Che Forum e?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 78
witaj zapiekanka.....
mam nadzieje ze mama ok!!!!ja wrocilam z pracy...a teraz jem a potem jakies piwko......to prawda polska ma duzo ladnych miast:)przyjezdzaj czescie do nas.....
milej podrozy do napoli:)i do napisania....
CIAO dla wszystkich!
Ja bede sczesliwy kto chce kontaktowac zemno tu we WLOSZECH i tam w POLSCE!Moj adres [email]
Wracalem w domu ale nie dlugo pojedzie w sklepow moje mamy.
Niestety jest zla @:-((((((
cześć Claud!Ja też chcę kawałek torcika!!!!!To ten pyszny neapolitański???Może coś zostało......wiesz gdzie przesłać!!!!! ;-))))))
Bardzo przepraszam PIZZAMNIAM ale juz torty zkonczyl.Mozesz tylko jesc papier od ten torcik!Chcesz?To jest super dobry jedzenia @;-)))))))))hihihihi!
papier BLEE...
Ciao AGATKAF!
Jak sie czujesz dzisiaj?
Ale ty gdzie mieszkasz w POLSCE?
Czasami jestem komiczny nie?To fajnie bo jestem bardzo wesolem chlopakiem.
MILEGO DNIA!
hehe a najfajniejsze, że sam uwazasz ze jestes fajny:)
śmieszny jestes, ale oczywiscie w bardzo pozytywnym tego slowa znaczeniu:)podobaja mi sie tacy ludzie:)

pozdrawiam
Wiola
Czesc WIOLA!
Tak ja jestem!
Pisze ci teraz bo caly popoludniu studjowalem po polsku.
Gdzie mieszkasz i ile masz lat?
Ja w MEDIOLANU i mam 25latek.
Dzis wieczorem o 23:20 bede pracowal w pociagu dla NEAPOLU (miasto gdzie urodzilem ,pizza tez)
Chodz zemno tam?
BUZI KLAUDIUSZEK KOMICZNY! CHYBA @;-((((((
Ja mieszkam w Siedlcach, z tego co czytałam gdzieś tam wyżej to w moim mieście nie byłeś (jeszcze:P). A co do wieku to dzis jeszcze mam 22 lata, ale jutro bede juz miała 23:)
Gratuluję Ci zapału do nauki:) Ja też troche zaczęłam sie uczyc włoskiego, ale nie bardzo mam ostatnio czas:( Bardzo często czytam sobie to forum, ale nigdy nic nie pisze.
Po prostu jak Cie czytałam to tak mnie rozśmieszyłes, że nie mogłam sie powstrzymać i musiałam napisać:)
JESTES KOMICZNY:) (POSITIVE OF COURSE:)No i masz fajne poczucie humoru, ale dość juz tych komplementów bo stracisz głowe i staniesz sie zarozumiały:)
Ah i jeszcze gratuluje znajomości az tylu języków. Ja tez lubie sie uczyc języków obcych. Studiuje filologie angielska, ale jakoś pociaga mnie ten włoski zwłaszcza że nie jest bardzo trudny dla Polaków:)
CZESC WIOLA!
TAK!Ogolnie jestem taki.
Jak ty wolisz miglabys popisac moj adres [email]
Pewnie chce ci poznac!
Gdzie jest tego miasteczka ktora mi mowilas?
Czekam meil.
Twoj komiczny KLAUDIUSZEK @;-)))))))
No może kiedys napiszę na maila:)
To miasteczko jest jakies 100km od Wawy.
Hej,gratuluje swietnego polskiego.J tez mam kolege,ktory mieszka w okolicy Torino i pracuje w pociagu jako kierownik pociagu.
Dzieki WIOLA i AZUK 24!
Jak wy chcecie,ja czekam wasz meil.
Wlasnie jestem w pociagu i mam wolne od prace.Ide spac bo juz o 5:30 musze wstac dlatego o 7:15 przyjezdzam do RZYMIE!
DOBRANOC I SNICJE O DOMNIE!
STO LAT! STO LAT! NYCH ZEJE ZEJE NAM! STO LAT! STO LAT! NECH ZEJE ZEJE NAM! JESZCZE RAZ! JESZCZE RAZ! NECH ZEJE ZEJE NAM!
zzzzzzzzzzzzzz Juz spie @;-)
WIOLA C....100 LAT!!!
cale zycie przed toba ;-))*
CIAOOOO WIOLA! STO LAT! STO LAT! NECH ZEJE ZEJE NAM!
PODAM CI MOJEGO NAJLEPSZEGO ZYCZENIA URODZINOWY!
Podaj mi tort i jak prezen ci podam PULCINELLA e' a pizz napulitan!Vien'acca!
@;-)))))) JESTEM KOMICZNY! S;-)))))hihihihihi!
ZAPIEKANKA,MOZESZ MI NAPISAC,GDZIE JEST MIEJSCOWOSC-NARDO` I CZY JEST TAM COS CIEKAWEGO?
POZDR.
Oczywiscie-Nardo`
coprawda nie jestem zapiekanka, ale moge ci odpowiedziec:
nardò jest w prov. di lecce. czyli na plw. salentino. a tam jest co zobaczyc!
ilecka,jak zwykle niezastapiona
saluti,grazie
buzka!
Dzięki Agatkaf za życzonka:) Wczoraj pierwszy raz sie zdarzyło, że napisałam tutaj na forum i akurat w przeddzien moich urodzin:)
Nie pisze, ale duzo czytam i tak właściwie to juz jakbym Cie znała.
ale naprawde wydajesz sie byc bardzo szmpatyczna osobka
Pozdrowiam
do wiola c: auguroni anche da parte mia:-)
Grazie bocconcino ( mam nadzieje ze dobrze napisalam, bo moj wloski jest bardzo cieniutki:))
Ah i przy okazji fajnie, że tak sie zaangazowalas w tworzenie tego słownika - bardzo sie przydaje:)
P.S Chyba częściej zaczne pisac bo zaczyna mi sie podobac;)
I jeszcze do komicznego Zapiekanki, który także mi składał zyczenia.
Dziękuje Panu bardzo:), ale niestety tortu nie ma:( i obawiam sie że skoro nie ma tortu to nie będzie tez tego obiecanego prezentu:)
dziekuje:-)
Dobry wieczor!
Bardzo mi przykro ale dzis rano przyjechalem w NEAPOLU i po prace,zaraz bylem we lozku,bylem super smeczony.
Teraz jestem juz w pociagu i wracam do MEDIOLANIE!
Tak!NARDO' jest miasteczka 15km od LECCE ale tam nic jest ciekawego!
Po prosze WIOLA!Dzisiaj nie bylem tym strony lecz myslalem twojego compleanno! @;-)))))hihihihi! Jestem komikiem i sam usmieje @;-))))))))hihihihi!
WIOLA jak ty wolisz,pomozesz wyslac meil n moje poczte!
Dzis wieczorem w pociagiem jest dziwny starze.Co ci stalo?Ja bylem w wagon sypialny gdzie aktualny pracuje,jego byl tu odemnie i mowil ze mam cos alkoholowy i JA: TAK! TAK! Mam FERNET BRANCA,STOCK 84 I J&B! on:To ok STOCK 84! kilka minut pozniej ...... ON: ile czasu pracujesz w pociagow? JA: OD 1rok 3mesiacy ON : byl cos dziwnego kiedy pracujesz z dziewczyna? JA : To jest trudnejsze poznac dziewczyn w pociagu ON : Nigdy przytumales chlopaka? JA : JA KOCHAM TYLKO DZIEWCZYNY ON : Kiedy bedziemy w RZYMIE,mam nadzieje ze tego osoba nie bedzie tak moglbysmy spac razem! JA : Nie moge dlatego jestem w prace i jeszcze raz JA KOCHAM TYLKO DZIEWCZYNE i nie jestem z geju.
A potem nic on zrobil. MENO MALE! MI PRESSAVA TROPPO!
DOBRANOC I MILYCH SNOW DLA WSZYSTKICH I SNICJE DOMNIE !!!!!
Zartuje! @;-)))))hihihihi KOMICZNY KLAUDIUSZEK! USMIEJE sam @;-)hihihihihi! CMOK! CMOK! CMOK! CMOK
Dobry wieczor!
Bardzo mi przykro ale dzis rano przyjechalem w NEAPOLU i po prace,zaraz bylem we lozku,bylem super smeczony.
Po prosze WIOLA!Dzisiaj nie bylem tym strony lecz myslalem twojego compleanno! @;-)))))hihihihi! Jestem komikiem i sam usmieje @;-))))))))hihihihi!
Dzis wieczorem w pociagiem jest dziwny starze.Co ci stalo?Ja bylem w wagon sypialny gdzie aktualny pracuje,jego byl tu odemnie i mowil ze mam cos alkoholowy i JA: TAK! TAK! Mam FERNET BRANCA,STOCK 84 I J&B! on:To ok STOCK 84! kilka minut pozniej ...... ON: ile czasu pracujesz w pociagow? JA: OD 1rok 3mesiacy ON : byl cos dziwnego kiedy pracujesz z dziewczyna? JA : To jest trudnejsze poznac dziewczyn w pociagu ON : Nigdy przytumales chlopaka? JA : JA KOCHAM TYLKO DZIEWCZYNY ON : Kiedy bedziemy w RZYMIE,mam nadzieje ze tego osoba nie bedzie tak moglbysmy spac razem! JA : Nie moge dlatego jestem w prace i jeszcze raz JA KOCHAM TYLKO DZIEWCZYNE i nie jestem z geju.
Zartuje! @;-)))))hihihihi KOMICZNY KLAUDIUSZEK! USMIEJE sam @;-)hihihihihi! CMOK! CMOK! CMOK! CMOK
Dobry wieczor!
Dobry wieczor!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 78

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne