Spotkanie W Katowicach lub okolicy!!

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 204
też chętnie przyjadę choć mam kawałek do Katowic. 13 pażdzernika godz? gdzie?
No, ja myślałem o jakimś znajomym Włochu, nie o łapance.:)
NO JAK JA PRZYJDE TO Z MOIM FIDANZATO.POSSO?
pewnie ,ze mozesz:-)

Oczywiscie,jezeli byliby to chlopcy z forum,to jak najbardziej...a tak,to nie widze powodu,by ciagac ludzi z ulicy:-))

ps.no chyba,ze dziewczyny beda chcialy,to no problem...ja mam Genia:-P
Pozdrawiam, rytmicznie potrząsając kajdanami:))
eee tam,Geniu,kajdany to na przystawke:-)

a co jest na deser??hmmm
mozesz zaczac sie bac...boj sie,drogi,boj:-D
czesc dziewczyny i Geniu;-)

a wiec jutro kupuje bilety,ale zanim to zrobie mam kilka pytan.
Loty Milano-Katowice sa w dni powszednie oraz w piatek i w niedziele.Niestety w sobote nie ma zadnego
Problem jaki mam jest taki,ze nie wiem w jaki dzien mam przyleciec,tzn w piatek i spotykamy sie w piatek wieczorem lub w niedziele??
Lot mam 12.10(piatek)
lub 19.10(piatek)i powrot 5.11-tj niedziela,i moznaby bylo sie spotkac 4.11 czyli w sobote(ale to az za 2 miesiace!:-(

Czekam na propozycje a ja sie dostosuje...
ps.Geniu mowil,ze dla niego nie ma problemu...a Wy??

Mendy,Ty kiedy lecisz??
Grazynka,bedziesz?Mala Izka?

Dajcie znak
hej!
u mnie troche sie pokomplikowaly sprawy, bo mozliwe ze osiade na dobre na ojczystej ziemi... a poniewaz wszystko jest jeszcze w proszku, ja niczego nie wiem. bede w pl na kilka dni tylko i to nie w katowicach, 11 wrzesnia wiec bede wiedziec cos wiecej dopiero po 15. biletu nie mam i na razie nie kupuje z ww powodow. mam nadzieje ze bede na spotkaniu, tylko ustalcie date. w mojej sytuacji nie proponuje niczego, postaram sie dostosowac. jak wolicie w listopadzie dla mnie nawet lepiej (tzn dle Was ;D), mam urodziny w tych dniach wiec musze cos postawic;). papatki.
no to co mam zrobic?:-(

Skorpion?
ja tez:-)
hm, nie ma to jak byc skorpionem ;D
jesli chodzi o mnie jest bardziej prawdopodobne ze bede na slasku na przelomie pazdziernika i listopada niz w polowie pazdiernika. ale ustalcie Wy jak Wam odpowiada, bo nie mam 100% pewnosci na zaden termin teraz...
dla mnie to obojetne choc nie ukrywam ze wolalabym spotkac sie przed 19 wrzesnia.
dziewczyny...i chlopaki dostosuje sie!!!!
ej, no nie bòj sie tak o Twego fidanzato, nie zjemy go przeciez... przynajmniej ja nie, Kasia to nie wiem ;D
ja tez nie....ja mam Genia:P
no nic,cos mi sie wydaje Geniu,ze bedziemy tylko my...:-o
no to do tego nie moge dopuscic! chocby sie walilo i palilo bede! tylko powiedzcie mi KIEDY ;D
Zazdrosna?

:-P
grrrrrr....
Genio obiecal niezapomniane przezycia...wiec ja przyjde chocby na pieszo:-D

nie zlosc sie juz tak...podziele sie z Toba,ale calego nie dam...co to,to nie!!!

:D
czesc, kochani jestem z dabrowy g. wlasnie wrocilam po dlugim okresie przebywania we wloszech. jeszcze do pazdziernika zeszlego roku absolutnie marzylam o powrocie do polski. tymczasem jestem tu i cholernie tesknie za ... it. dziwne to ale prawdziwe. niestety nie ulozylo mi sie w Bolzano- tam mieszkalam. nie wiem czy nie bede nie grzeczna ale chcialabym z uczestniczyc w takim spotkaniu. mozemy wymienic sie doswiadczeniami wspomnieniami.czekam na wasza odpowiedz. pozdrawiam serdecznie
calego to nie wiem czy jest ktos w stanie strawic...
uuups ;D
no na pewno nie jestes niegrzeczna! przybywaj, tylko z daleka od Genia! bo Kasia sie zezlosci...
:-D

Nektarynka ,przyjezdzaj,bedziesz towarzyszyc Malej Izce:-))))
ok fajnie, ale w sumie to ustaliliscie to spotkanie ? na kiedy? ja jestem dyspozycyjna, musze tylko gdziesik ulokowac mojego 3letniego lobuziaka.
narazie jeszcze nic pewnego...ja podalam dni ,w ktorych bede w Katowicach...dalam Wam nawet mozliwosc wyboru-moj wyjazd jest w waszych rekach:-)

ale tylko do jutra...
ok bede sledzic wasze wypowiedzi. ewentualnie zgadamy sie.
Będę na 100%. Zdecydujcie kiedy. Ja sie dostosuje.
no wiec przypada 1/3 na glowe:-)
(domyslcie sie czego)
"ide" po bilety...kupie na druga polowe pazdziernika...

powiem pozniej co zdecydowalam
pa

ps.Geniu,drzyj:-)))
no nic,juz jest po bolu:-)

postanowilam leciec 26.10 i powrot 7.11

wiec jezeli jest ktos chetny i ma mozliwosc na spotkanie w piatek wieczorem(ja bede sie walesac juz od 14tej po Katowicach)...zostane tam dla Was na noc i do mojego kochanego Grudziadza rusze dnia nastepnego...wiec mam nadzieje,ze cos uda nam sie wykombinowac...
Fajno, ze juz wiadomo kiedy.
Co do podzialu, to proponuje:
dla jednej "genio", drugiej "/", a dla trzeciej "eugenio". Troche niesprawiedliwie, ale może zorganizujemy konkurs, która część komu?
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 204

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia