Cześć admin

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 129
to do mnie?
Idź...razza di vipere...idź spać.
Nie, to troll, do mnie.:))
tak suppi,to było do trolla.
oj suppi myslam, ze bedac w ciazy/ktory to juz miesiac?/ wydoroslejesz :D..a tu nic...rozczarowalas mnie...Ogladam fajny film na Mediset..chcesz ze mna obejrzec?..nie żmijkuj tak :D dziecku szkodzisz...:D
to bylo do trolla o haniebnym niku "quasi"
..to kiedy slub suppi ?..moze zaprosisz forowiczow ?..kupimy ladny prezent zapoznamy sie ..:D
Widzisz suppi, ten troll łącznie ze swoją przyjaciółeczką zaatakował mnie niedawno. To właśnie obrazuje temat trollingu o którym ci mówiłem. Popatrz, wcale jej nie znam ani ona mnie(zakładając, że nie jest to właśnie taki tchórz), widzisz sama, że to nie jest normalne.

Kłócąc się ewentualnie z tobą, wiem, że to suppi a ta? Pojęcia nie mam.
Quasi ? czy ty jestes chamem?..odpowiedz mi szczerze, bo zostales posadzony..a ja nic nie wiem w tym temacie?..nie chce sie czuc rozczarowana ,ze czegos o tobie nie wiedzialam ,ze musze sie od obcych dowiadywac..nigdy nie pomyslalam ,ze jestes chamem....bo nie jestes..prawda Quasi ?
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
ta, ciebie bym szczegolnie zaprosila...ciekawe pod czyja postacia bys przyszla..krolowa trolli?:]
Powymiatał czy nie, niektórzy mają print screeny m.in. z jej wypowiedziami. Ja do nich należę i wiem, że nie jestem jedyna.
mamma mia zielona pietruszka...O_o
Terapia grupowa to tu? DObrze trafilam?! ;D
[wpis usunięty]
Cześć Ellison.Masz wydrukowane wszystkie moje posty?Ja nie zdążyłam.Specjalnie dumna ze swojego stylu nie jestem,ale niestety ciśnienie podniosło mi się sporo ponad normę.A wchodziłam na tę stronę tylko z zamiarem ćwiczenia włoskiego...W tym momencie mam wrażenie,że jestem na tym forum persona non grata.Cóż,przełknę i to.I mogę zrozumieć.Nie mam jednak zamiaru na siłę pchać się w nie swoje rejony,zwłaszcza,że doskonale zdaję sobie sprawę z tego,jak bardzo ułomny jest mój język.Zbyt słaby,by dobrze zrozumieć i zbyt słaby,by być dobrze zrozumianą.Nie będę już wam przeszkadzać swoją osobą i wrócę do pierwotnego stanu,czyli bierego obserwowania forum i tłumaczenia ze słownikiem w ręku.Obiecuję zero wpisów ze swojej strony i zero "zaśmiecania",które zresztą nie było moim zamiarem....Pozdrawiam.
ex luccioletta, nie ma sie czym przejmować, "prawie" nie zna dobrze jezyka włoskiego;)
*też
Cześć luccio. Mój post wkleił się w niewłaściwym miejscu. Nie, nie mam wydrukowanych Twoich postów, w ogóle niczego nie drukuję, ale mam, powiedzmy kolekcję z niektórymi wpisami gaio. W przyrodzie nic nie ginie, jak mówią:-).
* kolekcję print screenów - miało być. I nie kopiowałam ich bo tak bardzo mi się podobały, bynajmniej.
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
Powiem tak: trzeba być osobą NIEZWYKLE inteligentną, sprytną, logiczną, bardzo dokładną i drobiazgową, żeby nie zdradzić się stylem. Ktoś, kto często zmienia nicki, z reguły nadal jest rozpoznawalny. Kosmetyka nie zmienia " wirtualnej osobowości" ani poglądów.
Małe wyjaśnienie dla "prawie"/"quasi":absolutnie nie obawiam się pokazania swojej twarzy,absolutnie nie jestem tchórzem.Dowodem na to niech będzie moja gotowość do spotkania OSOBISTEGO z tobą na gruncie neutralnym.Liczę na spokojną rozmowę dwojga dorosłych ludzi.Liczę na wyjaśnienie/zrozumienie tez stawianych przez ciebie na tym forum.Liczę,że miło się rozczaruję i przyznam,iż byłam zbyt surowa.Podaję mój adres e-mail w celu kontaktu: 1) [email] lub [email]
phehehe co ??? nadużywająca alkoholu?? buahahaa dobre sobie...dziecko drogie czy ty wiesz o czym piszesz? W sumie to powinan cie olac cieplym moczem, ale dobra...bede tak wspanialomyslna, nadwyreze moje piekne paluszki, wiec docen to polgloweczku malutki... Jakies internetowe zero nie bedzie mi tu pierdolilo od rzeczy... Nie ma mnie tu od dluzszego czasu, bo mam wazniejsze sprawy na glowie, a nie pierdoly i chrzanienie caly bozy dzien o zyciu seksualnym agrafki i innych bzdetach...to ze sobie wypije lampke wina od czasu do czasu przed snem to nie twoj interes i nie zamierzam sie tlumaczyc zrozumiano szczylu??!!! chce tylko cie uswiadomoc, ze robie to swiadomie, bo z pewnoscia nie wiesz-jestes na to za tepy-tepa- iz alkohol spożywany w malych ilosciach ma wlasciwosci lecznicze-PODKRESLAM W MALYCH ILOSCIACH - bo z tego co tu piszesz to widze, ze tarzanie sie pod stolem pod wlpywem alkohou jest ci nieobce..
I tak lampka wina drogi niedoinformowany, niedouczony, nic niewiedzący przyglupi internetowy trolu - zawiera flawonoidy, ktore gdybys mial odrobine oleju w glowie i wiedzial jak zpozywac alkohol -a nie chlac na umór- z pewnoscia uchronily by cie przed chorobami nowotworowymi,chorobami ukladu krazenia, a takze procesem starzenia sie kmiotku ;)
Flawonoidy glupolku o ktorych wczesniej wspomnialam maja dzialanie antyoksydacyjne, a zatem wiąże się to z ich zdolnością do zmiatania wolnych rodników i chelatowania metali, kiedy w organizmie przy udziale tego pierwiastek dochodzi do syntezy nadmiernych ilości rodników tlenowych, tlenku azotu, nadtlenków lipidowych. Związkom tym przypisuje się działanie promiażdżycowe, prokancerogenne....Przeciwrakowe działanie flawonoidów polega na wyłapywaniu i neutralizacji wolnych rodników co przyczynia się do zahamowania powstawania raka...Nie chce sie tu dluzej wymadrzac, bo nie wiem czy co kolwiek z tego zrozumiales glupolku
widzisz ile dowiedziales sie dzieki cioci mulino?!
PAmietaj tylko jedno- alkohol trzeba umiec spozywac, delektowac sie nim i przede wszystkim pic w bardzo malych ilosciach...ale rozumiem, ze twoje skojarzenie alkohol-libacja-chlanie do utraty nieprzytomnosci i zataczania sie gdzies w rowie w towarzystwie pustych butelek- masz w genach z dziada pradziada i to ci wybaczam..
[wpis usunięty]
i nie mysl kmiotku, ze bede kontynuowala z toba jakakolwiek dyskusje...sprowokowalas mnie po raz pierwszy i ostani, bo zwyczajnie od wczoraj cos mi stalo na żołądku i miałam ochotę wyrzygać to na kogos, a ze trafilo na ciebie..;) widocznie lubisz zapach wymiocic i odczuwasz dzika satysakcje taplajac sie w resztach strawionego pokarmu :) rozne ludzie dziwactwa maja ..
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 129

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę