zawiść

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 115
fajna z Ciebie osoba, aż miło, że tacy są.trzymaj się cieplutko!
he he he ;D
Osoba, ktorej zalezy na dyskusji nie zaczyna jej od obrazenia potencjalnych dyskutantow. Przeczytaj jeszcze raz swoje wypowiedzi, chociaz nie sadze, abys zdobyla sie na odrobine samokrytycyzmu.
ha ha ha , ja nie boję się wypowiadać własnych poglądów.Fakt, że istnieje wielu "baranów" nie jest tylko moim spostrzeżeniem, i z każdym następnym wpisem tylko utwierdzam się w tym przekonaniu.
wasze wpisy są żałosne.
amen
taaaak ? :)
:-)
mary..moze powinnas zmienic nicka z 'mary róv' na 'mary dół'....trol...ejbus
Dziewczyny, ja wiem, czego jej Włoszki zazdroszczą. Nie wyglądu, bynajmniej. Włoszki jej zazdroszczą I N T E L E K T U. Przez wielkie "I".
kochani tak z niej mary..jak ze mnie kierowca Formuly 1...jedzie testosteronem ze wszytkich wpisow i meskim szowinizmem...mozecie mi uwierzyc..wystarczy sie dobrze przyjrzec...facio przebrany w spodnice...ciekawe czy tipsy sobie dokleja jak siada do kompa...mysle ,ze jaja mu sie poca jak tu klika...
jak moglam byc zarozumiala i wyniosla w drugim dniu pobytu we wloszech pracujac juz jako kelnerka.bylam przerazona mialam ochote poprostu uciec ale nie kazdy ma szanse przyjechac tu i juz miec prace wiec zrobilabym glupstwo uciekajac.W zadnym razie sie nie czuje lepsze od wloszek bo wkoncu nie jestem u siebie i zdaje sobie sprawe z tego
Czesc wszystkim! Dawno nie zagladalam. Ale tu goraczki dostaliscie...Zazdrosc istnieje i to kazdy wie. nie obrazajmy sie nawzajem!
Kurde! nie mozna sie tu nudzic!
No nie mozna.
zawisc to co innego, a zazdrosc to co innego..Zazdrość stanowi drugą,zupelnie inna emocję, którą często myli się z zawiścią..To uczucie dużo bardziej złożone i silniejsze w doświadczaniu niż zawiść! Zazdrość odzwierciedla chęć, życzenie utrzymania /oraz lęk przed utratą/ czegoś, co ktoś ma oraz, co jest postrzegane jako zagrażające przez drugą osobę
aaaaaaa ! ahahaha ;D Gaio ....

umre tu ze smiechu :D
Ja tu dosc czesto zagladam ale dziszabralam glos i juz mi sie oberwalo bo niestety juz dawno zauwazylam ze tu dziewczyny lubia sie obrazac
niestety to prawda! to bardzo niemile...masz racje.
...'zauwazylam ze tu dziewczyny lubia sie obrazac'..Kasiu ty tez mozesz sie obrazic...nie krepuj sie smialo....obrazaj sie...
Kurcze! O co tyle krzyku???
A pamieta ktos 7 grzechów głównych?.. duma, zawiść, obżarstwo, pożądanie, gniew, chciwość i lenistwo...a zawisc to siostra zazdrosci..Jaki moral wyciagniecie z tego postu?
Ze to całe forum to strrrraszny grzech... :) :) ;)
trolling to tez grzech
A co to takiego? :)
skorzystaj z fioletowej wyszukiwarki ..to ten prostokacik po prawej stronie..:D
No wy to chyba dzisiaj w bojowym nastroju jesteście. :)
My jestesmy spokojne, tylko czasami nie mozemy sie nadziwic glupocie ludzkiej. Bo jak inaczej nazwac osobe, ktora pisze, ze wszystkie Polki to zawistne pindy, a potem wchodzi na forum, gdzie przebywaja same Polki i chce z nimi dyskutowac?:D
Taaaa... Cały świat to zawistne pindy: mężczyźni, kobiety, obojnaki, terroryści, szantażyści, słonie, konie, mrówki, hemoroidy, i moja sąsiadka pani Zdzisława! Pomordujmy wszystkich, to będzie jak u Kononowicza... :)
niezłe masz poczucie humoru...
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 115

»

Pomoc językowa - tłumaczenia