ok jeśli obraźiłam to może pierwszy raz na tym forum od 2005roku!!(ale miałam powod)Ty jesteś tu o wiele krócej a komentujesz w sposob bardzo złośliwy większość wypowiedzi w innych wątkach!
io123
19 lut 2008
Następnym razem jeśli ktoś poprosi o tłumaczenie TO POPROSI O TŁUMACZENIE!!!a nie o Twoj komentarz!!!
martuniaL
19 lut 2008
53 nastepnym razem ja dam ci "strzala" tylko juz sie smuc :)
agatkaf
19 lut 2008
53, byłaś w Mielnie?
dupkę wymroziłas?
:-)
martuniaL
19 lut 2008
a to nie wiedzialam,ze ma znaczenie kto i jak dlugo jest zapisany na tym forum!!! przepraszam!!! :DD
Cinquantatre
19 lut 2008
Byłam, a co ci bezczelni dziennikarze nie pokazali mnie? Kurcze, a obiecali :)
Jak chcesz, to ci podam linka do mojego albumu ze zdjeciami z tej imprezy.
Pupina mi nie zmarzła, ale tak jakoś skurczyła sie :DDD
agatkaf
19 lut 2008
hahah, to super:-)
koniecznie przyslij linka!
a co do reportaży to muszę je obejrzeć klatka po klatce aż wypatrzę tą pupine;-D
martuniaL
19 lut 2008
io 123 troszeczke sie skompromitowalas nie lepiej bedzie jak juz skonczysz?!
po prostu jezeli raza cie moje komentarze postaraj sie ich nie czytac.unikniesz skokow cisnienia i kolejnych zbednych dyskusji.
agatka ,inf poslucham was jako starszych starzem forumowiczow :) i skoncze dyskusje !!!
martuniaL
19 lut 2008
:D
io123
19 lut 2008
Może ma może i nie...Chcę Ci tylko pokazać, że JESTEŚ JEDYNĄ ZASŁUŻONĄ OSOBĄ KTÓRA OBRAŹIŁAM!! Tobie może to o wiele wiecej osób zarzucić...Nie jestes wiec taka cool jaką zgrywasz!
Nie moja droga!!ja tego tak nie odbieram!!!Ty postaraj sie natomiast nie potrzbnie nie wypisywac swoich bzdurnych uwag.....
dziewczynko
martuniaL
19 lut 2008
genio nie odpuszczaj ...
gaio
19 lut 2008
Nowe trendy są crazy i jazzy, bo cool odeszło do lamusa.
agatkaf
19 lut 2008
niesamowite!
gratuluję pani foczce;-)
Cinquantatre
19 lut 2008
A gdzież że jest źródełko?
Wysechło niebożątko?
cartone11
19 lut 2008
zasady jak w wiezieniu kto dluzej siedzi/zapisany na froum/ ma" wyzsza szarże'.Wtopa, sciema tylko to zaliczyla dzis io123,stuningowany umysl,fuj
Cinquantatre
19 lut 2008
E tam, każdy może.
AdammK
19 lut 2008
hello!!
Sorrki za podpinanie sie do dyskusji ale może zamiast sie kłucić ktos przetłumaczy mi tekst?:)
gaio
19 lut 2008
skoro te osoby wole zuzywac swa energie na komentarze i zarzucaja innym ,ze to tamte komentuja nie tlumacza tlumaczen wprost..to czego ty wymagasz od tych dwulicowcow
Cinquantatre
19 lut 2008
Z pełnym szacunkiem, jesteś od grudnia 2005, ale postów masz tyle, co ja wyrazów zawartych w twoich postach, a sa i tacy co mają tyle postów, ile liter w twoich wypowiedziach. wiec nie dziw się, że nie jesteś znana na tym forum. Ludzi poznajemy po tym co i jak piszą. Nie pamiętamy nicka, ale pamietamy osobowość.
io 123 kompletna kompromitacja !!!swoimi tekstami pokazalas jaka jestes "madra"
jak mozesz obrazac innych najpierw spojz na siebie !!!!
moze w tym watku martunia jest jedyna osoba,ktora obrazilas ale w zyciu obrazanie idzie ci calkiem niezle to widac po tym watku takze!!! http://www.wloski.ang.pl/pewien_wulgaryzm_24484.html
martunia podziwiam na prawde!!!
AdammK
19 lut 2008
a zo co ma sie oberwać?
Niee:) Ja tylko chcialem prosic...o tłumaczenie:)No ale widzę ze większosc siedzi tutaj..juz chyba jest ok:)Widze ze i dziewczyny sobie odpuściły...no i lepiej:) Lepiej porozmawiajmy o VASCO :]