Spotkanie W Katowicach lub okolicy!!

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 204
oj, ta pierwsza reakcja niczego dobrego nie wrozy...

to co, Izka, bedziesz? bo mowilas cos, ze swojego nie wiesz czy przyprowadzac. to juz powaznie ;D
mozesz przyjsc i sama,ale wiedz,ze nie dam Tobie skubac z mojej czesci:-P
(spytaj Grazynki czy podzieli sie "/" )
co to,to nieeeee
no a zreszta, racja, Izka! jedziemy na spotkanie zeby sie poznac i porozmawiac...z Gieniusiem Ktory Sowranem Nam Jest Od Zawsze Laskawym I Sprawiedliwym ;D miedzy innymi, oczywiscie
jestes niesamowita,Mendy:-)
o mnie zapomniec! ja sie nie podziele, co to to nie! wykluczone. jestem egoistka i pies ogrodnika zwal jak zwal. podzielony i zatwierdzony "eugenio" zostaje u mnie! moze Grazynka bedzie przychylniejsza...
oj, dziekuje. to wina tego, ze za duzo kawy dzis wypilam ;D
:)
no nie wiem czy Ci tak bedzie do smiechu...Kasia cos wspomniala o SKUBANIU swojej czesci Ciebie...na Twoim miejscu bym uwazala ;D
Mendy,on sie smieje,bo nie wie co go czeka....on po prostu nie zdaje sobie sprawy,ze.........

hihihihi
kurcze, bo jeszcze go wystraszymy... moze to lew o golebim sercu...kto go tam wie?
Genio, fajnie bedzie, super zabawa, pogaworzymy i powymieniamy sie pogladami, i Mala Izke poznamy, i reszte, i moze nawet upijemy ;D spokojnie mozesz zawitac w nasze slaskie progi, zapraszamy. bez obaw!
alez ja tylko tak sobie zazartowalam;-) (akurat:-)

Geniu,przyjedz,pobedziemy razem,porozmawiamy do bialego rana....i co tam jeszcze bedziesz sobie zyczyl:-)

o wlasnie,Mala Izke poznamy,i jej faceta moze tez...i ...

Dee,pozyczysz nam maski?Te z piorkami:-)wiesz,te co ostatnim razem przywiozlac:-)
czesc dziewczyny heheh pamiętajcie gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta pozdrawiam:)
Nio cześc Wam WSZYSTKIM. Super ,że możemy się spotkać, my wszyscy co lubimy Italię. Mieszkam około 70 km od Katowic, w Ochabach więc chętnie wzięłabym udział w tym spotkaniu.:-)Ale kiedy to i gdzie?
26.10 w Katowicach...nic dokladniejszego nie wiem

zapraszamyyyy
gioia ty mieszkasz w Ochabach ja w Cieszynie to bardzo blisko mnie
A ja pracuję w Brennej Leśnicy. Jak bedziecie w okolicy, to przyjedzcie mnie odwiedzić. Pracuję w "Zajeździe pod przyłazem". Jestem tam cały dzien i noc z wyjatkim najblizszego tygodnia, bo jade na grzybobranie "do Polski".
Cinguantatre:) bardzo chetnie przyjade jak znajde wolny czas to miło będzie Cie poznać. Byłam 2 miesiące temu w Brennej na pikniku z pracy mojego brata. Impreza była w takiej małej chatce ale zapomniałam jak się nazywa blisko Brennicy w każdym razie. Jak bede sie wybierac do Ciebie to dam jeszcze znac buzka
Dzięki za zaproszenie, może uda mi się odwiedzić Ciebie ,jak będzie okazja. Pozdrawiam:-)
Pozdrawiam cinquantatre:-) może uda się wpaść
Andrea2 pozdrawiam słonecznie !
Dzięki za zaproszenie kasiu z milano! Pozdrawiam!
W tej zagubionej między górami Brennej Leśnicy jest internet. Moj adress [email] Zanim zawitacie, to dajcie sygnala. Zamówie famfary z łorkiesrtom. Hehehe. Będziecie mile przyjte. Tymczasem pozdrawiam.
He he skoro Cinquantatre kombinuje łorkiestre to tym bardziej miło-cóż to bedzie za powitanie:) jeszcze takiego nie miałam może uda mi sie nawet wpaść z gioia:)- która pozdrawiam i Ciebie tez. W Brennej pewnie tez pada? bo u mnie jak z Cebra własnie jestem w pracy w ten deszczowy dzień:(
droga z Cieszyna dzisiaj była nieprzejezdna. Nie mogłam z pracy wrócić do domu! :) udało się przez Wisłę ;] pozdrawiam moje dziołchy ze Śląska.

p.s. Grażynko, mam coś dla Ciebie :)
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na moje gadu-gadu nr 8[tel]!
Hej przeczytalam wasza zala rozmowe na temat spotkania i powiem ze chetnie bym wpadla :) jestem z skoczowa wiec dosc blisko :) tylko jestem poczatkujaca uczennica Wloskiego :) jak cos to piszcie czekam :)
Umieram z ciekawości. Jesli nie nadaje sie na forum, to wal na GG. :P

Nie odwiedzajcie mnie tak tłumnie w najbliższym tygodniu. Teraz jestem w Jastrzebiu, a jutro jade na 6 dni na grzybobranie lub rybobranie. Ojjjjjjjj, co to sie bedzie działo :D :D :D
odkopalam topik....
no to dobrze, bo chcialabym wiedziec kiedy wkoncu to spotaknie?! macie jakas date konkretna ustalona???
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 204

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia