dziewczyny!!!!Przebudzcie sie!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 241
lenaaaa tylko jak tam bedzesz to nie szlej za bardzo:):):):):)
Halinka, a gdzie w tej chwili jesteś?
dziekuje lenaaa nareszcie ktos normalny!!! ale Ci zazdroszcze ze masz chlopaka wlocha, mi zostaly tylko qwqspomnienia i kilka zdjec, bo film do aparatu mi sie przeswietlil, jak pech to na calego...
jezu ,,odrobinę miłości''?????
halinka a co to znaczy ze sie oddales????? to tylko pocalunek byl czy co???
aktualnie jestem w polnocnych wloszech w lecco i zajmuja sie stara smierdzaca baba... dolina nie? kurcze a moglo byc tak pieknie...
co masz na mysli?
oh Dio perchè m'hai abbandonato....
nie ma czego zazdroscic... co za roznica wloch czy polak albo cos tam
nie no oddalam mu sie cala, ale nie chcialam tego...teraz mam wyrzuty sumienia, moze bylibysmy razem, bo kiedy czloweik tak strasznie kocha... wiesz moze to bedzie glupiue i naiwne, i znow ktos obrzuci mnie blotem , ale dzieki niemu poraz pierwwszy poczulam sie jak Rose z Titanica
jest roznica, bo wlosi sa tacy slodcy jak czekoladka z mlekiem i nie sa CHAMAMI jak polacy, przynajmniej w bialymstoku to ze znieczem szukac... jakiegos faceta
widac ze nigdy nie bylas w zwiazku z wlochem...
halinka ale ja pytam komu sie oddalas??? temu co kochasz czy jemu ojcu???
lenaaaaa a o co Ci chodzi? ze co mam miec na mysli? smutno mi...
Halinka nie przejmuj sie tym Wlochem .Ja osobiscie wolalabym byc zakonnica niz zona makarona.Pracuje z mezem w jednej fabryce w Neapolu i szef odwozac mnie do domu zaproponowal ze mnie przeleci bo moj maz jeszcze w pracy.A zawsze mowi jaki to on nasz amico.WSZYSCY WLOSI TO BASTARDY!!!!!!!ZDRADZAJA NA PRAWO I LEWO.NIE MA WYJATKOW!
chyba powinno być napisane z włochami? a może się mylę?
wlasnie ze bylam w zwiazku z wlochem ale dziwie sie ze ty tak dalej myslisz po tym jak cie "skrzywdzili"
oddalam sie tylko temu co go kochalam, a zdecydowalam sie na wspolzycie seksulane z jego ojcem tylko dlatego zebym nie musiala odchodzic z tej pracy, to byl szantaz, on wiedzial ze sypialam z jego synem, ale moje lzy nie pomogly... ultimatum bylo proste, a potem prosilam blagalam mojego ukochanego a on nic... wybaczyl ojcu... dlaczego? dlaczego wybaczyl ojcu a mnie ktora zapewnial o milisci kiedy rano biegalismy na plaze... a ojcu wybaczyl jego manipulacje na mnie... CZY KTOS MI TO WYTLUMACZY RAZ A DOBRZE?
Z pewnością poznasz chlopaka, w ktorym sie zakochasz i o tamtej milości zapomnisz, czego si z calego serca życzę. Każda milość jest pierwsza.
to byl pierwszy wloch, ktory az tak mnie zranil! cos tu insynuujesz ze zachowywalam sie frywolnie?
ahahaha kiara to ciekawe co naapisalas , zapamietam ta frase bo po czesci sie zgadzam w 100% z toba ahah
chyba masz racjae Kiara dlatego postanowilam chyba wyjechac do hiszpanii, niestety,,, wierz mi lub nie ale marze o ciemnoskorym i owlosionym mezczyznie... w bialymstoku takiego nie znajde... nie jestem powierzchowna ale czuje ze Bog ppmyil sie zsylajac mnie do Polski
moze poznam ale moze tez cale zycie bede zasypiala ptrzy bladym pijanym polaku a w snach bedzie latynos... jakie zycie jest niesprawiedliwe
Zapomnialam dodać, że po poprzednim zwiazku masz nauczke, wiec trzymaj sie moze jednego faceta. Na polnocy Wlosi sa tacy sami jak na poludniu. Na te ich piekne slowka bierz poprawke, bo oni kazdej kobiecie tak mowia.
Halinka, moj maz ma tez znajomych z Kalabrii. A noz beda wiedziec gdzie ta restauracja i wraz z chlopakiem leny opiernicza syna i ojca.
w stu procentach po części???
ja już nic nie rozumiem...
Już Cię Hiszpanie z otwartymi rękami przyjmną
wspolnymi silami pokonamy ich.
No tak, do czego to dochodzi, dziwka dziwi się, że się ją traktuje, jak dziwkę....w sumie do tego sprowadza się cały ten żałosny wątek.
i co powiecie? oni powiedza ze bylam tania dziwka z Polski... sa rowni i rowniejsi, po co nam byla ta Unia i tak jestem traktowana jak uboga krewna
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 241

« 

Kultura i obyczaje