Inf2 to chyba nie problem z wlochami tylko POlkami

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
Oj, bo ja zacznę nabierac podejrzeń co do filipińskiego wirusa.:D
najpierw byla ptasia grypa,a teraz filipinka...czy to bardzo zarazliwe?czy tez z Torunia tu idzie i dojdzie?Moze nie dojdzie,od piatku fala moskiewskiego chlodu dotrze do Itali i paskudztwo zamrozi...bo ma sie schlodzic i to bardzooo.Ide szukac moch norek w szafie..
oooo hahaha, kobity, wyście się naprawdę popiły :D
cos ty! sok z jablek pilam swiezy,bez zubrowki.
dzien dobry Wszystkim a w szczególnosci Geniowi!! przepraszam ze nie udzielilam wczoraj odpowiedzi i Twoja biedna Zona musiała spac na dworze !:o)mam nadzieje ze tylko zartowales...
To nie tak ,ze te 3 lata kazalam czekac facetowi i poddawalam go roznym probom, tak sprawilo zycie,odleglosc, zawilosc spraw,ale jednoczesnie ten czas pokazal ze nam na sobie zalezy!Ale do rzeczy ,jasne ze mozna ten okres skrocic i to znacznie,ale na pewno nie do 3 godzin!!Zycze wszystkim milego dnia!!
wow nikt nie wyrzucil mojego postu jestem pod wrazeniem.Wiedzialem ze nie mozna w was watpic a jednak umiecie sie grzecznie wypowiadac na forum bez rzucania pomidorow w moja strone.Jestescie wielcy pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzeba było od razu gadac, ze do pełni szczęścia wystarcza ci, jeżeli nie jesteś z nikąd wyrzucany, oj, to przeciez tak niewiele.
Cyprian zwany rowniez Kozikiem chyba lubi prowokowac,wszczynac dziwne dyskusje swoimi zaczepkami,ciekawe jaki ma w tym cel???...a swoja droga z jakiego miasta w Polsce pochodzisz Cyprianie???
sadzac po nicku ..pachnie Kielcami...
Dla mnie i dla wielu to sa zapytanie a dla ciebie i innych brzmi jako prowokacja moze sie czegos wstydzisz ze masz takie odczucia.
o geniu ale mnie rozbawiles ale brutalne usuwanie mnie z forum bez powodu :zadnych wulgaryzmow ,ani obrazy kogokolwiek uwazam za napasc na wolnosc slowa.Wiec juz mialem mysli ze tu sie tylko pisze to co niektorym sie podoba a jak sie nie podoba to czapa i nie ma.Ale moze jednak sie pomylilem i jest jeszcze jakas demokracja na tym forum:))
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia