Slownik tematyczny - watpliwosci czesc 2

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 98
bocconcino - kochana jestes, bierz, bierz, bierz grupe, a moze i dwie. Patrzcie jak to jest zorganizowane w angielskim, tam prawie kazda grupa ma innego opiekuna.
Lukar dzieki za literki ( te duze).
Kasiu czemu nie idziesz już spać! Zamęczysz mnie!!!! Nie mogę Cie przegonić bo piszesz i piszesz....do tej godziny????????????
to samo pytanie kieruje do Ciebie!ja juz padam- doslownie.no to jak ,idziemy spac?
Idziemy.Też padam. Ale.....widzę, że oszukujesz i nadal piszesz!!!!!! :)
kurcze...zostalam przylapana .....ok dobranoc...
poddaje sie-brak mi juz pomyslow.....
gratulacje kasia z milano, niezle osiagniecie:-)
drzyj bocco!!!Nadchodze!!!!
Dzisiaj pojawilam sie w pracy z 2-godz. opoznieniem, ale juz jestem. No to moze tez wpisze jeszcze pare slowek...;)
Lukar, takie pytanie natury organizacyjnej: ten "konkurs" na najwieksza ilosc slowek ma jakis limit czasowy? Bo tak czlowiek pisze i pisze... a dopisywac mozna w nieskonczonosc...;)

Dee
dobre pytanie Dee!
Kasiu, w podgrupie "kosmos" mozesz spokojnie zatwierdzic karla i giganta, w razie czego biore na siebie cala odpowiedzialnosc.:)
W "rzekach" Tamiza i Amazonka sa ok, sama wpisywalam i gwarantuje.:)
Dee dzieki!!a co do tego karla to wlasnie mialam pytac no i zapomnialam!!juz poprawiam
Chciałam przynajmniej w małym stopniu (bo gdzie mi tam do liderów rankingu:-) współuczestniczyć w tworzeniu słownika i dopisałam paręnaście słówek, których nie było m.in. w dziale 'piłka nożna". Po zapisaniu okazało się że ktoś w tym samym czasie wpadł na ten sam pomysł i powtarzają się niektóre słówka. Czy istnieje zatem możliwość usunięcia zdublowanych wpisów?
Zaznaczam, ze nie jestem opiekunem tej grupy.
No to chyba wpisujemy razem.:) Nie wiem, ktora z nas ma wieksza wiedze na ten temat, ale wpisywanie tego samego chyba nie ma wielkiego sensu, wiec ktora sie przenosi na inny dzial?:)
To ja daję Ci pole do popisu :-) A tak swoją drogą na przyszłość może udałoby się blokować te dziedziny które aktualnie są przez kogoś opracowywane aby sytuacja sie nie powtórzyła. Co na to Lukar?
nie da rady
Boja - dzieki, lubie pilke nozna.:)
Lukar - a co z koncowym terminem "konkursu"?:)
Ja też ale jako prawdziwy kibic jestem w stanie się poświęcić ;-) Może skupię się na podróżach bo to też lubię.
ok, koniec pierwszego etapu (wpisywanie haseł) ustalam na 12 lutego (niedziela) godzina 20.00

potem będzie etap weryfikacji tego wszystkiego...
A na czym bedzie on polegal?:)
Lukar, mowisz, ze dzialy i podgrupy maja zostac takie jak sa, dla ulatwienia, zeby bylo we wszystkich slownikach jednakowo, to ja mam propozycje, zeby wprowadzic cos na zasadzie odnosnika ( np. szukaj tez w.....) bo np. jest sztuka, gdzie jest wiele hasel rowniez odnosnie historii sztuki a dalej w Nauce jest podgrupa Historia sztuki, :-) pzdr
Lukar, ja mam propozycje: daj wolny dostep do wszystkich grup dziewczetom, tym ktore jak widzisz mocno sie przylozyly do tworzenia tego slownika. One sie wprawdzie wymawiaja( Dee...), ale co za sens, bym ja sprawdzala hasla podane przez nie. Maja na tyle rozsadku, ze te niepewne dyskutuja ( jak mogles zauwazyc), jesli nie maja czasu na sprawdzanie tych podanych przez innych, ja je sukcesywnie bede przegladac, ale te ktore podaja one moglyby wpisywac do zatwierdzonych.
Dziewczeta, nie protestujcie, w ten sposob "wyczyscimy" szybciej slownik.
Nie moge dluzej dyskutowac - lece do pracy. A w stajni nie mam komputera.
Pozdrawiam
Powinnam sie pewnie teraz zawstydzic, ze tak sie "wymawiam"...;) Jesli Lukar nam ufa, to mozna by tak zrobic, w koncu rzeczywiscie ulatwiloby to bardzo prace osobom sprawdzajacym, bo odpadloby duzo terminow do weryfikacji. A jesli nawet w tych zatwierdzonych znajdzie sie jakis blad, to przeciez wystarczy zasygnalizowac i sie poprawi. To_Ja, gratuluje pomyslu, mam nadzieje, ze da sie go zrealizowac.
niech te osoby zgłoszą się do opieki całym słownikiem klikając na link "zgłaszam się do opieki wszystkimi kategoriami" na pierwszej stronie

a weryfikacja to właśnie między innymi przenoszenie haseł do innych kategorii, łączenie podobnych kategorii itp
Kliknelam i... nic sie nie wydarzylo.:)
ok dee ja narazie sie poddaje, czas na przerwe obiadowa, ale pamietaj JA jeszcze wroce;-)
wydarzylo wydarzylo, zgloszenie czeka na moją akceptację :) już jesteś opiekunką całości
Lukar, dziekuje bardzo.:)
Bocco - ja juz chyba dzisiaj nic nie dam rady wpisac, wiec... polamania klawiatury!;-P
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 98

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia