Milosc na odleglosc

Temat przeniesiony do archwium.
61-81 z 81
| następna
Dzis bylam na mszy polskiej:)
Susa,czytanie naprawdę pomaga ale bardziej pomocne jest pisanie i to ręczne.Fajną formą uczenia się poprawności jest staroświecka korespondencja listowa....to nie żart.Ja miałam ciocię z innego miasta,przed wysłaniem czegokolwiek korygowałam błędy,nie robi się tego raczej ,gdy klikamy "wyślij maila".Jeśli tylko zdajesz sobie sprawę ze swoich braków to już jest coś,życzę znalezienia swojego sposobu na trenowanie...ja jestem stroświecka ;-)
Dzieki!
susa jak tam tam leci? :D wszystko wporzadeczku?
Jakos leci..Ale o jaki temat ci chodzi?O ten z forum:"Milosc na odleglosc"Czy:"Jak nauczyc nowej podstaw jezyka ojczystego?"
no wlasnie, bo to mozna jakos tak dwuznacznie rozumiec :\ hmmm..
susa ,nie zauwazylas,ze Ty juz coraz lepiej pieszesz...bo najpierw pisanie ...a potem: na temat...2 plus 2 rowna sie 4.Masz pierwszy sukces :D Milego popoludnia :D
ogolnie pytalam jak sie ma susa? nie pytalam ani o milosc ani o jej jezyk polski. czy tu juz milym nie mozna byc i zapytac jak komus leci?
Napiszcie lepiej,podążając za tematem postu,jak nie zbankrutować na telefony...
1)Stokrotko to mial byc complement czy zartowanie ze mnie?
2)Fajnie ze ktos sie mna interesuje:)achaniol
3)Widze ze orsa wprowadzila nowy temat..
4)Zenobia moze znasz tez trzecie znaczenie pytania achaniola?:)
Stokrotka,jeśli mogę wypowiedzieć się w tej kwestii,nie żartowała ,wydaje się żeto poczciwa kobitka,nieraz pokrzyczy ale...to nie żarty w jej guście,mam choć taką nadzieję...co do tematu postu...jaki nowy temat,jak utrzymać związek na odległość i...nie zbankrutować(taki podtemacik)
..oj znam, ale juz daruje sobie publiczne wynurzenia, moze ktos wlasnie w tym momecie je kolacje, a feeeee.. :D
no to powiedz zenobia, nie krepuj sie!
nie, nie powiem :D
no powiedz zenobia!wiem ze pewnie chcesz mi dowalic, ale chce wiedziec :D
dowalic? eeee.. nawet mi sie nie chce, mam wazniejsze rzeczy na glowie :)
no to dobrze bo i ja nie chce sie klocic dzis :D wiec nie wazne co mialas na mysli.
zenobia jak chcesz to jutro mozemy troszke poklocic sie :D
zenobia jak chcesz to jutro mozemy poklocic sie troszeczke :D
jutro bede robic paznokcie...tez odpada
kurde :( ehhh no dobra jak chcesz ...
Temat przeniesiony do archwium.
61-81 z 81
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia