dziewczynki w Bolonii! Łączmy się ! ;)))

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 77
chyba was dziewczyny zawiode niestety ja nie moge sie zjawic bo co dopiero sie zjawilam w domu a padam ze zmeczenia, niestety nie mieszkam w Bologni tylko 40km od niej wiec pozostaje mi tylko obiecac ze nastepnym razem na sete sie spotkamy, jest mi niesamowicie przykro , przepraszam
oj to szkoda naprawde:(,nastepnym razem jakos sie spotkamy mam nadzieje:)no ale ja bede i prosze juz bez takich niespodzianek,bo co,sama mam sie bawic?nawet sobie paznokcie umalowalam no;)
Czesc dziewczyny! Szkoda, ze dopiero teraz znalazlam ten temat.. Tez chetnie bym przyszla pod due torri.. Ale juz za pozno.. Dajcie znac gdzie byluscie?:) ja uwielbiam dyskoteki:) wiec moze sie jutro wynierzemy?:) albo w next tydzien?:)
ehh znowu tyle bledow narobilam.. za szybo pisze na klawiaturze..:/ wybaczcie..
hej:)bylysmy na pizzy a potemw pubie na zamboni,super bylo,wiec nastepnym razem musismy sie wybrac w wiekszym gronie.podaje moje gg wiec piszcie,zazwyczaj mam status ''niewidoczny'' ale jestem praktycznie caly dzien;)13168482
bylo super ;) ale bilans jest nastepujący:

1. ARABOM MOWIMY NIE! -> zawsze, wszedzie i o kazdej porze... ahahahaha bylo smiesznie, prawda Aga ;]? :P ( "Moze przejdziemy sie gdzies??" "Nie. Nie sadze, zeby to byla pora na zwiedzanie Bolonii" hahahaha ;) Kretyn ;] ). W ogole ten idiota mnie napadl jak czekalam na przystanku na autobus! i wsiadl ze mna do srodka! Przez idiote musialam uciekac z autobusu i wysiadlam 5 przystankow za wczesniej :/... Ładnie byłam przerazona... wrrr

2. Davide sie lekkko wkurzyl... czekal az do teraz (3 nad ranem) az wroce... a jutro musi wstac o 8 rano... no ciekawe jak ja sie z tego wytlumacze ;)) Jeszcze tel mialam wyłączony... no to jutro bedzie ciekawie ;)

3. Musimy sie powaznie zastanowic czy tego pabu na via zambonii nie omijac szerokim lukiem...

4. Ładujemy telefon przed wyjsciem :P

5. Na Arabow nawet nie dziala tekst pt. a; "zobaczymy sie jutro?" i; "nie" a;"czemu?" i;"bo jutro przyjezdza moj chlopak i bede saly dzien z nim" a; "aha... to moze pojutrze??" i; "" :D:P

a: Arab
i: Iza :p

Podsumowujac fajnie bylo, jak mnie chlopak nie zabije to jak najbardziej jestem za kolejnym razem :P
kurcze ogromnie zaluje ze nie dalam rady przyjechac, ale tak jak pisalam wczesniej napewno przyjade nastepnym razem, chyba ze sila wyzsza mnie zatrzyma, czyli praca:-/co do poprzedniczki jak masz takie problemy z arabami to sie przefarbuj na braz lub wez chlopaka ze soba:P:P ja mialam w zamiarze wziasc meza, bo zawsze to razniej pozniej wracac razem:-)
wiesz no bez przesady ;) Moze akurat tamci, ktorych wyrwala notabene Aga ( ;)) ) Byli tacy wykjatkowo upierdliwi ;)
ahahaa Najlepsze bylo to, ze ja mu mowie, ze jak chce to moze pokazac mi Bolonie dzisiaj bo bede z moim chlopakiem, a on rowniez by zwiedzil chetnie miasto to ten mi odpowiada, ze bradzo chetnie go pozna O_o

Takze bez komentarza ;) Pozatym to mialo byc w zalozeniu babskie spotkanie ;))! Chlopow mozna wziac innym razem ;)
ehh halo halo ale to nie ja ich wyrwalam:P sami sie przyczepili.oblechy:P
Tak, tak ;) jasne, jasne ;)
Wystarczylo, ze poszlam na 5 min do toalety, wracam a tu kolo Agi juz czai sie wianuszek wielbicieli ;)) Ciebie nie mozna zostawic nawet na 5 min samej :D:P
hmmm no tak mialo byc to babskie spotkanie, no ale jak sie tu dostac do domu jesli sie mieszka 40km od Bologni, po drugie prawka nie mam a po trzecie nawet jakbym miala to chcialabym sie napic:D a ostatni pociag do mojej "wsi":D jedzie okolo godziny 24:-( wiec albo swojego wezme i sie bede bawic do konca z wami albo poprostu bede musiala wczesniej wrocic, a takie cos mi sie nie usmiecha:P
ehh marokiny , tunezyjczyki ogolnie araby to niedobrze mi sie robi jak widze te twarze! I te kretynskie zaczepki, az nachalne!! Marokinow omijam z daleka! Moze w pt albo sob. 3.10 lub 4.10 wybierzemy sie gdzies na disco?:) Moze do " hobby one" lub " kasamatta"?:)
jestem za ;) Mam nadzieje, ze uda mi sie wyciagnac ze soba chlopaka ;) Tylko błagam: zadnego, zbednego towarzystwa... a juz W SZCZEGOLNOSCI Arabow... ;)
a wiec nastepne spotkanko kiedy i gdzie? tylko od razu pisze ze piatek u mnie od razu odpada bo robie do 24:-( moze jednak sobota;-)
no i co dalej cisza:-( haloo pobudka:P
Ja tez z mila checia sie spotkam,dajcie tylko znac kiedy.
Podaje swoje gg,moze ktos bedzie chcial poklikac no i spotkac sie 1[tel].
To sie musimy zoragnizowac na babskie wyjscie do jakiegos lokalu a pozniej magari na disco:) Tylko kiedy? Ja chyba w ta sobote nie dam rady.. Moze w nastepna?
To co dziewczyny gdzie idziemy balowac jutro ( sobota)? Jednak w ta sobote mi pasuje idealnie:) tj.4.10. Dajcie znac to sie spotkamy wieczorem w centrum i gdzie zabalujemy!
podaje e-maila piszcie : [email]
Witaj. Niedlugo wybieram sie do Bolonii na erasmusa( listopad). Niestety nie mam gdzie zamieszkac... MAsakra. Czy nie orientujesz sie w jaki sposob i gdzie moge cos znalezc? Przepraszam za najscie.., pozdrawiam
Ela [email]
wejdz na www.kijiji.it albo na www.bakeca.it tam jest codziennie duzo ofert
dziewczyny piszcie gdzie sie umawiamy bo jestem chetna na dzisiejszy wieczor:-) z tym ze dopiero od 22 pasuje ?
dziewczyny piszcie gdzie sie umawiamy bo jestem chetna na dzisiejszy wieczor:-) z tym ze dopiero od 22 pasuje ? powtarzam sie bo byc moze tego wyzej wpisu nie bedzie widac
Laski my juz sie z Aga umowilysmy na godz 21 pod due torri (dzisiaj)

wszystkie chetne zaprszamy ;))
:-( ja nie dam rady sie zjawic o 21:-(:-( macie jakis ratunek dla mnie? bo chcialabym bardzo sie z wami spotkac
jak cos to bedziemy gdczies na via zamboni albo san stefano. W razie czego dzwon ;)) (3467925699)
mam nadzieje ze bedziesz w stanie odebrac telefon a raczej bedziesz w stanie go uslyszec;-) pozdrawiam i do zobaczenia:-)
jasne :D Dzwon :D ;)) Do zobaczenia ;)
dziekuje dziewczyny za wczorajsza wiczor ... moze glupio to brzmi:D, ale prosilabym bez podtekstow:-)pozdrawiam Ize i Age:-)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 77

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa