zakochana

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 318
To o Misiace zostało chyba zdjęte,a szkoda bo było super.Ale zajrzyj na www.włoski.ang.pl/przyjaźń czy kochanie 13968.html z 29.8-to jes o tej dziewoi z ganku i makaronie z dworca co wspominaliśmy.Tym razem już na dobre znikam.
dziekuje za linka;)
z tego wszystkiego poszlam sobie ugotowac makaron;))
swiderki z ragu (nie wiem jak to sie pisze "z wloska")
Gwożdziku, co ty z tym samopoczuciem. Nie bądz taki.... Obowiazkow przybywa, a on idzie chorować, fe ;)
53 Jak bedziesz kiedys w okolicach Torino to zapraszam na piwko :)
znowu post mi wyskoczyl nie tam gdzie trzeba :(
a tak pozatym cio wy tu sobie tak piwkowaliscie bezemnie ;) , nastepnym razem przyniose nalewke mojego dziadka ( taka ja wtedy ;-P ) to sie napijemy , chociaz wirtualnie :-)
nie zakochujcie sie we wlochach dziewczyny!!najgorsze co moze byc!!
najgorsze co moze byc!!

Cos mi tu wieje zasciankowoscia.
Ilecka, podkreslone czerwone literki sa bardziej wiarygodne. pozd.
Zakochujcie się we Włochach ale z rozsądkiem i rozwagą. )))
chwila, ragazze, chwilunia!! a po jakiego zakochiwac sie we Wlochach, skoro macie na wyciągniecie reki super Polaków? Czy czegoś nam brakuje?
***gwozdzik*** tego sie nie zapomina, to dopiero byl HIT SEZONU to nawez z last minute nie wyjedzie sie do wloch i nie utrzyma tam za jedyne 20 euro..tak apropo's to ten wspis tez jest w watku slawnej Misiaki "co mam z tym FANTEM zrobic" gdzies tam sie przewinely opowiesci tych panienek hihiihihihihi
Kobiety nie zakochuja sie we Wlochach czy Polakach, tylko w mezczyznach, a narodowosc to juz drugorzedna sprawa.
niektorym ucha,innym oka,a jeszcze innym nosa :-)
hmmm, czego wam brakuje, moze ciemnej karnacji, domu na egzotycznym poludniu i alfy romeo?
No nic nie brakuje. Tylko z przystojnym facetem jest tak jak z cukierkiem. Z wierzchu ładny w środku pusty.)))
ja oczywiscie zartowalam zeby nie bylo pozniej na mnie;))
mh...dipende dalle aspettive :P
niestety przewaznie jest tak jak mowisz :-/
sa tez brzydcy wlosi i przystojni polacy, to dziala w obie strony
mam nadzieję, ze mówisz tylko za siebie, bo gdyby tutte le ragazze polacche były takimi materialistkami, to faktycznie moze lepiej poszkać wśród kobiet nie tylko innej narodowości, ale i mentalności....................................................... gratulacje! complimenti cara!
żartowałam, certo.........e perche' non ci credo?
grazie caro ;))
ale przewaznie wlosi dorastaja troche pozniej,moze po 40-tce albo i nie-pod tym wzgledem wole polakow,zreszta dlugo by mozna porownywac,2 rozne rzeczy,po za tym wszystko zalezy odo danej osoby........
to zrobcie rozbudowane porownanie, a ja wieczorem wpadne to poczytam
to do popisania, piccolaccia sie zbiera, bo sie spozni na randke;p ;))
Hejka :-)
No a jak Wam sie dziewczyny podoba aktor Antonio Banderas ??
Całkiem, całkiem ...;-)))
Mozna sobie popatrzeć : http://www.kinomaniak.pl/osoby/antonio_banderas/zdjecia.php
ja szleje na punkcie Gabriela Garko!!!!!! serce mi staje jak go widze :-)
Ale obciach nie wiem kto to jest :-(
własnie go ogladam, znalazłam w google.
Wow ale gościu :-))) Banderas sie chowa ...
no wlasnie-jest slodki,po za tym ze swietny aktor-zjadlabym go :-)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 318

»

Pomoc językowa - tłumaczenia