Bardzo prosze o rade!!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 53
poprzednia |
Hej. Mam pytanie.
Czy uwazacie, ze moze wyjsc cos takiego jak rozpoczecie zwiazku miedzy 14-letnim wlochem, a 20-letnia polka, niewiele znajaca wloski...??
Nie wiem co robic, bo czuje, ze sie na maksa zauroczylam, i mozliwe, ze on tez cos chce, ale nie wiem czy to ma sens... Jak uwazacie?? Bardzo prosze o doradzenie i wyrazenie wlasnej opini na ten temat...
kiamilka coś takiego to nie ma najmniejszego sensu. Mentalnie go wyprzedzasz o 20 lat.
Czy jest na sali prokurator????
kiamilka to jest tylko zauroczenie które szybko przeminie
Uwiedzenie nieletniego ponizej 15 r.ż.jest srogo karalne.Dlaczego mam wrazenie,ze to kolejna bajka,prowokacja
przeciez to jeszcze dziecko
ja tez tak mysle
diavolino nie sądzę że to prowokacja. Takie rzeczy się zdarzają ostatnio
kaska999 to zle myslisz
ehhh...:( ciezka dla mnie ta sprawa, ale w kazdym badz razie go nie prowokuje...
kiamilka musisz o nim zapomnieć bo to nie ma sensu
ja bym polemizowala z tym "mentalnym wyprzedzaniem"...
mendy78 no w tym przypadku to chyba masz racje
kiamilka masz może gg to chętnie pogadam o tym
powiedzialabym, ze nie tylko w tym ale dzieki...;-D
mendy78 duża część mądzreje dopiero wtedy gdy pojawiaja się prawdziwe realia
a tak dla uscislenia: a kiedy sa nieprawdziwe realia????
mendy78 gdy jeszcze z Włochem nie masz dziecka.
tak mam..:)1379390 teraz mnie nie bedzie na gg ale jak mozesz to porozmawiamy wieczorkiem ok?? napisz teraz cokolwiek zeby zostawic mi choc swoj nr to potem sie odezwe...czekam...:)
hmm, nie zrozumiales sensu mojego pytania...
prawdziwe realia to maslo maslane jak schodzenie w dol albo jak twierdzenie ze na zewnatrz pada...
kiamilka odezwałem się .Pozdrawiam)
masz racje, zdrowiej poflirtowac z inf. niz z 14latkiem
mendy78 masz rację trochę szybko poszłem z odpowiedzią na Twoje pytanie. Pozdrawiam
i z tym tez bym polemizowala...

sorry, ale nie moglam sie powstrzymac ;)
mendy78 ale ja sobie na flirt nie pozwalam)
ah, tego juz nie moge wiedziec ;D
mendy78 w swoich działanaich jestem bezinteresowny.D
kaska999 coś ci na skrzynkę wysłałem. Może ci to ułatwi podjęcie decyzji o powrocie.D.
wielkie dzieki infus'! wlasnie wrocilam z teme di ficoncella, e' una cosa meravigliosa.... jesli ktos znajduje sie w okolicach rzymu goraco polecam! ps. wstep kosztuje naprawde niewiele, bo to obiekt panstwowy
kaska999 no dosłałem ci trochę materiałów pokazując że Polska stała się pod pewnym wzgledem normalniejsza od Włoch. A bedzie jeszcze lepiej.Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 53
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Inne