Poszukuje piosenek...

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 65
dziewczyny --wyslalam wam piosenki, takie jakie mam. tylko tytanic jest z videoclipem
magda jakie masz piosenki??z tych starszych albo bardzo znanych jak ti amo itp---bardzo prosze iza40
Dzieki dzieki ........... wlasnie sprawdzam poczte ........ :)
Właśnie wysłałam ci dwie piosenki, mam nadzieje, żę dojdą ..Jak chcesz mogę przesłać jeszcze kilka nie śą to nowości..a masz może Gocce di memoria...?
grjarek-ja rowniez wylalam ci kilka piosenek, ale rowniez do mnie wracają..:) Iza, Agatka i Kasia-dziekuje Wam jeszcze raz za piosenki-wlasnie wzielam sie za sluchanie:)..jesli macie jeszcze jakies to chętnie przyjme..:)..ale wole takie mniej sentymentalne....
Pozdrawiam..;)
drjarek podobno wyjechal na urlop wiec mu na razie nie slijci bo wszystko wroci
dziekuje za swieze piosenki jak za swieze buleczki....smakowite!
poszukam czegos dla was wieczorem..zgodnie z zamowieniami
buona giornata a tutti!
Jareczko ...wlasnie zauwazylam ze cos mam .....heheh........ to ja zgory dziekuje ...acha i jeszcze jedno ........mam gocce di memoria ......... poszukam tez czegos mniej sentymentalnego ...ale troszke pozniej bo teraz jade do lekarza .............. ciao ;)
ok...:) nie spieszy mi się pozdrawiam
A ja znow ponawiam moja prosbe odnośnie wloskich piosenek na mail, bo niestety od wczoraj nic nie dostalam :( Agatka, Iza, Kasia lub inni forumowicze -jesli macie jeszcze jakies utwory-ale te mniej sentymentalne:), bardzo Was prosze!!! :)
Jeszcze raz moj mail: [email]
Z gory dziekuje oi pozdrawiam.... ;)
cześć:) zaraz coś Ci wyśle nie będzie tego wiele delikatnie pisząc bo w większości mam niestety sentymentane jak byś chciała posłuchać włoskiego punka to polecam stronkę zespołu Los Fastidios (www.losfastidios.com) tam można posłuchać w całości ich utworków (kilka)pozdrawiam
Jareczka-dziekuje, juz sprawdzam tę stronke.....
Jareczka, wyslij mi sentymentalne, ja takie wlasnie chce i nikt nie ma [email]
iza pare sentymentalnych ci dzisiaj wyslalam...
juz sprawdzam poczte i dzieki.
zaraz Ci coś wyślę :)
to ja wam tez juz wyslalam ........:)
czy ktoś może zna piosenke "Qualcosa di te"jeśli tak to prosze o przesłanie tekstu(obojetnie w którym języku)na stronke [email] berdzo dziekuje z góry!!!
czesc wam,kto chce piosenki ''Emanuela Ortegi'' piszcie na poczte, bo sie pogubie ok? [email] POZDRAWIAM CALA MOJA GROMADE DZIEWCZYN ,KTORA O MNIE NIE ZAPOMINA DZIEKI:}
Witam wszystkich, jeżeli macie jakieś piosenki Erosa Ramazzotti, zwłaszcza z nowej płyty to będę wdzięczna jeśli coś dostanę;-) [email]
Hey, widze, ze pilnie poszukujecie włoskiej muzy, mam jej bardzo dużo, co nie oznacza, że wszystko co tylko mozliwe. Posiadam sporo dyskografii np Giorgii, Neka, Alexa Baroniego, Renato Zero, Erosa Ramazzottiego i sporo innych, nie jestem w stanie ich nikomu przesłac w całosci ale jesli macie jakies specjalne zyczenia to dajcie znac napewno cos wygrzebie z mojej kolekcji :D
czesc ,jak masz w swojej kolekcji cos romantycznego to chetnie wezme a moze ty tez cos chcesz? [email]
Wysyłam na slepo Al Bano i Romine Power, dorzuce Ci jeszcze Pupo i Toto Cotugno, bo we wczesniejszych postach wspominałas ze chcesz cos starszego. To z tych znanych, jak juz masz to daj znać a podesle tone nowszych :D W mailu napisałam szczególy :D. Pozdro
http://rapidshare.de/files/12910453/Eros_Ramazzotti.rar.html
Hej Nataleczka,jesli Ci chodzi o tekst piosenki, ktora spiewa Anna Tatangelo, to wysylam Ci mailem:-)Pozdrawiam.
DZIEKI ZA PUPO I RESZTE PIOSENEK--JA TOBIE TEZ WYSLALAM.POZDRAWIAM
Posłałam 2 cd Pupo dla Izy alez jestem dobra co :D
czesc-zebys wiedziala,ze takich osob jest bardzo malo zeby tyle piosenek wyslac,mozna cie nazwac przyjaciolka ale moge czekac na jeszcze inne pozdrawiam iza40
Iza własnie czytnełam w innej kategorii ze chcesz Laure Pausini albo Tiziano, a czemu nie napisalas mi? Toc ja mam ofkors całe dyskografie :D
hej...piszesz, że masz "całą" dyskografię tych artystów więc jeśli możesz i nie sprawi ci to większego problemu czy mogłabyś mi przesłać album Pausini "Resta in ascolto" byłabym ogromnie wdzięczna...no i może ja mogłabym też coś Ci podesłać....oto mój mail: [email] pozdrawiam
Hej! jak ktoś ma jakieś pioseneczki Nek`a to ja bym chętnie prosiła - mam już kilka, więc mogę się podzielic - [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 65

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę