polskiego...
oby i moj pan maz tak sie postaral!!!

pozdrawiam
WITAM!
Jestem po obiadu bo zaraz pojedzie do szpitala.
Ja bardzo mi lubie ZAPIEKANKI!Pewnie jem o tym caly dzien!Bardzo mi lubie BIGOSU,KELBASY,ZUREK,PIEROGI Z KAPUSTA i PIEROGI SMIETANA i TRUSKAWKA blah,blah,blah,
Caly dni studjuje po polsku.
Czesto przyjezdzam do POLSKI!Ogolnie wy wlosi znamy tylko KRAKOWY,WARSZAWY i GDANSKU!2 lata temu caly przyjaciolmi mowili CO BEDZIESZ ROBIC ten LATO?Powiedzialem bede w RYBNIKU,POZNANIU i w SOPOCIE!Oni mowili eeeeeeh!!!!!! To Dziwny.Co tam jest?Tam nic jest! Ja mowilem sobaczemy.Pozniej po wakaci
oni beli zaskoczoni dlatego tem miaste sa ladnejszy.Oni teraz kochaja ROSIJ i tam maja duzo znajomy ale wlasnie ja lubie wiecej ten kraj,to jest POLSKA S;-)))))))
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 78
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne