Witam!!Bardzo dla mnie WAŻNE!!!Plissss

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 118
poprzednia |
Bardzo proszę kogos o przetłumaczenie mi tej wiadomosci na włoski...Bede wdzieczna.
"Witaj drogi ...
Na początku bardzo serdecznie razem z … Cię pozdrawiamy, i mamy nadzieje, że u Ciebie wszystko dobrze. W te wakacje chciałybyśmy bardzo wyjechac do Włoch-jednak nie jak było to w zeszłe na południe. Szczerze to marzymy o Milano. I tutaj nasza ogromna Prośba do Ciebie…Może znasz jakies miejsce w którym mogłybyśmy pracować i zamieszkać (przynajmniej na początek aż czegos sobie później nie znajdziemy)??To jest dla nas bardzo Wazne i pomyślałyśmy o Tobie bo tam mieszkasz. Prosimy Cię o odpowiedz. Bedziemy Twoimi dłużniczkami."

Nie musi byc dosłownie wazne zeby sens był zachowany.
szczeka mi opadla !moze jeszcze limuzyne na lotnisko ? a szampana to juz nie? i lokaja do walizek i troszke kieszonkowego... Bedziemy Twoimi dłużniczkami...he he dobre sobie..W zyciu bym sie nie odwazyla do kogos wystapic zprosba o znalezienie mieszkania i pracy.Zacisnelabym zeby i zrobilabym wszystko sama.Bo ujma na honorze jest byc czyjas dluzniczka.To moj sposob myslenia.
gillena z nerkami wszystko ok ;) ???
nie czepiaj sie dziewczyn !!! :D
kuracja byla dobra,dzieki za troske
to super i dbaj o siebie !!!
nie czepiam sie tylko mysle ze jakbym tak zawsze wszystkich znajomych atakowala o to czy o tamto , a nie byla taka honorowa i wszystko gosia samosia, to juz bym dawno byla prezydentem RP.. czlowiek cale zycie przemyka sie na paluszakch by nikomu nie przeszakdzac..a tu prosze bardzo daj mi to, zalatw mi tamto i jeszcze tamto..he he
:D
u nas zosia samosia sie mowi :)
no widzisz po cholere sie honorem unosisz.dziewczyny sobie inaczej radza.latwiejsze zycie maja :D
mowiac skromnie, dobrze mnie wychowano
na pewno .
dziewczyny nie mialy tego szczescia !!!
NIESTETY!
dobil mnie ten wstep..witaj drogi..co to jest? zupelna nieznajomosc jezyka?a jak bede pracowac w tym Milano..skoro teraz prosi o tlumaczenie ..spryciara jeszcze kolezanke bierze bo jak Wloch cos moze zaltwic dla jednej to czemu nie dla dwoch?he he..oj zlakomi sie ten Wloch na dwie blondyneczki..zlakomi..zalatwi tutto, tutto!he he..dobry temat po nocy,rozwselajacy...bo mysle, ze ktos robi sobie jaja ,to nie moze byc prawda ,to prowokacja!Na 100 procent.
ja juz po tym co tu czytam to nie wiem czy to prowokacja bo dla mnie one sa w stanie cos takiego zrobic!!!
A nie pomyślałyscie drogie dziewczyny, że być może ta osoba sama zaproponowała pomoc??!!!Wiec dlaczego by nie skorzystać?!Zastanówcie sie zanim cos napiszecie jak może wygladać dana sytuacja...Nie wszytko w zyciu jest takie jasne jak by sie mogło wydawać...Zreszta co ja sie bede przed Wami tłumaczyc...A co do dobrego wychowania to radze jeszce raz przeczytac Wasze wypowiedzi i porównac je z moja prośba...Rożnica sama bije po oczach!
POZDRAWIAM!!
tak na pewno a swistak siedzi i zawija sreberka !!!
Ojjj dziewczyny wstyd!!!Jaki Wy poziom pokazujecie??Mowa oczywiscie nie o autorce listu tylko tych pań-krytykujących?? żałosne...Dziewczyna wychodzi z ludzka prośba o tłumaczenie a Wy odpowiedacie na to pustymi komentarzami, ktorymi pewnie i tak sie nie przejuje i zrobi swoje...
Do gillena:
Sądząc po Twojej prosbie o tłumaczenie to mysle ze jestes sfrustrowana kobieta ktorej nie wyszło z włochem(Moż mnie zdradził z byłą żona brata)i teraz mścisz sie na jakis biednych dziewczynach, ktore chcia sobie gdzies tam pojechac...Ze Tobie nie wyszło to nie znaczy, że inni sa przegrani!!
Tym bardziej jako kobieta po przejsciach powinnac byc mądrzejsza i nie tak płytko i bezsensownie komentować!!
żal żal żal!!
Mikka to byla prywatna rozmowa miedzy mna a Martunia..rozerwalysmy sie troszeczke.. trzeba sie bylo dobrze wczytac...he he ,a ty jestes czepialska 'mica male'
segreto ale ty 'nieskoncentrowana' jestes....my z martunia znamy sie jak lyse konie to sobie zartujemy ,a ten post o zerznelam z GW,sprawdz sobie http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=75741294&a=75755147 i wkleilam dla rozrywki nocnej,tyle innych sobie robi z forum 'chusteczke do wysmarkiwania i wyplakiwania' ze i ja raz postanowilam "zaszalec".Widac ze jestescie nowe he,he.Na drugi raz i ty postaraj sie tu rozerwac..noca..bo czemu nie ?
mikka a poza tym tu nie sa salony..
kurde, martunia nie dają nam sie bawic w 'naszej piaskownicy'...
pomylilam..to ten http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=75741294&a=75741294
...i co tak cisza?... moge dalej kopac łopatka w piachu ?..
że niby co??ok może dla Ciebie to zabawa...ale wysmiewanie się z ludzkich problemow raczej do dobrego wychowanie nie należy...Widać, ze słaba prowokantka z Ciebie i tyle...ale wiesz nie sztuka jest byc mądrą zza ekranu komptera...
uuuuwaga! macham lopatka! http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=462859 ale dżem!
segreto skoncentruj sie na marzeniach o Mediolanie...a nie na mnie..Milej nocki,mediolanskich snów!
A co zazdrość Cie pożera...Nie ma o co...Nie jest tam tak sympatycznie jakby sie mogło wydawać:)Byłam i wiem:)W przeciwieństwie do Ciebie!!!!!!!!!!!!
he,he, ja tu mieszkam od kilku lat he, he nie rozbawiaj mnie ,bo bede sie smiac z ciebie do rana i nic nie pospię he ,he
taaaa akurat!!!!!!!!!!Pisać każdy sobie może...Zabawna jesteś dziewczyno!!!oj zabawna!!
Dooooobranoc!
Nie jestem dziewczyna ,jestem dojrzla kobieta.Dobranoc
duży biust i milion euro na koncie...bla bla bla!!:):)Nie ważne gdzie jestes ale widac ze BARRRRDZO sie Tobie tam nudzi!! Dniami i nocami wklejasz tu jakies badziewne teksty i fragmenty artykułow...po czym sama sobie na nie odpowiedasz...Chyba lubisz takiego rodzaju monologi....ojjj żalll żalll

Dobranoc!
nie muszisz ich czytac,trolu
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 118
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia