Spotkanie W Katowicach lub okolicy!!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 204
poprzednia |
Witam Wszystkich!
Skoro osoby bedace w italii w warszawie , wroclawiu i krakowie urzadzaja sobie spotkanka to dlaczego my z woj. slaskiego mamy tego nie zrobic??:)
Tylko niestety nie wiem ilu nas jest (oczywiscie jesli ktos ma ochote z dalszych miejsc Polski i swiata to zapraszam:)) co do terminu i miejca pewnie wszystko sie uzgodni.
narazie chcialabym wiedziec czy ktos jest za by moc zrozumiec czy takie spotkanie ma realne szanse aby dojsc do skutku.

Pozdrawiam

Marta
nooooo na to czekalam!!!! ja tez sie zastanawialam dlaczego w katowicach nie zorganiozowac czegos????
ja jestem chetna a skad jestes? z katowic? ja chorzow.
super juz jestesmy we dwie:-) ja jestem z Sosnowca...
No to szukajmy wiecej ludzi:-) ja moge zabrac kilka kolezanek jak cos:-)
no ja niestety nie mam w moich okolicach nikogo znajomego ktory mialby cos wspolnego z Wlochami wiec jestem sama :(
Ja jestem z Jastrzębia Zdroju, i też chce.
no masz juz mnie:-)) i poznasz inne osoby ktore przyjda na spotkanie:-) miejsce to chyba najlepiej katowice.. ale moj znajomy wloch z pracy otworzyl niedawno swoj pub w sosnowcu i byc moze zorganizowalbynam imprezke typowo wloska:-) Tylko wiem ze z pewnoscia niektorym osoba nie bedzie podrodze do sosnowca.
Ale To jeszcze zobaczymy.
Super 53 juz jestesmy we 3 :-)) do wieczora moze sie ze 100 osob zbierze...heheh...zartuje..
Dolcissimaa85 dla mnie bobma moze byc sonowiec i jeszcze w knajpce z wieczorliem wloskim jakby sie cos udalo ale moze rzeczywiscie lepiej katowice.to sie jeszcze ustali....KTO JESZCZE CHETNY????
Ja proponuje w pięknych okolicznościach przyrody w Brennej http://www.zajazdpodprzylazem.ox.pl/?p=5
Włściciel, to mój znajomy i przypuszczam, ze bedzie mozna negocjować ceny.
byloby super tylko ze niewiem czy kazdy da rade jechac nawet a jeden dzien...ja mam prace...
no ładnie, ładnie.. ja też jestem z Jastrzębia Zdroju :)
Tak z ciekawości i dla rozruszania kości: we Włoszech urządzają sobie spotkania Polacy mieszkający właśnie tam, natomiast to spotkanie miało by dotyczyć...Polaków mieszkających w Polsce, czy jak? Jakie kryterium przyjęłyście drogie Panie?:))
dolcissima a gdzie w sosnowcu jest ta knajpka:)bo tak sie sklada ze ja tez z sosnowca i chetnie bym wpadla:)
Dla ludzi towarzyskich, każdy pretekst jest dobry na spotkania. Z Żywca do Brennej jest całkiem niedaleko.
Kryteria można sobie określić przed spotkaniem. Mam nadzieje, ze nie będzie barier wiekowych ;)
Witam!
knajpka nazywa sie Marlyin Club( nie wiem czy dobrze napisalam nazwa pochodzi od Marlyin Monroe) i miesci sie na ulicy 1 go maja kiedys byl tam pub Beka ale bylo tam nie zaciekawie, natomiast teRAZ JEST OK... :))
pozdrawiam
hmm to wiem gdzie:)no wiec trzeba sie tam wybrac:)pewnie w tygodniu wpadne obejrzec:)
czesc ja tez jestem ze slaska dokladniej ze Swietochlowic ,chetnie bym sie przylaczyla ,niestety pare dni temu skonczyl mi sie urlop i wrocilam do wloskiego domu,pozdrawiam z veneto
klaniaja sie Katowice :)
do Sosnowca tez mam blisko (5 min)
Witam!!
Jestem z Żywca i chętnie bym się przyłączyła do imprezki.
SUPER POMYSL,
mozemy spotkac sie u nas, tzn. w samym centrum centrum Katowic, przy dworcu PKP,
razem z mezem prowadzimy tam polsko - wloska szkole, i we wrzesniu planujemy inauguracje nowego lokum, niezaleznie od tego, czy ktos jest naszym kursantem, czy nie, zawsze mile widziane sa osoby zwiazane z wloskim,
juz wstepnie planowalismy cos takiego na druga polowe wrzesnia, wloskie jedzonko, wloska muzyka, oczywiscie liczna PRESENZA ITALIANA z Katowic i okolic,
nie wiem, czy pomysl sie spodoba,
jesli nie, ostatnio otworzono prawdziwa wloska GELATERIE na wawelskiej w Katowicach, WLASCICIEL WLOCH SAM PZYRZADZA LODY, sa rewelacyjne, polecma, tam jest bardzo przyjemnie,
pozdrawiam
tartaruga
To ja chyba tez przyjade. Z Zywca jest niedaleko, co mi szkodzi, moze byc calkiem sympatycznie :-)
Genio a Ty nie na wakacjach??:-)

Ja powinnam byc w Katowicach(przejazdem) pod koniec wrzesnia, wiec mam nadzieje,ze dojdzie do spotkania...jak bede znala dokladna date to dam znak i bede nalegaaac ....

ps.Genio,czyzby byla mozliwosc ze sie spotkamy??Mam przygotowac rekawice i ochronki na zeby?:D
poniewaz jestem z jaworzna, tez sie pisze jak koncem wrzesnia. szczegolnie, ze Genio sie zapowiedzial.
szykuj rekawice bokserskie,Mendy....:-))
e tam rekawice, ja juz trenuje!
trenuj,trenuj:-)
wstepnie mozemy ustalic np. 22 wrzesnia, sobota,
nasza szkola jest w samym centrum katowic, niedaleko pubu Camelot, gdzie zreszta tez jest bardzo przyjemnie, jesli impreza sie rozwinie, mozna sie przeniesc bez problemu tam, lub do pobliskiej hipnozy ( jeden z bardziej lubianych lokali w Katowicach).
co wy na to?
tarta
no to niestety mnie nie bedzie bo bede poza granicami..
I JA TEZ NIE BEDE MOGLA TEGO DNIA
A co wy, drogie Panie, chcecie trenowac przed ewentualnym spotkaniem ze mna?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 204
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia