" DEE ,nazwy morz,ktore zostaly przez ciebie wpisane,zaakceptuje je odrazu...znam moze 5 nazw a reszta???akceptuje??ufam??ufam"
Tez ufam w ciemno DEE, ale dziewczeta, przed wpisaniem dogadajcie sie jakos, czy wszystkie propozycje pochodza od DEE. Moze sie zdarzyc, ze w miedzyczasie dopisal jakis "zartownis" glupote i bedziemy sie wstydzic.
A poza tym mam jeszcze jedna propozycje: rozumiem, ze nie macie czasu na opiekowanie sie cala grupa, ale moze chociasz wezmiecie po podgrupie? Szczegolnie zalezy mi na tych specjalistycznych. Ktos bardzo ladnie podal stomatologie ( bylo pare literowek, ale te zdarzaja sie kazdemu, tyle, ze ja by to zweryfikowac musialam napastowac dentyste - sama niektore okreslenia slyszalam po raz pierwszy). Dzieki temu nasza stomatologia jest najbogatsza, jesli ja porownamy do innych jezykow. A finanse, medycyna, informatyka - moze ktoras z Was sie odwazy?
Przemyslec i zglaszac sie. Lukar sie drze na nas, ze ma tyle klopotu z wloskim - duzo gadamy - to moze do tego gadania stworzymy rownie bogaty slownik?.
Pozdrawiam