no ja dlatego poprosilam o oadres, bo calkiem dobrze znam Reggio Calabria...może Nicola nie zrozumiał dlaczego puściłaś sie z jego ojcem...chcesz, to pomożemy mu to wyjaśnić:-)
halinka2001
31 mar 2008
POLAK CHAM! ZADEN WLOCH NIE ZNAJAC MNIE OSOBISCIE BY MNIE NIE NAZWAL DZIWKA! moze jakbys mnie poznal to bys zmienil zdanie
teskniaca
31 mar 2008
no wlsnie sie zakrecilam nie po czesi a napewno w 100%
halinka2001
31 mar 2008
blagam tylko nic mu nie robcie!!! a jakbys go przekonala?moze napisze list?
genio/eugenio
31 mar 2008
Wątpię, żebym miał okazję poznać cię osobiście.
inf,
31 mar 2008
halinka2001 no i gdzie napisałem że jesteś dziwką?
umbryjka
31 mar 2008
Przekonamy go sila perswazji:))
Cinquantatre
31 mar 2008
"marze o ciemnoskorym i owlosionym mezczyznie..."
I to wystarczy ci do pełni szzcęścia?
agatkaf
31 mar 2008
dawaj ten list...
teskniaca
31 mar 2008
o kurcze ale mam brechty teraz, ahahah normalnie nie moge lol
thekasiu
31 mar 2008
HALINKA NA SZACUNEK TRZEBA SOBIE ZASLUZYC!!!
genio/eugenio
31 mar 2008
Inf, no co ty, nie wtryniaj się, to ja tak napisałem.
Gwoli ścisłości:kurwa, to zawód, dziwka, to charakter.
halinka2001
31 mar 2008
a co? pewnie siedzisz sobie za biurekiem, studiujesz prawo czy inna architekture w mediolanie albo innym smerdzacym miescie i nie wiesz co to bialystok a gdy widzisz polki na ulicach to udajesz ze nie jestes polakiem... ale to nie tak, moze kiedys zrozumiesz ze to co na prawde sie liczy to szacunek do wlasnego miasta i wlansej ulicy... a wstydz sie!
halinka2001
31 mar 2008
szacunek to rzecz ludzka...a co ty jakis nadczlowiek jestes?
czytałam tu różne dziwne wątki ale ten nie ma sobie równych-bravo!!!!
umbryjka
31 mar 2008
Ja mimo ze mieszkam we Wloszech nigdy sie nie wstydze swego pochodzenia i nigdy nie pozwolilam sie nikomu zle potraktowac. Trzeba miec tez swoja godnosc i jak cos uwlacza godnosci (glupie czy zboczone propozycje) mowic wyraznie: NIE
halinka2001
31 mar 2008
ale ja go nie napisalam jeszcze! poza tym on ma zone! myslicie ze jest szansa ze ja odejdzie?
genio/eugenio
31 mar 2008
>>>glupie czy zboczone propozycje) mowic wyraznie: NIE
Cinquantatre
31 mar 2008
W Polsce też zostałabyś tak potraktowana, gbybyś została przylapana w takiej sytuacji. W Hiszpanii i na calym swiecie podobnie. Taka jest prawda.
halinka2001
31 mar 2008
zgadzam sie aqle jakbys sie zacowala jakbys byla zakochana? tracila prawdziwa milosc? dla niego warto zyc... warto walczyc ale jestem bezsilna, dlaczerego zycie mnie tak doswiadcza? i nikt nie moze mi powiedziec CZEMU... to jego ojciec na mnie naciskal, balamucil
halinka2001
31 mar 2008
Cinquantatre moze to oznacza ze jestem jakas wynaturzona ze potrafilam sie oddac innemu zeby ratowac milosc?
thekasiu
31 mar 2008
heheh biale kozaczki ...no no i tu sprawa wyraznie sie komplikuje! w takiej sytuacji przynajmy sobie szczerze mozna zapomieniec co to godnosc!!! masy racje halinka!!!!
kiara57
31 mar 2008
HALINKA HISZPANIE SA JESZCZE GORSI.BYLAM TAM Z MEZEM U ZNAJOMEGO-MASAKRA!! RAZ SIE PRZEJECHALAS NA MAKARONIE TO POWINNAC JUZ WIEDZIEC CZEGO NIE ROBIC.NIE CHCA CIE TAM,ZMIEN PRACE,ZMIEN MIASTO.NIE PRZEJMUJ SIE TO OSLY.JA JUZ ODLICZAM DNI DO WYJAZDU,JESZCZE TYLKO MIESIAC I ODPOCZNE A POTEM SIE ZOBACZY.
a co Ty myslisz... dla mojego mezczyzny bede ubierac i stringi i kozaki i spelniac najskrytsze marzenia... moze z takim zimnym i drwiazcym podejsciwem nie spotkasz takiej kobiety jak ja
silvyetta
31 mar 2008
mi biale kozaczki kojarza sie nieodlacznie z...jeszcze nie moge uwierzyc w to wszystko co tu przeczytalam...a moze to prima aprilis przed polnoca?
umbryjka
31 mar 2008
Jakbym sie zakochala i uslyszala cos takiego to bym sie postarala bardzo szybko odkochac. Zakochanie zakochaniem ale godnosc trzeba miec. Zreszta ze strony tego faceta co to byla za milosc. zadna. wg mnie byl w spisku z ojcem i chodzilo im tylko by cie wykorzystac.
halinka2001
31 mar 2008
ale ja juz jestem w Lecco... i opiekuje sie baba ktora smierdzi i brudzi... i takich miodow sie doczekalam!