Dobry wieczor!
Bardzo mi przykro ale dzis rano przyjechalem w NEAPOLU i po prace,zaraz bylem we lozku,bylem super smeczony.
Teraz jestem juz w pociagu i wracam do MEDIOLANIE!
Tak!NARDO' jest miasteczka 15km od LECCE ale tam nic jest ciekawego!
Po prosze WIOLA!Dzisiaj nie bylem tym strony lecz myslalem twojego compleanno! @;-)))))hihihihi! Jestem komikiem i sam usmieje @;-))))))))hihihihi!
WIOLA jak ty wolisz,pomozesz wyslac meil n moje poczte!
Dzis wieczorem w pociagiem jest dziwny starze.Co ci stalo?Ja bylem w wagon sypialny gdzie aktualny pracuje,jego byl tu odemnie i mowil ze mam cos alkoholowy i JA: TAK! TAK! Mam FERNET BRANCA,STOCK 84 I J&B! on:To ok STOCK 84! kilka minut pozniej ...... ON: ile czasu pracujesz w pociagow? JA: OD 1rok 3mesiacy ON : byl cos dziwnego kiedy pracujesz z dziewczyna? JA : To jest trudnejsze poznac dziewczyn w pociagu ON : Nigdy przytumales chlopaka? JA : JA KOCHAM TYLKO DZIEWCZYNY ON : Kiedy bedziemy w RZYMIE,mam nadzieje ze tego osoba nie bedzie tak moglbysmy spac razem! JA : Nie moge dlatego jestem w prace i jeszcze raz JA KOCHAM TYLKO DZIEWCZYNE i nie jestem z geju.
A potem nic on zrobil. MENO MALE! MI PRESSAVA TROPPO!
DOBRANOC I MILYCH SNOW DLA WSZYSTKICH I SNICJE DOMNIE !!!!!
Zartuje! @;-)))))hihihihi KOMICZNY KLAUDIUSZEK! USMIEJE sam @;-)hihihihihi! CMOK! CMOK! CMOK! CMOK