BŁAGAM JEDEN SMS!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 60
poprzednia |
NIEMOGĘ SOBIE PORADZIĆ POMÓŻCIE MI PROSZĘ!! AMORE PERCHE' NON MI RISPONDI IERI SERAHO PIANTO PER LA PAURA DI PERDENTI E OGGI LO FARO' DI NUOVO VISTO CHE NON RISPONDERE,SE HODETTO PUALCOSA CHE TI HAFERITO TI CHIEDO UMILMENTE SCUSA,VOLGIO SOLOFARTI SAPERE CHE CON TE SONO SEMPRE STATO SINCERO E LEALE E SOPRATUTTO INNAMORATO.ORASTA A TE DECIDERIE.TI AMO E LO FARO' PER SEMPRE CREDEMI TI AMO,TI AMO dzięki bardzo,bardzo będę zobowiązana
NO LUDZIE KOCHANI HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no co "help" ? trzeba zaczac sie uczyc jezyka bo sie nie dogadasz z amore ..
amore perche' non mi rispondi ieri seraho pianto per la paura di perdenti e oggi lo faro' di nuovo visto che non rispondere,se hodetto pualcosa che ti haferito ti chiedo umilmente scusa,volgio solofarti sapere che con te sono sempre stato sincero e leale e sopratutto innamorato.orasta a te deciderie.ti amo e lo faro' per sempre credemi ti amo,ti amo

kochanie dlaczego mi nie odpisujesz/nie odpowiadaszb wczoraj wieczorem plakalem ze strachu ze moge cie stracic i dzis znow sie boje o to kiedy widz4e ze nie odpisujesz, jesli powiedzialem cos co cie urazilo/sprawilo ze cierpialas przepraszam cie. chce tylko zebys wiedziala ze z toba jestem zawsze szczery i lojalny i przede wszystkim zakochany. teraz ty musisz zadcydowac. kocham cie i bede cie kochal zwsze wierz mi. kocham cie.
Kocahnie dlaczego mi nie odpowiadasz, wczoraj wieczorem plakalem ze strachu ze moge cie utracic. dzisiaj znow bede plakac bo mi nie odpisujesz. Jesli cos powiedzialem co cie zranilo bardzo cie przepraszam, chce tylko zebys wiedziala ze bylem zawsze szczery z toba i przede wszystkim zakochany. teraz od ciebie zalezy. kocham cie i zawsze bede, wierz mi kocham cie , kocham cie

No prosze...kocha
BARDZO WAM DZIĘKUJĘ DESMINKA KOCHANA I MILLI (ja tam twardo stąpam po ziemi)
e tam, oderwij sie czasami i pozwol sobie na lot
W Polsce to: chłopaki nie płaczą. Która chciałaby mieć mazgaja, beksę koło siebie? :)
milli a wiesz jak można się boleśnie potuc jak lot będzie nie udany????
ale jak nie bedziesz probowac to sie nie nauczysz latac. A pupcie zabezpiecz poduszkami. Takie latanie jest naprawde wspaniale. Tylko oczy trzymaj szeroko otwarte i dobrze sie rozgladaj
milli ja mam lęk wysokości!!!!!!
peccato..non sarai mica un'aqila..
jak sie nie myle to Jovanotti spiewal : la vertigine non le paura di cadere ma voglia di volare". To nie jest lek wysokosci tylko pozadanie, chec latania ..
milli tak się tu naczytałam o "włoskich milostkach" ze jeszcze pozostane na ziemi a swoją droga to miłe jak facet stara sie o kobietę a nie odwrotnie,bo widziałaś kiedys rybaka ,który zakłada przynęte na rybę ,którą juz złapał?he he (ja chce byc długo dokarmiana)
PEERUN TO DLA CIEBIE: JA LUBIĘ MAZGAJI,HE,HE ,A PRAWDZIWY FACET TEZ PŁACZE TAK SAMO MOŻNA BYŁO BY POWIEDZIEĆ ŻE TYLKO GŁUPI NICZEGO SIĘ NIE BOI.POZDROWIONKA,TRZYMAJ SIĘ.
hahaha ale bajer ;)
Włoch potrafi, pozdrawiam ;)
Sama znam paru włochów, którzy mnie "kochaja per sempre" hahahahaha oni to mają z tą miloscią ;) A te gadki to im sie udaja jak nikomu innemu na swiecie ;) szekspir wymięka na pierwszym zakręcie :D Pozdrawiam i zycze szczescia w milosci ;)
AlmaNegra a tobie to sie chyba nie ulozylo w zyciu co???
hmm skąd ten pomysł??
Wręcz przeciwnie ;> Ułożyło się ;] Nawet bardzo :)
Przeciez moja ostatnia wypowiedz, nie była złosliwa. Nie rozumiem więc tego dziwnego wniosku...
ja ja odebralam wlasnie tak.zlosliwie!
bo przez twoja wypowiedz mozna zrozumiec, ze kazdy wloch gada byle pierdoly zeby tylko zbajerowac!!!
Mala izka:) z płakaniem u włochów to naciagany bajer stary jak świat))))
Hmm to isteniją 2 wyjasnienia twojej dziwnej interpretacji, tego co napisałam. Albo masz jakies malutkie problemy z rozumieniem czytanego tekstu, albo masz 15 lat ;) Innych wniosków wole nie wysuwać, aby Cię nie obrażać ;)
[To już bylo zlosliwe ;] ]

Tak, czy inaczej to co napisałam było raczej zartobliwe. Ten tekst powyżej sam z siebie jest.. interesujący.;) Absolutnie ja tu nic nie uogolniam, w żadnym . Znam wielu włochów i dlatego wiem do czego oni sa zdolni w pozytywnym i w negatywnym sensie. Natomiast Ty, Mała Izo, jestes delikatnie mówiac bardzo drazliwa w tym temacie (włochów i ich bajerów, tudzież jak wolisz, głębokich wyznań) i rzucasz sie o glupi zart, który notabene w niczym nie miał ująć ani Włochowi, ktory stworzył tego sms, ani tym bardziej autorce tematu. Jak dla mnie to jest dziwne nieco zachowanie z Twojej strony. Nic pozatym.
inf. z płakaniem u włochów to naciagany bajer stary jak świat))))
hmmm widzisz moj chlopak-wloch plakal przy mnie nie jeden raz i wcala sie tego nie wstydzial, a ty bradziej ja sie tego nie wstydze i smialo ci o tym napsalam zebys tak nie uogolnial! nie mow, ze to ich bajery ok?!
AlbaNera dlatego tak odebral ta wypowiedz.czyt. wyzej.
Mala izka:) coś podejżanie drażliwa jesteś. Bardzo przeczulona na ten temat)))
primo : ALMANEGRA -> kobieta ;)
secondo : wyluzuj ;)
tak!!!
bo nie nawidze uogolniania!
a wloch to TYLKO bajeruje, jak placze to tez bajeruje, w glowie mu tylko zabawa, kobiety i sex, wloch to ciagle za mamusia chodzi, wloch to wloch tamto...mam juz tego dosyc!nie wszyscy sa tacy sami!
we wloszech krazy opinia, ze polak to zlodziej i pijak, a polki to k... i chcesz mi powiedziec, ze KAZDY polak i polka sa tacy????
Dziewczyno... NIKT nic nie uogolniał! to był ŻART (wiesz, co to takiego??). Nikt nie powiedział, ze wszysy włosi sa zboczonymi, nieczułymi erotomanami ;] Ale niestety w Italii jest troche takich osobników. Tak samo jak w Polsce pijaków, złodziei i k..... Masz fajnego chłopa: i chwała Ci za to. Ale błagam uspokoj sie bo dostaniesz tam przed tym monitorem ataku spazmów albo zejdziesz na zawał ;) SPOKOJNIE. ( to taki maly apelik ;))
ALBA NEGRA!!!!
po pierwsze moja poprzednia wypowiedz nie byla skierowana do cienie tylko do inf. ktory mnie zna i wie, ze zawsze mu cos napisze "fajnego" my sobie tak powiedzy dogadyjemy...tan na wesolo a poza tym to on slynie ze swoich negatywnych wypowiedzi w kierunku wlochow. nie moj drogi???:)
po drugie twoja w/w wypowiedz jest smieszna!!!
zreszta nie mam ochoty pisac z toba, bo to i tak nie ma sensu!!!
pozdrawiam i zycze miiiiiiiilej nocy:)
Tak zdecydowanie. Mam nadzieje, ze masz jednak te 15 lat o ktore Cie podejrzewam ;] A co do dlugosci pisania na forum to ja tu mam TROSZKE dłuzszy staz niz Ty ;]

p.S to co napisałam MIAŁO byc smieszne, ale nie w tym sensie w jakim Ty to sobie wyobrazasz ;) (ups..znowu to nieszczesne czytanie ze zrozumieniem, musisz pocwiczyc na egzamin gimnazjalny, bo bedzie zle) hahahahhahahahaa (nie, ja sie wcale nie smieje, wydaje Ci sie ;) ) Dobranoc ;)
Mala izka:) małe sprostowanie . Duże wymagania w stosunku do Włochów. Ale dzieki temu od czasu do czasu poznaje wyjotkowych Włochów))))
AlmaNegra dobranoc)))
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 60
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia