dziewczyny!!!!Przebudzcie sie!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 241
Niezupelnie normalnie reagujesz, bo sama juz nie wiesz czy chodzi ci o miłość, kozaczki, wlochaty tors, ulice w Bialymstoku....
Bardzo dziwny przypadek.
HEHEHEHEHEEHEHEH NO TEZ MI SIE TAK WYDAJE...HALINKA PRZYNAJ ZE TA GLUPOTA TO NIE CERVELLINO TYLKO PRIMA APRILIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra halinko skoncz juz te bajki, jest pozno 23. 28 naprawde dostarczylas nam niezly ubaw, wiesz.. sama sie sobie dziwie ale naprawde czytajac te bzdury sie SMIALAM, co rzadko mi sie zdarza, bo nie smiesza mnie pierdoly i zmyslane hisotoryjki,ale tobie musze pogratulowac! naprawde masz talent tworczy!
Jesli ta sytuacja zdarzyla sie naprawde to powiem ci ze jest zalosna i zeby nie uzywac brzydkich slow na forum powiem tak, moj chlopak WLOCH,ktorego mi zazdroscisz przekazuje CI ta wiadomosc: jesli potrzebujesz pary kozakow, moze japonek.- bo zbliza sie lato skontaktuj mnie na email.
ale czym jest dla was godnosc??????????????????? ja nie spie juz od miesiaca, moze i jestem naiwna ale dla lansu, dobrej pozycji spolecznej i zwiazkou z wymarzon ym meezczynzna uleglam!!!!
Oj halinka trafilas na jakiegos drania, no niestety zdarza sie. Trzeba byc ostroznym i przede wszystkim umiec mowic "nie". jak facet kocha to mu tez zalezy na szczesciu dziewczyny.
Ja mam meza Wlocha i mimo swego pochodzenia nigdy nie doswiadczylam z jego strony czy strony jego rodziny przykrosci.
Po prostu kwestia na kogo sie trafi. zanim sie komus "oddasz" trzeba najpierew poobserwowac go uwaznie.
lenaaaa naprawdę jesteś naiwną dziewczyną skoro to uważasz za zmyśloną historię.D
HALINKO ZOSTALAS KROLOWA DZISIEJSZEGO CZATU!!!!! BIALYSTOK MOZE BYC Z CIEBIE DUMNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE MACIE HUMORY.SAMA SIE DO SIEBIE SMIEJE.WEZMY SIE W GARCS,DZIEWCZYNIE TRZEBA POMOC.............ALBO OSWIECIC.
Skoro zrobilas to dla lansu i pozycji spolecznej to zdawalas sobie sprawe z tego na co sie godzisz i zrobilas to swiadomie. Takze w takim wypadku nie mozesz narzekac, ze cie wykorzystano.
mowicie mi tak bo zazdroscicie ze chociaz przez chwile poczulam prawdziwa milosc i pasje... nie taka z filmu Mela Gibsona, ale taka z glebi serca..
OK, ale niech sie okresli o co jej chodzi.
,nie absolutnie nic!naprawde!
ale ojciec tez byl troche przystojny...
Nikt ci nie zazdrosci. Wiele dziewczyn z tego forum mieszka na stale we Wloszech, ucza sie, pracuja, maja CHLOPAKOW WLOCHOW:))) ale wszystko do czego doszly to wlasna i uczciwa praca bez koniecznosci ulegania.
heheheh heheheheh hehehehe

hihihihi hihihihi hihihih

hahahah hahahah hahaah

Sei grande!!!!!!!!!!!
inf. sluchaj no! nie jestem naiwna

zalozmy ze ta hisoria jest w istocie prawdziwa. Pomijajac fakt ze panowie zachowali sie jak sie zachowali./szczegolnie ojciec gdyz syn to cavaliere i nic zlego na jego temat nie wiemy/ Jaka masz opinie na temat dziewczyny che si tromba(przepraszam ale nie moge napisac fa l'amore najpierw syna a potem ojca, dla ktorem szczytem marzen jest miec latynosa i BIALE KOZAKI? czy taka dziewczyna ma prawo byc zraniona? i nieszczesliwa?, no tak zrobila to z obawy o utrate pracy... utrata pracy no tak za co kupilaby te kozaki?
Wy ktorzy mnie obrazacie jestescie banda zazdrosnych polskich chamow! moze mam wieksze aspiracje niz Bialystok! a kozaczki zamienie kiedys na Lui Vuioton
Więc chodzi ci o miłość? Puścilaś sie z ojcem ukochanego, ktory ma zone i dzieci?
A swój honor na co zamienisz?
lenaaaa ironii nie bierze się dosłownie.D
hahaha ja juz padam przed kompem ale ,i sie humor poprawil
Halinka, a ja kozaczki mam za darmo. Moja tesciowa (mama MEZA WLOCHA:)))) ma kolezanke prowadzaca pare sklepow z obuwiem. I te kozaczki to mi podarowala na urodziny. Ale heca:))
Tyle ze tesc na mnie cos nie leci. A moze ja nie jestem taka ladna???
oj oj oj hahaha no naprawde, czytam z zasady nie pisze ale eraz to musze. ubaw niezly tylko mojego meza "biednego polaczka" szlag trafia i tez ci kazal kilka rzeczy przekazac ale nie na forum te slowa. dziewczyno lans?? na co na tania polska d... dla pary bialych kozaczkow, jesli spanie z kim popadnie to dla ciebie dobra pozycja spoleczna to moje gratulacje. i powiem ci jedno moj maz polaczek o dziwo nie pije, nie bije, nie zdradza a jakby mogl to by nosil mie na rekach i nie jest ciemnoskorym obwlosionym jak malpa macho. Boze widzisz i nie grzmisz???
ps. kozaczkow u mnie pelna szafa :-DDDDDDD
ale jego zona i tak byla beznadziejna. nie miala klasy
Halinko jeśli to co piszesz jest prawdą to naprawdę potrzebujesz pomocy....psychiatry!!!!!
a ja dalej nie wierze i mam na dzieje ze po polnocy(1 kwietnia!!!) wszystko sie wyjasni
jak juz cos LOUIS VUITTON
i bedzie happy end...
Na czym polegają twoje aspiracje? Powiedz coś więcej o tym nam chamom, ktorzy nie potrafia cie zrozumieć.
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 241

« 

Kultura i obyczaje