Do Agi tej Majewskiej :-) odpowiem ci jako facet wiec moze spiojrzysz na ta sprawe od drugiej strony , kolezanki masz gadatliwe to ci juz chyba powiedzialy wszystko co mozliwe :-) ja takich sytuacji przezylem juz troche z kobietami z calego swiata , byly rosjanki , byly brazylianki , kubanki czy czeszki ale z czeskami juz latwiej bylo sie porozumiec , mniejsza o to , tu chodzi o zauroczenie , najgorsze jest to ze jestes na wakacjach masz malo czasu , podoba ci sie ta osoba ale to przeciez takie zauroczenie wizuwalne , skad mozesz wiedziec jakie ona ma poglady na zycie czy na rozne inne tematy , na poczatku oczywiscie wystarczy ladnu usmiech spojzenie i jest kolorowo . ale , ale pozniej zaczyna brakowac tego czegos innego , dialogu , porownania zdan itd . mimo tego ze z kilkoma wymienionymi kobietami nie chodzilo o 1 numerek , bo faktycznie bylo to cos wiecej ale po jakims czasie rece opadaly , bo niestety nie bylo wlasnie tego dialogu , i fakt ze rosjanka byla u mnie ja u niej , brazylijka podobnie itd to nie zmienialo faktu ze po jakims czasie brakowalo wlasnie zwyklej , najnormalniejszej na swiecie rozmowy , ja nie zaluje bo przezylem naprawde mile momenty w moim zyciu ale niestety to sa tylko momenty ktore wczesniej czy pozniej sie koncza . Mimo tego zycze ci powodzenia , moim zdaniem nie powinnas pytac nieznajome osoby o rady , to jest twoje zycie i ty decydujesz i nawetgdyby to mial byc tylk ojeden numerek to jezeli twoim zdaniem bedzie warto , to napewno powinnas sprobowac .
Pozdrawiam.