Inf2 to chyba nie problem z wlochami tylko POlkami

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |
Od czasu do czasu widze troche materialow o wlochach!ilu jest analfabetow,jak sie zachowuja w telewizji.Wiadomo ze wiekszosc z nich jest bardzo porywczych(zwlaszcza z teronii) ale nie wydaje mi sie zeby to byl ich klopot tylko Polskich kobiet skoro chca miec nie wychowanych i malo wedukowanych to ich sprawa! A mowia ze to mezczyzni wybieraja glupsze od siebie kobiety chyba jest inaczej
...a mowia...
a ja mowie - jedni warci drugich.
jestem tylko ciekawy dlaczego wlosi lubuja sie w polkach?
rozumiem miec romans, bo blond, bo zagraniczna, bo ladna.
ale zeby sie zenic, zakladac rodzine? potem wylaza roznice kulturowe glebsze niz kto sobie pomysli, chemia trwa tylko 2-3 lata i okazuje sie ze nie pasuja do siebie.
pisze sie "wyedukowanych" to tak odnosnie niewyedukowanych Wlochòw
A czemu nie napiszecie że często to jest wina Polaków którzy są zupełnymi analfabetami w uwodzeniu kobiet
o,Inf,wlasnie,pokaz im ,co potrafisz,o!
:)
Inf. wydaje mi sie coraz bardziej intrygujacy ;-) (w pozytywnym znaczeniu)
IDEM
kasiu nie chcę ich ośmieszać na forum
obywatelu EU- jakie według Ciebie są te największe róznice kulturowe??których cech jakie mają Włosi nie lubisz (nie lubicie-prosze także innych o cenne uwagi!),które z tych cech przeszkadzaja Wam najbardziej???
obywatelu EU- jakie według Ciebie są te największe róznice kulturowe??których cech jakie mają Włosi nie lubisz (nie lubicie-prosze także innych o cenne uwagi!),które z tych cech przeszkadzaja Wam najbardziej???
Część mężczyzn jest zainteresowana współżyciem seksualnym wtedy, kiedy wiąże się ono ze zdobywaniem kobiety. Im bardziej jest ona niedostępna, tym większe pożądanie w nich wzbudza i tym większą sprawnością seksualną wykazują się wtedy, kiedy dochodzi do kontaktów seksualnych. Po rozpoczęciu regularnych stosunków seks powszednieje, bo nie jest już związany z żadnym zabieganiem, staraniem się o kobietę, czy właśnie zdobywaniem jej. Co więcej część kobiet, usatysfakcjonowanych wysoką jakością zbliżeń i dbałością partnera o ich satysfakcję seksualną, przejmuje inicjatywę i inicjuje współżycie. To odwrócenie ról seksualnych sprawia, że taka kobieta nie tylko przestaje być dla mężczyzny atrakcyjna, ale staje się dla niego zagrożeniem. Paradoksalnie, im jest bardziej świadoma swojej seksualności, im więcej wie o sobie i swoim partnerze oraz im bardziej sprecyzowane ma swoje oczekiwania seksualne tym gorzej. Sytuacja taka szczególnie często ma miejsce wtedy, kiedy mężczyzna ma różnego rodzaju zahamowania, kompleksy, kiedy ma niskie poczucie własnej wartości i obniżoną samoocenę.To opis o co w tym chodzi i jak to zrobic by sie go, pana Wlocha pozbyc,zameczyc go na smierc..niech sie boi seksu.
stokrotko-cenne te Twoje uwagi!to fakt niezaprzeczalny ,ze z czasem w kazdym zwiazku sex powszednieje,i to bez wzgledu na narodowosc ,co wtedy robic??Jak na razie znam tylko ta wloska strone ktora nigdy nie ma dosc sexu i zblizen,ale masz racje ,kobieta musi byc kims w rodzaju kroliczka ktory ucieka ,wtedy jest bardziej atrakcyjna i interesujaca....
W moim wpisie jest ukryta odpowiedz dlaczego Wlosi tak lubia Polki...bo musza,chcac czy nie gonic kroliczka!Bo nie jestesmy latwe do zdobycia!Moze to cholerka jakis sport narodowy Wlochow ,a my nic nie wiemy.....Ale napewno nie jestesmy latwe,napewno.Recze slowem.
Stokrotka polki dla wlochow sa BARDZO latwe. Oczywiscie nie wszystkie... i sa tez polki ktore wlochow w ogole nie chca! Ale ogolnie jesli wloch spedzil conajmniej 2 tygodnie swojego zycia w Polsce to znalzl sobie dziewczyne.
>>>>Ale ogolnie jesli wloch spedzil conajmniej 2 tygodnie swojego zycia w Polsce to znalzl sobie dziewczyne.
Ale tam sa inne Polki..my mowimy o tych z tad,bronie ich honoru,w koncu kurka wodna jak mi ktos nie pomoze, to nie dam rady obronic calej zenskiej populacji polskiej.Tu jest inaczej..Gros polskich pan zyjacych tu w Itali jest usatysfakcjonoawanych.Maja mezow Wlochow i sobie chwala,nawet na forum jest ich duzo wiecej niz tych lamentujacych.
hehe:) no masz racje!

Ja potrafie w ciagu kilku godzin. Moge isc o zaklad:)
o co ci chodzi?
stokrotka-jak dlugo musial zdobywac Cie Twoj Italiano???moj musial zaczekac kilka lat,dobrze slyszysz lat!!a konkretnie to 3 i wiem ze tego nie zaluje,wrecz przeciwnie!i nie mozna uogolniac bo tez sa panie ktore ida do pokoju z facetem ktorego znaja 3 godziny,ale w takim celu idzie i ona i on do pubu!!
to moze KUBA tak potrafi??3 godzinki i milosc do grobowej deski??trzeba tutaj rozgraniczyc dwa rodzaje pozadania-to na ta chwile i to na ktore sie czeka i jest spelnieniem milosci!
pierogina żaden problem żeby komuś w 3 godziny serce:)
*złamać
o.. to Ty też taki ananas jesteś?? :)))
a taki grzeczny się wydawałeś..
Cicha woda brzegi rwie
:) akurat :)
Pierogina możesz udzielić mi pewnej informacji? Chodzi o to, czy te trzy lata, to jest minimum, poniżej którego to już tylko sodoma i gomora, czy można troszeczkę ten okres skrócić. Proszę cię o szczerą odpowiedź, bo od niej będzie zależało, czy moja żona spędzi tę noc w łóżku, czy ją wygonię na mróz tak, jak stoi.:)))))
Nie mogąc doczekać się odpowiedzi, prewencyjnie wygoniłem ja na zimno.:D
Genio, bo nie wierzę własnym oczom, czy to Ty, ten NASZ genio/eugenio, czy ktoś się 'podszywa' pod Ciebie?
A może Ty też byłeś na wczasach na Filipinach? :(((
Jam ci to we własnej osobie.:))
Dlaczego tak bardzo jesteś zdumiona?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia