dziewczyny!!!!Przebudzcie sie!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 241
a mnie Bog zeslal do polski po tym jak mnie skrzywdzil wloch i teraz sie ciesze ze tak sie stalo, chyba tak musialo byc:D
no ja dlatego poprosilam o oadres, bo calkiem dobrze znam Reggio Calabria...może Nicola nie zrozumiał dlaczego puściłaś sie z jego ojcem...chcesz, to pomożemy mu to wyjaśnić:-)
POLAK CHAM! ZADEN WLOCH NIE ZNAJAC MNIE OSOBISCIE BY MNIE NIE NAZWAL DZIWKA! moze jakbys mnie poznal to bys zmienil zdanie
no wlsnie sie zakrecilam nie po czesi a napewno w 100%
blagam tylko nic mu nie robcie!!! a jakbys go przekonala?moze napisze list?
Wątpię, żebym miał okazję poznać cię osobiście.
halinka2001 no i gdzie napisałem że jesteś dziwką?
Przekonamy go sila perswazji:))
"marze o ciemnoskorym i owlosionym mezczyznie..."
I to wystarczy ci do pełni szzcęścia?
dawaj ten list...
o kurcze ale mam brechty teraz, ahahah normalnie nie moge lol
HALINKA NA SZACUNEK TRZEBA SOBIE ZASLUZYC!!!
Inf, no co ty, nie wtryniaj się, to ja tak napisałem.
Gwoli ścisłości:kurwa, to zawód, dziwka, to charakter.
a co? pewnie siedzisz sobie za biurekiem, studiujesz prawo czy inna architekture w mediolanie albo innym smerdzacym miescie i nie wiesz co to bialystok a gdy widzisz polki na ulicach to udajesz ze nie jestes polakiem... ale to nie tak, moze kiedys zrozumiesz ze to co na prawde sie liczy to szacunek do wlasnego miasta i wlansej ulicy... a wstydz sie!
szacunek to rzecz ludzka...a co ty jakis nadczlowiek jestes?
Dziecko, o czym ty piszesz?
czytałam tu różne dziwne wątki ale ten nie ma sobie równych-bravo!!!!
Ja mimo ze mieszkam we Wloszech nigdy sie nie wstydze swego pochodzenia i nigdy nie pozwolilam sie nikomu zle potraktowac. Trzeba miec tez swoja godnosc i jak cos uwlacza godnosci (glupie czy zboczone propozycje) mowic wyraznie: NIE
ale ja go nie napisalam jeszcze! poza tym on ma zone! myslicie ze jest szansa ze ja odejdzie?
>>>glupie czy zboczone propozycje) mowic wyraznie: NIE
W Polsce też zostałabyś tak potraktowana, gbybyś została przylapana w takiej sytuacji. W Hiszpanii i na calym swiecie podobnie. Taka jest prawda.
zgadzam sie aqle jakbys sie zacowala jakbys byla zakochana? tracila prawdziwa milosc? dla niego warto zyc... warto walczyc ale jestem bezsilna, dlaczerego zycie mnie tak doswiadcza? i nikt nie moze mi powiedziec CZEMU... to jego ojciec na mnie naciskal, balamucil
Cinquantatre moze to oznacza ze jestem jakas wynaturzona ze potrafilam sie oddac innemu zeby ratowac milosc?
heheh biale kozaczki ...no no i tu sprawa wyraznie sie komplikuje! w takiej sytuacji przynajmy sobie szczerze mozna zapomieniec co to godnosc!!! masy racje halinka!!!!
HALINKA HISZPANIE SA JESZCZE GORSI.BYLAM TAM Z MEZEM U ZNAJOMEGO-MASAKRA!! RAZ SIE PRZEJECHALAS NA MAKARONIE TO POWINNAC JUZ WIEDZIEC CZEGO NIE ROBIC.NIE CHCA CIE TAM,ZMIEN PRACE,ZMIEN MIASTO.NIE PRZEJMUJ SIE TO OSLY.JA JUZ ODLICZAM DNI DO WYJAZDU,JESZCZE TYLKO MIESIAC I ODPOCZNE A POTEM SIE ZOBACZY.
a co Ty myslisz... dla mojego mezczyzny bede ubierac i stringi i kozaki i spelniac najskrytsze marzenia... moze z takim zimnym i drwiazcym podejsciwem nie spotkasz takiej kobiety jak ja
mi biale kozaczki kojarza sie nieodlacznie z...jeszcze nie moge uwierzyc w to wszystko co tu przeczytalam...a moze to prima aprilis przed polnoca?
Jakbym sie zakochala i uslyszala cos takiego to bym sie postarala bardzo szybko odkochac. Zakochanie zakochaniem ale godnosc trzeba miec. Zreszta ze strony tego faceta co to byla za milosc. zadna. wg mnie byl w spisku z ojcem i chodzilo im tylko by cie wykorzystac.
ale ja juz jestem w Lecco... i opiekuje sie baba ktora smierdzi i brudzi... i takich miodow sie doczekalam!
ala cos insynuujesz?
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 241

« 

Kultura i obyczaje