Witam!!Bardzo dla mnie WAŻNE!!!Plissss

Temat przeniesiony do archwium.
91-118 z 118
| następna
Nikt na to nie zwraca uwagi, mam to gdzieś, odpuszczam.
ok jeśli obraźiłam to może pierwszy raz na tym forum od 2005roku!!(ale miałam powod)Ty jesteś tu o wiele krócej a komentujesz w sposob bardzo złośliwy większość wypowiedzi w innych wątkach!
Następnym razem jeśli ktoś poprosi o tłumaczenie TO POPROSI O TŁUMACZENIE!!!a nie o Twoj komentarz!!!
53 nastepnym razem ja dam ci "strzala" tylko juz sie smuc :)
53, byłaś w Mielnie?
dupkę wymroziłas?
:-)
a to nie wiedzialam,ze ma znaczenie kto i jak dlugo jest zapisany na tym forum!!! przepraszam!!! :DD
Byłam, a co ci bezczelni dziennikarze nie pokazali mnie? Kurcze, a obiecali :)
Jak chcesz, to ci podam linka do mojego albumu ze zdjeciami z tej imprezy.
Pupina mi nie zmarzła, ale tak jakoś skurczyła sie :DDD
hahah, to super:-)
koniecznie przyslij linka!
a co do reportaży to muszę je obejrzeć klatka po klatce aż wypatrzę tą pupine;-D
io 123 troszeczke sie skompromitowalas nie lepiej bedzie jak juz skonczysz?!
po prostu jezeli raza cie moje komentarze postaraj sie ich nie czytac.unikniesz skokow cisnienia i kolejnych zbednych dyskusji.

agatka ,inf poslucham was jako starszych starzem forumowiczow :) i skoncze dyskusje !!!
:D
Może ma może i nie...Chcę Ci tylko pokazać, że JESTEŚ JEDYNĄ ZASŁUŻONĄ OSOBĄ KTÓRA OBRAŹIŁAM!! Tobie może to o wiele wiecej osób zarzucić...Nie jestes wiec taka cool jaką zgrywasz!
Ja zwróciłam ! Bardzo mi się podobało ! :)
Nie moja droga!!ja tego tak nie odbieram!!!Ty postaraj sie natomiast nie potrzbnie nie wypisywac swoich bzdurnych uwag.....
dziewczynko
genio nie odpuszczaj ...
Nowe trendy są crazy i jazzy, bo cool odeszło do lamusa.
niesamowite!
gratuluję pani foczce;-)
A gdzież że jest źródełko?
Wysechło niebożątko?
zasady jak w wiezieniu kto dluzej siedzi/zapisany na froum/ ma" wyzsza szarże'.Wtopa, sciema tylko to zaliczyla dzis io123,stuningowany umysl,fuj
E tam, każdy może.
hello!!

Sorrki za podpinanie sie do dyskusji ale może zamiast sie kłucić ktos przetłumaczy mi tekst?:)
skoro te osoby wole zuzywac swa energie na komentarze i zarzucaja innym ,ze to tamte komentuja nie tlumacza tlumaczen wprost..to czego ty wymagasz od tych dwulicowcow
Z pełnym szacunkiem, jesteś od grudnia 2005, ale postów masz tyle, co ja wyrazów zawartych w twoich postach, a sa i tacy co mają tyle postów, ile liter w twoich wypowiedziach. wiec nie dziw się, że nie jesteś znana na tym forum. Ludzi poznajemy po tym co i jak piszą. Nie pamiętamy nicka, ale pamietamy osobowość.
cala osobowosc io123 zawarta jest w tym poscie http://www.wloski.ang.pl/pewien_wulgaryzm_24484.html
Mialam ciebie na mysli :)
adam bo jeszcze tobie sie oberwie :DDD
zartuje zeby nie bylo nowej afery za chwile :D
io 123 kompletna kompromitacja !!!swoimi tekstami pokazalas jaka jestes "madra"
jak mozesz obrazac innych najpierw spojz na siebie !!!!
moze w tym watku martunia jest jedyna osoba,ktora obrazilas ale w zyciu obrazanie idzie ci calkiem niezle to widac po tym watku takze!!!
http://www.wloski.ang.pl/pewien_wulgaryzm_24484.html

martunia podziwiam na prawde!!!
a zo co ma sie oberwać?
Niee:) Ja tylko chcialem prosic...o tłumaczenie:)No ale widzę ze większosc siedzi tutaj..juz chyba jest ok:)Widze ze i dziewczyny sobie odpuściły...no i lepiej:) Lepiej porozmawiajmy o VASCO :]
io123=zadymiara
Temat przeniesiony do archwium.
91-118 z 118
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia