Spotkanie W Katowicach lub okolicy!!

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 204
Dopóki jestem wiec jeszcze w jednym kawałku, porwierdzam przyjazd w piątek 26-go.
hmmm,dziwne,bo ja innego wyjscia dla Ciebie nie widzialam :-P
No racja, racja. Potwierdzam jedynie pro forma, rozpaczliwie starając sie zachować resztki męskiej dumy.:))))
to ja jestem ta trzecia!
no nic,Grzynka,dla Ciebie pozostaje "/",bo ja biore Genia:-)))
ale o co tu chodzi dziewczyny? umawiamy sie wszyscy zeby sie poznanc czy umawiacie z genio/eugenio??? :D no wiecie!!!!:D
no to skoro się spotykacie w katowicach to wpadajcie do mnie do pracy na kawe :D
no dobra, nie wpadajcie bo i tak nie umiem jeszcze parzyć kawy :D
a prawdaz to, ze Inf tez nas zaszczyci swoja obecnoscia???
tak,zaprosilam go,bo taki cos mi sie wydal sympatyczny:-)
ale czy zaszczyci...tego to nie wiem...

a Ty Mendy?
jak myslisz?bedziesz?

a Grazynka gdzie sie podziewa?
Jestem, jestem. Też zaproponowalam Inf.owi spotkanie w Katowicach, ale postawil warunek, którego nie jestem w stanie spełnic.
ojoj:-)

Infus,nie mow,ze zazdroscisz Geniowi?
:-o
tak, Kasiu, mysle, ze bede. Jakiz to warunek postawil Ci, Grazynko pan Infus? Jesli mozna zapytac, oczywiscie ;D
Spodziewałam sie tego pytania, ale hehehe jest to bardzo skromy warunek i hihihi nie zwiazany ze mna. Nie moge ujawnić, bo..... Niech sam napisze.
A tak na marginesie czy ma ktoś z was namiary na Nektarynkę? Jeśli tak, to prosze na maila.
Grazyna,wejdz na jej profil,w niektorych wpisach podawala adres mailowy

Inf,moze my mozemy Tobie jakos pomoc?
Kasiu, dzięki. Teraz dokładniej szukałam i znalazłam. Juz do niej napisalam. Pozdr.
dziewczyny,czyz nie wydaje sie wam,ze Genio to baaaaardzo pociagajacy typ?
opsss
:-D

Geniu,co z nami zrobisz??
oh, ktos sie obudzil w prowokacyjnym nastroju.. ;D
no co?
snil mi sie:-P
wiec teraz to chce wiedziec co mnie/nas czeka.....

Geniuuuuu!!!!
Radzę dziewczyny, póki czas, pomyśleć też o rozwiązaniach alternatywnych(siłą rzeczy mniej atrakcyjnych), gdyż zawsze może sie wydarzyć coś, co uniemożliwi mój przyjazd i wtedy co?
Trauma na całe miesiące, jak nic.:)))
grrrrrrr

KLOPS
nie mozesz nam tego zrobic! zadac nam tak niewyobrazalny bol...trauma do konca zycia, a my takie mlode jeszcze, zlituj sie!

a co z zalozycielka watku? dolcissima? bedziesz?
Traume to ja teraz mam, już widzę, że nie wyrobię sie z pracą na dzisiaj.....przewalone. W razie czego, mogę przyjechać, jako bezrobotny?
hm, co do tych "sila rzeczy mniej atrakcyjnych alternatyw"...to sie zobaczy. nie zeby kogos straszyc, ale troche konkurencji jeszcze nikomu zle nie zrobilo... a juz na pewno nie "konsumatorowi"...
ciekawi mnie tylko czy ta nasza obsesja na punkcie genia, ktora, bezsprzecznie, jest wynikiem zauroczenia wizerunkiem siebie jaki niestrudzenie tworzy w sieci, po naszym spotkaniu przetrwa, zniknie czy tez sie nasili ( nie daj boziu!!) a jak to jakis meski odpowiednik femme fatale?? taki men fatalny??? co wtedy? moze lepiej sobie odpuscic i dozyc w spokoju swoich dni, w sielkiej nieswiadomosci przeciatnosci tego swiata???
No własnie dziewczyny, nie przyszło wam coś takiego do głowy, ze mendy może mieć rację?
o co tu chodzi?!?! idziemy na spotkanie zeby sie poznac i porozmawiac czy zeby poznac genia/eugenia?!?!?
Izka, pewnie żeby się spotkać. To ze mną, to jest tylko taka zabawa socjologiczna w kreowanie wizerunku..."znany z tego, ze jest znany".

To tylko taki żart...oczekiwanie, jakie bedą reakcje innych na tę zabawę.:)
Geniu,bron Boze,pracuj i nie zawracaj sobie nami glowy...ale nie zdziw sie,jak w miedzyczasie ........(dokoncz sobie sam)
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 204

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia