Konkurs na najlepszego forumowicza:)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 82
poprzednia |
Jestem tu prawie od 1,5 roku i zastanawiam się kto tu właście jest najbardziej popularny!!Głosujcie na ulubionego forumowicza-NIech wygra najlepszy!!!Żeby było sprawiedliwie podział na faceta i kobiete!!!Ja nie znam za dużo osób tutaj ale oddaje mój głos na ILECKĄ pozdro....:)
a jeżeli chodzi o faceta to rzucił mi się w oczy niejaki FABUS kimkolwiek ejstes podoba mi się Twój nick i głosuje na Ciebie!!!
he he moj ulubieniec! inf!!!
a ja powiem inf.
a tak na powaznie... nie zebym kogos nie lubiła... ale jakoś pozytywnie zapamietałam umbryjke;) pozdrawiam
dużo jest tut akich osób co jakoś dało się zapamiętać i to jest fajne szkoda tylko np. że jak byłam na apertivo-polacco w Mediolanie to nikogo nie rozszyfrowałam oprócz Elami:)no może ewentualnie Malwa123 domyslam się ze to blondynka z bardzo długimi włosami:)bo też tam taka była na spotkaniu!
genio/eugenio czesto sie "rzucal"(bo teraz juz mniej) w oczy no i inf.
dee i inf.
dla mnie nr.1 sa Trishya,Dee,Malwa,( moje przyjacioly,ktore sciskam goraco).Jest tez Ilecka,Agatka,Bocconcino...a z panow-Peerun:-).Tak naprawde to ludzie przychodza i odchodza z forum-moglabym wymienic osoby,ktorych nie znasz ,a ktore swego czasu byly baaaardzo popularne.
(tata misia,mcera,sla,dori,alma negra,sillaba....)
jak dla mnie nie jestem w stanie glosowac tylko na jedna osobe)

ps.a Fabusa nie poznalas na aperitivie w milano?
a który to był??bo poznałam dużo meźczyzn:)A która to ty byłaś Kasiu???
Cha cha tego jeszcze nie było :) Sweetkate, nie przestajesz mnie zaskakiwać. Czy Ty się moja droga nudzisz, bo już dzisiaj założyłaś chyba z 15 wątków ;) Nie no żartuję :D

Ja na najlepszą? Grubo przesadzone!! :D Tzn dziękuję za docenienie, ale uważam, że inni się bardziej zasłużyli. I mówię to z ręką na sercu. Przecież takie wredne babsko ze mnie!
wiesz Ilecka chcę trochę rozruszać te forum bo nudno tu a tak przynajmnie się beędzie coś działo a i my sie lepiej poznamy:)Ja właściwie to na żywca tu nikogo nie znam aż wstyd się przyznać co??
no wlasnie, a Ty gdzie siedzialas?u gory(tzn na tym podwyzszeniu zaraz na koncu sali-bo my tam bylysmy) na kanapach .
no wlasnie, a Ty gdzie siedzialas?u gory(tzn na tym podwyzszeniu zaraz na koncu sali-bo my tam bylysmy) na kanapach .
Ja znam agatkęf z reala ;) bo raz leciałyśmy tym samym lotem, a się wcale nie umawiałyśmy, super co?

Co do rozruszania to masz rację, czasem o późnej porze nie ma tu 'żywego ducha' a ja tylko F5 naciskam non stop, a tu nic nowego.
nie mart sie ja tez nikogo nie znam na zywca(no moz tylko 1 osobe i to przez przypadek:)ale czesto sie zastanawiam jak tu kazdy wyglada i czym sie zajmuje...a moze zalozmy temat "o sobie" moglibysmy napisac nieco o sobie, kim jestesmy, czym sie zajmujemy itp.co wy na to?
oj to niestety sie nie poznalismy:(no ja raczej dalej ale poznałam sporo ludzi tyle że tylko z niektórymi wymieniłam nr a reszte to tak przez mgłe!Pamiętam studentów, jednego chłopaka z SOkrates,polaka od Włoszki:)Klemente,i pare blondynek:)
to świetny pomysł:)ale bez kitu chcialabym poznać w końcu kogoś na żywca i być może już poznałam ale jeszcze o tym nie wiem bo np. w samolocie do Italii tyle ludu zawsze a ja już leciałam tak z 15 razy no i te apertivo polacco:)
by the way nawet nie wiedziałam o tym klawiszu F5 że działa tak magicznie haha:)
Ilecka a z tym F5 to mi spadasz z nieba.nie wiedzialam ,ze tak mozna:-)
:-D
Kasiu z MIlano a pamietasz takiego gościa co był o kulach??Gadał świetnie po polsku!no ja tylko kojarzę Elami a tak to myślałam że ty to przyszłaś z taką blondynką w długich włosach a Ty miałaś długą spódnice!Aha i jeszcze tam chyba dwie siostry były o ile pamiętam jedna uderzająco podobna do Cameron Diaz!A ty na której jestes focie?
no jak! córka informatyka, dziewczyna drugiego informatyka :D musi takie rzeczy wiedzieć. Są jeszcze inne skróty: F4 otwiera pasek adresów, F6 stawia kursor na pasku adresów, teraz fajne: CTRL + F znajduje na stronie to czego szukamy, tzn wpisujemy słowo i naciskamy enter, bardzo pożyteczne zwłaszcza przy dużych stronach (typu nasze forumowe niekończące się wątki;) )
CTRL+ALT+DEL w razie kryzysu komputera chyba wszyscy znają :)
no ten F4 to fajna sprawa:)
jestes nieoceniona:-)

ps.nie ,nie lubie spodnic:-/rygorystycznie spodnie.mialam zielona bluzke z takim czyms przeszkadzajacym na przodzie...a ze mna byla Malwa,Szopcia,Zuza,Werka-wszystkie rygorystycznie poznane na forum ,przyjazniace sie od 2 lat.
to już odnalazłam fotke gdzie jesteś:)szkoda że nie miałyśmy okazji się poznać może następnym razem:)a będziesz 30,06?
Ach, bez przesady ;)

A teraz zaszaleję:
http://support.microsoft.com/kb/306832/pl
oj,to zes se zaszalala:-)(to po grudziadzku)

ps.30.06 bedziemy z dziewczynami i mezami-te,ktore takowych maja:-)...bo nasi mezowie tez sie znaja-dzieki nam:-)
F5 wziety w obroty:-)alez on cudownie dziala.
Iwonka,a Ty te wszystkie skroty znasz??ojej
Buongiornoo! :)

No większość :) Ja lubię 'bezmyszkowo'
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 82
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa