do agatkaf

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 81
poprzednia |
Pierwsze co robie po wlaczeniu komputera,to sprawdzam poczte.
Ciesze sie jak mam nowe piosenki,ktore wysylasz.
Bardzo Ci dziekuje.
Co prawda to juz mam przez te piosenki "manko" w spaniu,ale nie zaluje.
Grazie mille
Saluti
ja sie podpisuje !!!!!!!!!!!
i dziekuje ;)
bardzo mi milo :-))
wysylam zazwyczaj jak cos dostane...jesli komus to przeszkadza lub zawala skrzynke to dajcie znac...pzdr!
Mam do ciebi ogromą prosbe. esli to nie problem to prsze bardzo o przeslanie i mi kilku piosenek. Moj mail [email]
ja tez bardzo pragne wloskich piosenek moj mail to [email]
z gory dziekuje!!!!!!!!!!
ja tez chce piosenki [email] dziekuje
Jak byś kiedyś miała czas, i byś była na tyle miła to i ja bym poprosił dzięki wielki z góry email [email]
dolacze sie [email] mi prace wiec bede bardzo wdzieczna...musimy w pracy sluchac muzyki relaksacyjnej....eheheh ale jak juz zostajemy same to piekne wloskie kawalki najbardziej relaksuja...dzieki
troche wam wyslalam ale z adresu jakubka wracaja :((
cdn.
Fajnie,że są tutaj takie osoby jak agatka.......Pozdrawiam...
witaj czy ja też moge poprosic o muzyczke?? cos tam juz mam ale tego jest niewiele... ;) z gory grazie ;) [email]
hej! agatka! niewiem czemu wracaja jaki moze byc powod?
może poprostu masz przepchaną skrzynke.Usun troche...
niestety skrzynka jest pusta.nieznam sie na tym jakies raporty o bledach mi przychodza
mam nowa skrzynke moze tu uda mi sie cos posluchac prosze. [email] dziekuje pozdrawiam
okileoo-kilka wyslane
dziekuje bardzo bardzo. milego wieczorka wszystkim
Czy ja tez moglabym prosic,rozne? A moze ktos ma Biaggio Antonacci? :) Bede b. wdzieczna! [email]
agatkaf
grazie mille saluti
AGATKAF
GRAZIE
Agatkaf wielkie dzięki za pioseneczki:)
piccolina84:)
molto grazie :)
Dzięki Agatko, że jak tylko masz jakieś "nowości" to mi je przesyłasz. Rozpieszczasz nas wszystkich niesamowice :-)
Joanna W.
Droga Agatko, czy ja tez moge prosic o pare piosenek? Wlasnie zaczynam nauke wloskiego i bardzo by mi sie przydaly, [email] .Pozdrawiam :)
Ja też bardzo prosze o jakieś pioseneczki.Będę bardzo wdzięczna.
[email]
popieram w calosci to co pisze annalice
grazie
Dzieki Agatko. Nie sadzilam ze tak szybko cos przyslesz. Wielkie dzieki :)))
dzieki agatko
oj tak rozpieszcza nas to prawda .Agatko wielki dzieki ,i oby Twoj komputer nigdy nie zaatakowal zaden paskudny wirus.:->> jak dobrze ze jest na swiecie taka osobka ktora potrafi poprawic chumor muzyka od siebie przeslana........ duzo usmiechu na codzien.......
blanka! wypluj te slowa...moj komputer ma byc nietkniety!!!

strasznie mi tu slodzicie a ja obawiam sie ze paru osobom zapchalam skrzynke..mianowicie: nebbia, karolina, christoph, ammarylida, agulaaa (piosenki wracaja - dajcie znac jesli wam juz BASTA!)

saluti a tutti quanti
AG
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 81
poprzednia |

»

Kultura i obyczaje