Slownik tematyczny - watpliwosci

Temat przeniesiony do archwium.
61-76 z 76
| następna
no nie, ja przepraszam;-) tyle tylko, ze wczesniej bylam zajeta forum niemieckim (bo to drugi jezyk, ktory znam) no i postanowilam nadrobic zaleglosci na moim ulubionym forum wloskim:-) a zmywarke mozesz zatrzymac;-)bez obawy, saluti
Dobra, to umowmy sie, ze jak zaczniesz sie za bardzo do mnie zblizac, to hamuj, bo zmywarka mi niechcacy przepadnie!;)
dalej trishya, zaraz bedziesz w pierwszej trojce:-)wiesz, ze wylczymy o zmywarke, haha
tez wyrzekne sie zmywarki, niech sobie Dee ma:-) ale jakas podroz do cieplych krajow to bym z checia wygrala;-)
pzdr:-)
bocconcino,a czy ty oprocz slownika mialas czas na cokolwiek dzisiaj?gratulacje!!no to ja juz nie bede sie spieszyc!!
zalozylam sie z moim mezem, ze dam rade i dojde do pierwszej trojki, no i tak zrobilam. pierwsza moja moywacja bylas ty kasiu a druga trishya
Dzieki Wam za wylapanie bledu. SZUKAC dalej.
Co do "arrabbiato" w muzyce - ja znalazlam tylko jako przenosnie glosny, nieznosny, nie do wytrzymania; "musica arrabbiata" to ( jak mowi slownik): glosna (ostra) muzyka.
gratuluje zaparcia ...ja juz nie wiem gdzie mam szukac slowek....a ty w pol dnia ponad 400....zal mi tylko Lukara ,gdyz bedzie musial zlapac za portfel....hahaha
widzialam, ze zostalo dodanych kilka nowych slownikow tematycznych, wiec moze tam warto zajrzec, moim pusem jest tez to, ze znam biegle niemiecki, wiec mam troche ulatwione zadanie
Trishya - DZIEKI. Reszta - brac przyklad: dziewczyna ma juz dwie grupy do opieki. Bocconcino - a Ty? znasz biegle niemiecki, wez jakas grupe, najlepiej te finansowa tam masz duzo terminow, ktorych w slowniku normalnym nie ma, a latwo je znalezc w niemieckich. Ja z finansow nawet w polskim noga, a co tu mowic we wloskim.
Ale sie Was naganiam, zeby Wam tylko cierpliwosci nie braklo.
Pozdrawiam
ustalilem nagrode:

dla autora największej liczby poprawnych haseł mamy niespodziankę - dowolna książka/program w cenie do 100zł z naszej księgarni internetowej Bookcity (wysyłka tylko na terenie Polski)
wow!!to milo, Lukar:-) szkoda, ze Dee, Bocconcino i ja jestesmy poza krajem;-)
a tak na marginesie ja bede sobie dalej wierzyc , ze wygram tygodniowy wypad na Madagskar;-) bardziej mnie to motywuje;-)
pozdrawiam:-)
Lukar, wprawdzie to nie zmywarka, ale dobre i to.;)
Trish, chyba rodzine w Polsce jakas masz do dobioru przesylki?;) Chociaz i tak Bocconcino/ zgarnie nagrode, ja nie mam tyle czasu co ona... Chlip... ;)

Buzka,
Dee
nie mow hop!;-) ja tam mam ogromna wiare w ciebie i w siebie;-)
Dee, jak jestes to zerknij na te pojedyncze hasla, ktore pozostawialam w juz zaakceptowanych podgupach "czlowiek", ok?dzieki:-)
acha i mysle, ze za troche trzeba byloby otworzyc nastepna czesc tego watku, bo sie zaczyna robic tasiemiec:-)
no coz, ja potrzebuje zawsze motywacji, tak jak wczoraj, no a poza tym moj maz niedowiarek powiedzial mi, ze nie dam rady, no a wiecc... szkoda, ze to nie zmywarka:-(
Temat przeniesiony do archwium.
61-76 z 76
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka