Jak poznać sympatyczną Włoską dziewczynę!?

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 110
powiem ci tak, na mnie w polsce tez faceci leca jak pies na ..wroooc..mucha na lep?! tak?! :D nigdy tego nie lubilam juz takim typem jestem, nigdy nie prowokuje facetow, nie wywalam mleczarni na zewnątrz jak to robi wiele pan, a i tak na mnie leca, to chyba wina tych kurwików :D
Ja tez nigdy nie ubieram sie wyzywajaco, bo poprosty tego nie lubie (bo jak kazda panna ma swoje kompleksy i uwazam ze gdybym zalozyla cos za wyzywajacego wygladalabym poprostu smiesznie nie seksi, wiec wole tego nie robic ;) ) wiec z tego wynika, ze jak gostek ma sie przyczepic to sie przyczepi bez wzgledu na to jak kobieta jest ubrana ;) Taka ich natura i nic z tym nie zrobisz.. Ale fakt faktem powodem takiego zachowania Panow sa inne "panie" ktore poprostu lubia byc w ten sposob traktowane i im to nie przeszkadza, stad tez płeć brzydka uwaza, ze kocha to kazda i stad takie a nie inne zachowanie.
(p.s ahahahahaha niedlugo walniemy tutaj psyhoanalize płci męskiej narodu Włoskiego na miarę Freuda ahahahahah ;) )
ty robisz dokladnie to samo !!!
@ Arko74
Zaloguj sie na jakimś Wloskim forum. Choć nie wiem po co ci ten kłopot.
;)
phe heee, ja mu zycze zeby znalazl wreszcie jakas wloska niewiaste ;) szuka biedaczek od 2006 roku mamma miaaa...
no wlasnie dajmy na to taki arko74 mysli w ten samo sposob, nie moze uwierzyc chlopina, ze niektore kobiety naprawde to irytuje, ja owszem lubie jak facet zwraca na mnie uwage, ale wtedy jesli imponuje mu cos wiecej niz tylko wyglad zewnetrzny,
ale ja nie rozumiem jednego? czemu akurat włoszka:D?
widać chłop z tych co lubią sobie komplikować życie :D
MOŻE MASZ I RACJĘ....!WYSTARCZY ŻE Z NASZYMI BABAMI JEST KŁOPOT.
ALE WIESZ NIEKTÓRZY LUBIĄ KŁOPOTY...ŻEBY SOBIE ŻYCIE UROZMAICIĆ!
NIE KTÓRZY PYTAJĄ TU CZEMU WŁAŚNIE WŁOSZKA.A CZEMU NIE?
A DLACZEGO WŁOCH.....CO TO NASI GORSI..? MOŻNA BY ZAPYTAĆ NA ZASADZIE..KONTRY!
ZA STARY JESTEM NA TAKIE ZACZEPKI..MIMO WSZYSTKO..!
MAM W SOBIE DUŻO MIŁOSIERDZIA DLA OTOCZENIA..CO NIE ZNACZY DLA WSZYSTKICH.
POSTAW SIĘ W JEGO SYTUACJI...!ODWRÓĆ ROLE..!? HMMM...?
A TU NAGLE TOTALNY ZLEWOZMYWAK...!?
MÓWIĄC O BŁYSZCZĄCYCH GAŁACH MIAŁEM NA MYŚLI...NIE NIEZDROWE PODNIECENIE..A ZACHWYT ZAUROCZENIE...ITD.
Arko ..przyznaj sie .Wloszka bo wloskie forum..a co ?na innych forach zalozyles podobne.?. he he ..tak dla zbicia czasu? extra pomysl...
Od czasu, kiedy plątał się tu osobnik o wirtualnym imieniu "stronzo", nie spokałem tutaj całkiem normalnego mężczyzny. Same dzieciaki, najwyżej udające dorosłych, durrrrne, jak młotki i nieudolnie próbujące udawać elokwencję i erudycję.

O ile durrrnowatych samiczek jest tu, powiedzmy, 80-85%, to facet z głową jest rzadki, jak samorodek.
i jaka jest konkluzja? ze niby on, ten samorodek? O_o
Kto?
NO DOBRA PIĘKNA ODWRÓĆMY SYTUACJE...JAK FACET MA DAĆ DO ZROZUMIENIA OBCEJ KOBIECIE ŻE MU SIĘ PODOBA..SKORO PIERWSZYKONTAKT JEST WZROKOWY..I PIERWSZE CO WIDZI TO CIAŁO NO MOŻE ..BŁYSK W OKU..A ŻE NIEKTÓRE Z WAS IRYTUJE ŻE GOŚĆ PATRZY NA WAS JAK TYLKO NA OBIEKT...SEKSUALNY DO SZYBKIEGO WYKORZYSTANIA!?
NIE ZAWSZE JEST TAK....ALE ŻEBY CIĘ DOBRZE POZNAŁ..LEPIEJ TRZEBA MU DAĆ JAKĄŚ FURTKĘ...A NIE WPADAĆ ZARAZ W IRYTUJĄCĄ...POSTAWĘ!
TAK SIĘ ZASTANAWIAM..CZASEM CZY WY DROGIE ISTOTY MACIE CZASEM POJĘCIE JAK MOCNO NA NAS DZIAŁACIE SEKSUALNIE? NIBY WIECIE ALE NIE KAŻDEJ JEST TO HMM..?NA RĘKĘ!
TAK JAKBYŚMY BYLI W PUŁAPCE NASZYCH WŁASNYCH CIAŁ I NAMIĘTNOŚCI.. JA TEN ETAP MAM JUŻ DAWNO ZA SOBĄ...PRZYNAJMNIEJ MI CIŚNIENIE NIE SKACZE...CHOCIAŻ NIE MAM AKTUALNIE DOŚĆ STRESÓW ABY TO UCZUCIE NIE ZANIKŁO...PRZYCZYNA JEDNAK JEST JUŻ ZGOŁA NIECO INNA NIŻ TA POWYŻEJ...! :) BUZIAKI.
CO DO CIEBIE MULINO...WIDZĘ ŻE GRZEBAŁAŚ W ARCHIWUM...!
NIE SZUKAM BEZPRZERWY OD 2006...TZN.MIAŁEM TAKI WIĘKSZY ODSKOK...!
TERAZ OD DŁUŻSZEGO NIEBYTU NA FORUM WRÓCIŁEM I RZUCIŁEM TEMAT..!TYLE..
GAIO DROGA GAIO JAKBYŚ (PRAWIE ROBI WIELKĄ RÓŻNICĘ!:)ZGADŁA....WŁOSKIE FORUM WŁOSKI JĘZYK WŁOSKIE LODY ITD.A NIE PRZYSZŁO CI DO TWEJ ŚLICZNEJ GŁÓWKI ŻE MOŻE KIEDYŚ ZAISTNIAŁ KTOŚ ...RODEM Z ITALII KTO WZBUDZIŁ MOJE NAJSZLACHETNIEJSZE UCZUCIA...KTOŚ NIEPOWTARZALNY JEDYNY WSPANIAŁY...WYJĄTKOWY!MASZ RACJĘ..POWINIENEM ZAJRZEĆ..HMM? NA JAPOŃSKIE FORUM...JEŚLI JEST!:P
MOŻE GDYBYM MIAŁ WYBIERAĆ POMIĘDZY NACJAMI..TO MOŻE WŁOSZKA LUB FRANCUZKA.
ALE CO KOMU PISANE....!? ZNAM TAKICH CO MAJĄ ŻONY...NIE POLKI...!
TAK JAK WIELE PAŃ TUTAJ...TYLE ŻE ODWROTNIE....!
A TAK NA MARGINESIE....KTO MA PARTNERÓW...NA TYM FORUM WIĘCEJ Z NIESWOJEGO NARODU..MY FACECI CZY WY DROGIE PANIE!? ;)
a nikt, nikt ;)
ZAPEWNE TEN CO.... PRAWIE ROBI RÓŻNICĘ!:DDD
NO PO PROSTU NUGGAT....!JA PIER...NA COKÓŁ Z NIM....I ZAMUROWAĆ ZAMIAST POMNIKA!
Cicho tłumoczku.
Arko..od razu mi to przyszlo na mysl..ale wiesz tu sa rozne panny co nie lubia jak pisze to co mysle,wrecz zarzucaja mi, ze powinnam przestac myslec i pisac to co mysle...przejrzalam twe wczesniejsze wpisy..to wiedzialam ..ze cos jest na rzeczy..ale nie z Wloszka..a z "symaptia"..to slowo klucz jakiego uzyles.Na pocieszenie powiem banal..Kazda milosc jest pierwsza...A skoro nie masz szczescia w milosci to moze masz szczescie do pieniedzy? Obstaw Lotka jest sporo do wygrania w tym tygodniu
ŻE CO PROSZĘ..????
LUBIĘ KOBIETY CO IDĄ POD PRĄD...SWOJEJ PŁCI...TZW.
NIESOLIDARNOŚĆ JAJNIKÓW.HEHHEE!POTRAFIĄ OBIEKTYWNIE W MIARĘ OCENIĆ PROBLEM!
NIE OD DZIŚ WIADOMO..NP.ŻE FACET POKONA KOBIETĘ..TYLKO ZA POMOCĄ INNEJ KOBIETY.
ALE TO PRZYPADŁOŚĆ OBU STRON....! ZAUWAŻYŁEM JUŻ DAWNO...ŻE TO FORUM SKUPIA RÓŻNE DZIWNE PRZYPADKI...W KOŃCU KAŻDY MOŻE WEJŚĆ PUŚCIĆ BĄCZKA IN COGNITO I WYJŚĆ..NAJZWYCZAJNIEJ NIE ZAMYKAJĄC POKRYWKI OD SŁOIKA ZA SOBĄ...
z KASĄ TEŻ KRUCHO...WŁAŚNIE WYDAŁEM..PONAD 10000ZŁ CIĘŻKO WYPRACOWANE GŁÓWNIE NIE SWOIMI RĘKOMA..PONOĆ WYGRYWAJĄ CI CO NIE GRAJĄ...BO NIE TRACĄ.TO SIĘ NAZYWA DOBROWOLNY PODATEK OD GŁUPOTY..A JA MAM DOŚĆ PODATKÓW W TYM KRAJU..WYKOŃCZĄ MNIE KIEDYŚ.....POD TYM WZGLĘDEM POLSKA NIEWIELE ODBIEGA OD ITALII. ;/
GRACE TANTE..:: GAIO ZA CENNE PORADY...JESTEM CIEKAW ILE CZŁOWIEK POWINIEN..MIEĆ PRZY TAKIEJ PRZECIĘTNEJ WŁOSZCE ŚREDNIO WYMAGAJĄCEJ..;0
JAK NA JEJ ROZBUCHANE POTRZEBY...? $$$???
TO OZNACZAĆ MOŻE TYLKO JEDNO...ZACHOWUJĄ SIĘ JAK ROZKAPRYSZONE...KACZUSZKI...! IDĄ NA ŁATWIZNĘ PRZEZ ŻYCIE...! TO STAJE SIĘ POWOLI OGÓLNO LUDZKĄ CHOROBĄ...KTÓRA NAZYWA SIĘ ..POSTAWA ROSZCZENIOWA. JA CHCIEĆ JA MIEĆ JA MUSIEĆ...JA POTRZEBOWAĆ....JA JA JA!!!!
NO I CO DOSTAJE CZŁOWIEK..W ZAMIAN? JEJ ROZWRZESZCZANE CHAŁAŚLIWE NADMIERNIE WYEKSPONOWANE TOWARZYSTWO? CZY MY(PANOWIE!!!) JESTEŚMY TYLKO PO TO ABY NAS WYSTAWIAĆ NA LICYTACJE(JAK OBRAZ!) KTÓRY...WIĘCEJ WART!? Z TĄ RÓŻNICĄ ŻE KUPUJĄ NAS POD WARUNKIEM ŻE ....DAMY WIĘCEJ JEJ ZA SIEBIE...TZN.ZA NIĄ!?
hehe polubilem was :-) Wloszki ? to sa takie same kobiety jak Polki czy inne kobity z innego panstwa, sa te wymagajace te normalne te nienormalne itd, podobnie jak w polsce, fakt faktem moj najdluzszy zwiazek w zyciu to 4 lata spedzone z wloszka a mialem ogolnie kobiety z calego swiata jednak ta wloszka poprafila trzymac mnie przy sobie bardzo dlugo i powiem wam ze bylo naprawde fajnie , milo ten okres w moim zyciu wspominam, co jest dowodem na to ze jest mozliwy zwiazek wloszi z polakiem tak samo jak wloch moze zakochac sei w polce nie tylko dlatego bo chce ja "przeleciec " nie ma co uogolniac , takie jest zycie , jedziecie tak na wlochow , a powiedzcie midziewczyny bedac w polsce ilu facetow was wykorzystalo i po tym jak sie to stalo nie daliu o sobie znaku zycia ? ide o aklad ze nie raz was to spotkalo . Pozdrawiam
PEWNIE JEST DUŻO RACJI W TYM CO PISZESZ O ILE TO PRAWDA Z TYMI KOBIETAMI ZE ŚWIATA....BABY SĄ RÓŹNE..SPRÓBUJ ZROZUMIEĆ KOBIETY...!? PIERWSZY DO SFIKSOWANIA..! WIĘC JEŚLI WSZYSCY SĄ TACY SAMI TO NIE KONIECZNIE TRZEBA MIEĆ POLKĘ....MÓJ KUZYN....MA MEKSYKANKĘ...!!!
JEGO SPRAWA....PEWNIE GDYBYM JEŹDZIŁ PO ŚWIECIE TEŻ BY JAKAŚ KOLOROWA MI WPADŁA W RAMIONA...ALBO I NIE KOLOROWA..! :)
KOBIETA MA BYĆ MIŁA I KOCHAĆ....NIC WIĘCEJ NIE POTRZEBA NO I TROCHĘ INTRYGOWAĆ ABY TEŻ ŻAR PODSYCAĆ..W ŚRODKU....!!!!
no coz ..Twoj kuzyn siegnal po towar z najwyzszej polki w koncu to Meksykanki ,a nie Polki czy Wloszki zostaja dosc czesto Miss Swiata albo Miss International.Sa przepiekne.Kuzyn patrzac na zone pewnie juz nie zwraca uwagi na talerz ,ze je stale kukurydze na przmemian z 20 gatunkami fasoli,pikantnie w kuchni..pikantnie i w sypialni.I to jest zycie ...bo na co komu wloska "dolce vita"????..od nadmiaru 'slodyczy' robi sie mdlo...:D
Greg,znam Polke co juz kupe lat jest z Wlochem,a wydzwania do swego ex Polaka ,ktory od lat mieszka w Stanach i zawsze mowi: tylko ty,tylko ty...I co moze powiesz, ze tych bajeranckich tekstow to sie od 'wloskich amantow' nauczyla,zeby pieknie czarowac? Wloskie teksty, wloskie czarowanie to do diaska zwykle nawijanie makaronu na uszy!I w przenosni i doslownie ..bo ta, ktora tego slucha gluchnie ,nie slyszy dobrze..bo ma 'makaron' na uszach nawiniety! he he
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 110

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa