Cześć admin

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 129
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
mnie zdenerwowac jest doprawdy ciezko, chcialam ci glupolu uswiadomic troszeczke i tyle ;) powinnas mi podziekowac, zobacz ile sie dzieki mnie dowiedzias? Przede wszystkim juz wiesz, ze pijac nie musisz tracic przytomnosci ! :)
Zycze kolorowych snow...
a teraz wracam do mojego bardziej fascynujacego zajecia :) ach jak to cudownie jest moc robic to co sie kocha :)
w jakiej brodnicy dziecko ? :D
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
tak, tak .. :D
[wpis usunięty]
:D ty tez daj sobie pomoc, sa swietne szpitale psychiatryczne, specjaliscie, terapie grupowe, indywidualne, oni ci naprawde moga jeszcze pomoc, trzymam za ciebie kciuki ;D
mulino masz poważny problem, to że to wypierasz niczego nie rozwiąże
idź do specjalistów i pozwól sobie pomóc, to jest możliwe
[wpis usunięty]
:D ubawilas mnie..
dobra zarty, zartami, a teraz musze wracac do pracy mam do skonczenia projekt, na jutro.
Pozdrawiam wszystkich normalnych ;)
Buziaaaaczki ;)
[wpis usunięty]
dziekuje i doceniam to, ze sie tak o mnie troszczysz, doprawdy :) Juz sie tak nie goraczkuj :) w sumie to dobry pomysl mi podsunelas do glowy, bo nie pamietam kiedy ostatnio pilam lampeczke pysznego winka, a skory dzisiaj dzien kobiet mamy...hmmm powiem mezowi, zeby cos kupil... niektore z nas spedzaja go w towarzystwie swoich ukochanych mezow :)
Tobie tez proponuje jeden kieliszek, bo strasznie spieta jestes ;) Pamietaj- opoznia efekty starzenia...no i te nowotwory...a z taka nerwica natrectw i skumolowana zla energia, ktora wyczowa sie od ciebie na kilometr to ci sie niewatpliwie przyda, tylko pamieta 1 kielisze i bbasta ! ;)
Buziaczki cukiereczku moj słodziutki :D
[wpis usunięty]
co ty masz z tymi butelkami? zaczynam sie powaznie o ciebie martwic, toz to istna jakas paranoja twoja? :D Zaraz odjade tam do ciebie i na spokojnie porozmawiamy o ty na to? :D
i badz juz grzeczna dziewczynka :)
[wpis usunięty]
>:D ubawilas mnie..
>dobra zarty, zartami, a teraz musze wracac do pracy mam do skonczenia
>projekt, na jutro.
>Pozdrawiam wszystkich normalnych ;)
>Buziaaaaczki ;)

no tak o 21.30 mulino pisała że ma jakiś projekt do skończenia na jutro a potem siedziałam na forum prawie do drugiej... na kilometr widac że te jej niby projekty to ściema
Otóż to Ellison. Przecież trzeba być naprawdę w ciemię bitym żeby nie rozpoznać że mulino i wolekzbozowy to ta sama osoba pod różnymi nickami.
Nie rozumiem Twojej obsesji na punkcie mulino. Mnie ona zupełnie nie drażni, często rozśmiesza, zdarza się też, że podzielam jej opinię.
mulino to nie jest wolekzbozowy ;)
heheehe..chyba pierwszy raz zgdoze sie z Infantylnym..mulino to nie wolek zbozowy ani nie iwona ..hehehe
>>Nie rozumiem Twojej obsesji na punkcie mulino.
:)
>a skory dzisiaj dzien kobiet mamy...hmmm powiem mezowi, zeby cos
>kupil... niektore z nas spedzaja go w towarzystwie swoich ukochanych
>mezow :)
mulino czy raczej wolekzbozowy - niektore kobiety rzeczywiście spędzają dzień kobiet w towarzystwie mężów, a ciebie skręca z zazdrości że to nie jesteś ty :-)
samotna trzydziecho :D :D :D
mulino...to nie worek:)....nie rozumiem tego najazdu na nią..co jest grane?
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 129

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa