Bardzo prosze o rade!!

Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna
Ej, info....
Dziewczyna ma motto: " O jednym oku,byle tego tego roku".))
Coc, musze powiedziec ze w sumie az tak radykalna nie jestem, bo sama nie jestem z takim facetem co kiedys jako dziewczynka sobie marzylam.)
Magdalen@ ciekawe motto
Młode miesko lepiej smakuje.
a ja dalej sądze,ze to prowokacja.zaczeły sie wakacje,temat o dziewicy z ganku czy pytanie jak poderwac Włocha bedac niewysoka blondynka przejadł sie,tak samo jak wirtualny romans ze starszym panem.teraz bedzie trendy romans dorosłej kobiety z dzieckiem.
diavolino ja się nie dawno spotkałem zapytaniem:
nie wiem co sie ze mna dzieje nie wiem co mam robic na widok tynku na scianie domu czy innego budynku nie moge sie opanowac codziennie musze zjesc choc kawalek jakiejsc sciany nie wiem czy to jest grozne i co sie ze mna dzieje kiedys palilam i zucialm ten nalog ale od tego teraz nie moge sie uwolnic pomozcie!!!!
inf nie mozesz sluchac tego, co ci mowia inni pacjenci w twoim szpitalu!
mendy78 jakim moim szpitalu?
Inf, to proste, ta osoba ma ostry niedobór wapnia:)
Tak na poważnie, dawniej można się było spotkać z podobnymi przypadkami.
genio/eugenio racja ze ma niedobór wapna. ale ostatnio mnie powaliła jedna dziewczyna zadajac 2 pytania:
Jak ułożyć serwetkę w kształt buta elfa?

Jaki układ powinien mieć list po francusku?
i jeszcze sie pytasz w jakim szpitalu...
No rany, przecież to nic innego, jak dosyć wyrafinowane propozycje z podtekstem seksualnym. To cię absolutnie nie miało powalić, nie taki miała cel ta dziewczyna moim zdaniem:)
hehe, dobre! to musi dzialac tylko na was, facetow, bo mnie powalilo ;D
No, bez dwóch zdań..tylko na facetów.
heh, musze poprosic infa o namiary na nia...tak wyrafinowana nie potrafie byc. moze mnie czegos nauczy o facetach ;)
Tylko nie przesadzaj z tym wyrafinowaniem, facet może nie załapać a przecież nie o to chodzi, liczy się efekt końcowy, nie?:)
mnie interesuja tylko ci, ktorzy sa w stanie "zalapac"...
Słusznie, trzeba się szanować.
a jesli zaden cie nie zalapie?
bez obaw
zreszta gdyby nawet, lepiej sama niz w zlym towarzystwie.
inf. sorry ze odpowiadam z malym opoznieniem, ale chcialam wyjasnic, ze kiedy mieszkalam w polsce powodzilo mi sie bardzo dobrze, nie bylam milionerka, ale naprawde nie moge narzekac. fakt ze nie wiem dokladnie jaka teraz sytuacja w polsce, bo z tego co opowiada mi przyjaciolka, to jest coraz gorzej zamiast lepiej. kazdego miesiaca bywam w polsce i wydaje sporo pieniedzy, wiec zastanawiam sie ile teraz nalezaloby zarabiac by godnie zyc.
kaska999 na przyzwoitym poziomie 3000 zł
Widac tym osobom jedzacym tynk trzeba zaaplikować preparaty wapnia i bedzie ok
kaska999 przeczytaj sobie to:
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=51892
Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Inne