Konkurs na najlepszego forumowicza:)

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 82
Buongiorno a Te carissima:-)
a moze i Ty opowiesz cos o twojej tesciowej na watku o tesciowej?
a co tu sie dzieje?? ;-)
Och wczoraj bylam na festivalbar w milano i wrocilam "distrutta". Narazie nie mam czasu czytac wszystkiego bo musze leciec na zakupy. Ale zabawa byla fajna, napstrykalam zdjec i ogolnie sie wybawilam.
Byl ktos??
au bacio a tutti!
no no ale troche je teraz troche obcielam :-) Ja chyba kojaze Ciebie.
to bylo to sweetkate
oj to chyba niemozliwe wyznaczyć najlepszego forumowicz..ja mam za duzo typów...ja to bym wymyśliła parę kategorii...poza tym poznałam parę osób w realu i już trudno o nich myśleć jedynie ;rzez pryzmat forum;)

...dorzuce jeszcze, że niezwykłą osobą wydaje mi się tutaj Tujaga:))

pozdrawiam wszystkich!
Tujazka jest filarem tutejszego forum:-)
ja tez nikogo osobiscie nie poznalam-a szkoda bo wtedy mozna sie dowiedziec z kim sie konwersuje na tym forum.....ale ja mieszkam w takim miescie ze watpie zeby ktos z was mieszkal w poblizu.... ;-(
skad jestes?
zgadzam sie z Kasia z Milano, co sie stalo z Sillaba????? Co do Sla to nie dziwie sie, ze juz nie wroci, a wielka szkoda:-(
Szkoda tylko, ze jeszcze ani razu nie mialam mozliwosci poznac osobiscie zadnego z forumowiczow, a bardzo bym chciala. Cierpliwie wiec poczekam, kto wie moze kiedys... z pewnoscia szybciej w Polsce niz za granica
jestem z Warszawy :-))
ale mieszkam na takim za.......PINETO-regione Abruzzo :-&
to takie male miasteczko nad morzem,niedaleko Pescary
jak bylam mloda to bylam na campingu w Roseto degli Abruzzi:-)Alba adriatica,Giulianova i inne-znam te strony:-)
nawet nie taka dziura:-)
Roseto i reszta przez ciebie wymienionych miast to moze nie ale to nooooooooooo wiesz....ja dopiero po 5 latach zdalam sobie sprawe ze ktos taki jak ja z duzego miasta jednak potem teskni za duzym miastem itd.i innymi rzeczami choc tutaj nie jest az tak zle no ale.........
coz porabiasz w tym pieknym PIneto?:-)
niedawno wrocilam p o2 miesiacach z polski-dluzszy czas nie pracowalam bo mialam problemy ze zdrowiem,po za tym ciezko tu o prace,wrocilam tydzien temu no i moze niedlugo zaczne pracowac-bez pracy wariuje!!!!! zreszta zycie bez jakiegos zajecia nie ma sensu,kiedy nie mam kontaktu z innymi ludzmi i nie mam zajecia popadam w depresje-ostatnie 1,5 roku bylo dla mnie pieklem-nie moge jeszcze do siebie dojs a praca na pewno mi pomoze
przykro mi i mam nadzieje,ze bedzie lepiej jezeli chodzi o zdrowie i stan "ducha":-)...wyobrazam sobie,ze cos w tym miejscu Ciebie trzyma ,skoro tam jestes, pomimo problemow w znalezieniu pracy.Faktycznie,nauczeni do zycia w wielkim miescie na pewno nie jest latwo sie dostosowac,przyzwyczaic...ale tez sa i tacy,ktorzy z wielkich miast uciekaja by na prowincji odnalezc spokoj,cisze....
ja odnalazlam spokoj i cisze ale zaczyna byc to roche uciazliwe-ciezko tu zaprzyjaznic sie z kimkolwiek.....mam nadzieje ze jak zaczne pracowac to pewne rzeczy ulegna zmianie....
Wlasnie widzialam strone www.barpolska.com
tylko w Milano sa organizowane takie spotkania??????????
na pewno sie zmieni:-)

birba mam jedna prosbe..otoz,podczas pobytu w Twoich stronach mielismy okazje zobaczyc Droge Krzyzowa-statuy z mosiadzu,olbrzymie....pamietam,ze jechalismy spory kawalek...miejsce to jest polozone na jakiejs gorze...jest tez tam slynna "fontanna" z woda uzdrawiajaca(bynajmniej tak mowia)....czy mozesz mi powiedziec co to za miejscowosc,bo ja naprawde nie pamietam
narazie tak,bo organizatorka Elami jest z Mediolanu
nic mi to nie mowi,takich miejsc tu jest duzo-ale zapytam mojego..... i napisze pozniej-ja nie zwiedzalam jescze alego abruzzo-raczej jezdze w gory...
SZKODA-a moze znajdzie sie ktos tu w okolicy i zorganizujemy cos razem :-)........?????
WATPIE :-)
to dosc trudne zadanie wyznaczyc takiego forumowicza ..w sumie to jest ich wielu a ja typuje milli i trishya ... oraz wszyatkich pozostalych :)
Całe piekło głosuje na Dee,na 53
Bede sie smazyc w smole:zapomniałam o Ambrze(Bursztynku,gdzie jestes?)
Oto moje typy:
w kategorii znajomosc przepisow- Dee
na psychologii najlepiej zna sie rahma
informacje w roznych kategoriach z naciskiem na podrywaczy wloskich- Inf.
najsubtelniejszy dowcip- Genio/Eugenio
najsympatyczniejsza duszyczka- Dee, Tujaga, Kasia z Milano, Agatka, Ilecka, Franci i pozostale.
na strazy cnot niewiescich- diablica, Jlo, Ambra i ja ;)
z najsmaczniejsza nalewka od dziadka- Ambra

I jeszcze duzo, duzo wiecej. Bede sukcesywnie dopisywala.
witaj 53.Zapomniałyśmy o Misiu GoGo i o Gwoździku.
Pewnie do dzis trzeźwieja po nalewce dziadka Ambry i dlatego opuścili nas
a ja haha...
no tak. Misiu i Gwozdzik w kategorii cietych jezykow.
Wirtualna nalewka dziadka Ambry byla wysmienita. Szkoda, ze juz nie ma takich dziadkow.
Do najsympatyczniejszych chcialam dodac jeszcze Chiare, Desminke i pozostale
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 82

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa