CILS a CELI.Czym się różnią???

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 170
prosze o przeslanie egzaminow CILS.dzieki moj meil [email]
Witam,
Serdecznie proszę o testy CILS poziom B2
mój mail to: [email]
Dziękuje
Witam,
Serdecznie proszę o testy CILS poziom B2
mój mail to: [email]
Dziękuje
ja też poproszę o te testy:)
[email]
czesc kochani!czy ktos moze mi pomoc..?piszecie o tych egzaminach z wloskiego...Ja mieszkam na Sardynii i chcialabym zrobic certyfikat z jezyka wloskiego i zupelnie nie wiem od czego zaczac?ile taki egzamin kosztuje?czy trzeba go poprzedzic jakims kursem?z gory dziekuje!
ja też bym bardzo ładnie o testy prosiła!
[email]
też bardzo bym prosiła o te testy oczywiście jeśli nie sprawi to większej trudności mail: [email]
czy będę śmieszna jeśli napiszę, że też poproszę o te testy? mój e-mail: [email]
z góry bardzo dziękuję temu, któremu będzie chciało się spełnić tę moja mala prośbę. jesteś wielka/i....;*
pzdr
Witam!!
Zwracam się z prośbą przesłanie mi na e-mail [email] testów CILS.
Pozdrawiam
Dziękuje
jeśli można się dołączyć to też poproszę o te materiały [email]
e
Ja tez porosze . Moj mail to [email]
z gory dziekuje
czy i ja moge prosic o testy, bardzo mi zalezy.
jesienia chce zdawac.
Tez poprosze o tesciki !!!
[email]
Mi rowniez przydalyby sie te testy :) Mój email [email] z gory bardzo dziekuje
bylbym bardzo bardzo wdzieczny za przeslanie mi tych testow strasznie mi zalezy... moj mail to [email] Bardzo Cie proszę :)
przyłączam się także do prośby o testy... mój mail: [email] grazie mille!!
ups, podałam złego maila- prawidłowy to [email]
ale wszystko do CELI macie tutaj
www.cvcl.it
hej:) czy ja tez moglabym prosic o nadesłanie teścików moj e-mail [email] pozdrowionka dla wszystkich i z góry dzieki
cześć,
mam prośbę, czy mógłbyś mi przesłać te testy z Cils na maila jeżeli to nie problem dla Ciebie? Potrzebuję jakichkolwiek materiałów na korepetycje. Gdybyś wiedział coś lub posadał na temat przemysłu, industri po włosku, to byłabym bardzo wdzięczna.
Pozrdawiam
Asia
testy chetnie przyjme moj meil [email]
Mówię po włosku komunikatywnie,rozumiem większość wypowiedzi na różne tematy bez problemów ale uczyłam się po prostu z życia (rok pobytu w Italii),mało zagladając do gramatyk, nie korzystałam z kursów itp.Czy jest jakaś możliwość bezpłatnego oszacowania mojej wiedzy, bym mogła przymierzyc sie do odpowiedniego egzaminu?Może ktoś ma testy CELI,CILS które mogłabym przejrzeć?Mieszkam w Krakowie.Mój mail [email] góry dziekuję temu, kto mi "da una mano" ;-)
ja również bardzo proszę o testy... grazie;) [email]
heja widze ze wszyscy prosza o wyslanie jakis testow ja nie wykaze sie orginalnościa i poprosze o to rowniez czy moze mi ktos wyslac jakies testy ?? bylabym wdzieczna :)
moj mail [email]
czy mozesz przesac mi jakies przyklady certyfikatu Cils ?? moj mail [email]
Hej witajcie fani j. włoskiego, ja też proszę o testy CILS 2 - mój adres to [email]
HEJ MRUTKU A CZY MOGLBYS I MI PRZESLAC TESTY ? [email] Z GORY THX
Ja również przyłączam sie do prośby o testy cils. Jeśli by ktoś mógł mi je udostępnic to była bym wdzięczna
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 170

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia