Cześć admin

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 129
to po hiszpansku gamoniu..
Co by sette nie gadać, część z tych trolli jest po prostu głupia bezdennie, inni są chorzy...wiesz, internet ma to do siebie, że wchłania wszystko.
Taki inf przy nich to skarb.:))
jaki jedyny?..byl tu 2 dni temu ale pod innym..zaraz go odszukam..
A ja wiem, że to nie nowa osoba, to troll, który funkcjonuje na zasadzie wirusa.
o tu go masz..spojrz tylko na pierwsza linijke...Admin tez moze spojrzec i porowanc prosze sie nie krepowac ..http://www.wloski.ang.pl/user.php?id=1667136
sette dinove nieuku to po włsku, angielsku, francusku, portugalsku ,hiszpańsku;)
No, nawet nie potrafią się głąby maskować, trzeba by potrafić pisać lepiej.
Miłej nocy fioletowe prymitywy;)
a nie sadzisz ze to ty zrazasz do siebie ludzi ,ze zapewne wiele osob nie widzi sensu rozmawiania z toba ?ze wielu chocby chcieli to wola sobie odpuscic te gowniarskie dyskusje z toba.z tego co piszesz wynika ze jestes bardzo niedojrzaly.psycholog pewnie moglby u ciebie odkryc kilka dysfunkcji.wydajesz sie byc calkowicie aspoleczny.nie staraj sie na sile przypisywac innym swoich problemow.nie tedy droga.a ze nie widzisz nic poza czubkiem swojego nosa to tez ci mowie dobranoc.moze noc przyniesie ci ukojenie twojej powichrowanej psychice/zycze ci z calego serca bo mi ciebie szkoda.niezle dzis dostales kosc.
Widzisz teraz adminie, co ci rozwala forum? To nie kwestia dzielenia "solo italiano", to właśnie te trolle, które są bardzo łatwe do identyfikacji.

Deratyzacja adminie, odszczurzanie.
Idź trollu, nie dyskutuj.
Sorry, ale dlaczego niedawne zarejestrowanie sie oznacza bycie trollem? Ja zanim sie zarejestrowalam przez bardzo dlugi czas bylam tylko obserwatorem, a potem jak juz to zrobilam, to nie moglam zapamietac hasla, wiec tez dlugo nie pisalam:) W koncu jak napisalam pierwszego posta wiedzialam juz, ze gaio to dziwna osoba i ze sama zmienia nicki jak...no wlasnie tam ktos wyzej napisal jak co:]
Dziwne 'prawie', ze ty, ktory walczysz z trollami tego nie szykanujesz..
Niczego takiego nie powiedziałem. W końcu, gdyby tak było, każdy musiałby przejść przez okres trolla. Chodzi o to, że jeżeli widzimy kogoś zarejestrowanego kilka godzin wcześniej a zachowuje się tak, jakby znał tu wszystkich od lat, to jasnym jest, że osoba taka, wykorzystuje tchórzliwie swoją nową "twarz".
a ja ci mowie, ze to wcale nie jest 'jasne' i za dowod podalam ci moj przyklad:]
"quasi" fa la differenza 2 Mar 2009, 23:28 odpowiedz
Adminie, chyba znasz już swoją robotę na tyle dobrze, żeby wiedzieć o tym, że jeżeli jakiś "świeży" użytkownik zaczyna dyskutować, jakby znał tu wszystkich, to jest to troll i tyle.
Nie rozumiemy się. Mówię o atakowaniu kogoś na forum. Mogę zrozumieć, że kłócę się z kimś, kogo znam już jakiś czas, ale kiedy ni z tego ni z owego wyskakuje na ciebie jakiś nieznany nick, to przecież wiadomo, że to jakiś dupek boi się pokazać jawnie.
faktycznie, nie rozumiemy sie. dla ciebie poklikanie z kims na forum kilka razy jest usprawiedliwieniem dla nazwania jej kurwa, ot co.
Mam hipoteze/uprzedzam ze nie che nikogo urazic/..golym okiem widac w....mej hipotezie, ze co niektorzy forowicze nie lubią osobowości wyrazistych i skrajnych /takich jak 'quasi' świadomie wkurzający ludzi, mający więc zaciekłych wrogów - oraz oddany fanklubik / Kochają za to mdłe, swojskie osóbki, nierzucajace sie w oczy ,które przypominają im sąsiadówi i samych siebie.co niektorzy forowicze nie lubia skrajnosci/rasowego zwierza jakim jest 'quasi'..lubia takich 'posrodku'..szaraczkow..'Quasi' fascynuje wszystkich ale nikt sie do tego nie chce przyznac,ze czuja sympatie do niego nawet sami przed soba,maja kompleksy.Prwadopodobnie owi trole to frustraci.. buahahaha...bez urazy...xD
No więc, skoro rozumiemy, że się nie rozumiemy, to chyba naszą dyskusję możemy uznać za skończoną, prawda?
buhaha, to chyba sie sama z siebie smiejesz krolowo trolli tego forum.
o sorry, nie zauwazylam, ze znowu zmienials nicka, hehe
Georg Christoph Lichtenberg
Przemądrzałość jest jednym z najbardziej pogardy godnych rodzajów głupoty.
P.S. Przeciętna osoba w pięć minut potrafi usunąć błędy z tłumaczenia ;)
jasne "kłócę się z kimś kogo znam"-Ty się kłócisz z każdym, kto ma inne zdanie.ja Cię na przykład nie znam, nie jestem zarejestrowana od wczoraj, a mimo to jakoś hamulców nie masz....jesteś ostatnią osobą, która ma prawo mówić o atakowaniu
no ale chodzi o to, ze dla niego pisanie z jakimis nickami z forum= znanie tych OSOB. Tak sie dzieje, jak sie za dlugo w necie przebywa.
sette dinove 4 Mar 2009, 21:06 odpowiedz
Mam hipoteze/uprzedzam ze nie che nikogo urazic/..golym okiem widac w....mej hipotezie, ze co niektorzy forowicze nie lubią osobowości wyrazistych i skrajnych /takich jak 'quasi' świadomie wkurzający ludzi, mający więc zaciekłych wrogów - oraz oddany fanklubik / Kochają za to mdłe, swojskie osóbki, nierzucajace sie w oczy ,które przypominają im sąsiadówi i samych siebie.co niektorzy forowicze nie lubia skrajnosci/

MYLISZ SIĘ-JA PO PROSTU NIE LUBIĘ CHAMÓW
zaloze sie, ze ona teraz znowu zmieni nicka. zauwazylam, ze po kazdym grubszym ataku na nia, przez kilka dni sie nie udziela, a potem jest juz pod nowym nickiem:)
Możliwe a ten "grubszy atak", to co takiego?
no grubszy atak jest wtedy kiedy kilka osob na nia pojedzie:)
po niej pojedzie mialo byc
jako przyjaciólka luciolki z checia przygotowalabym ci niezliczone multiplikacje twoich ników.z tym,ze holduje zsadzie"rusz gó..o a zacznie bardziej śmierdzieć"wiec rozumiesz...zamilczę pochylona nad twoim losem..zapłaczę..Pa pa!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 129

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa