Kobieta z Krakowa ,która lubi ITALIĘ

Temat przeniesiony do archwium.
61-76 z 76
| następna
hmmm...wydaje mi sie, że nawet posiadam gdzieś w magazynach...no ale raczej czysty odczynnik. Słuchaj popytam się jak to jest z tym pirogronianem i czy ot tak można go zamówić. Pytałaś w aptekach albo salonach kosmetycznych?
Zadzwonię jutro do hurtowi i spytam się co i za ile...ale chyba osobom prywatnym nie sprzedają
Madzia...tu masz...http://www.surima.pl/go/_info/?user_id=3107&lang=pl
Wiec tak, w aptece jeszcze nie pytalam bo nie moglam nawet tego wymowic a kartki zapomnialam:)
W salonach kosmetycznych maja to juz w gotowych kremach ale w niskim stezeniu.
Tego skladnika uzywaja w medycynie estetycznej a ja na razie musze pasa zacisnac:)
Ale i tak go sprzedac nie chca.
Przepraszam, a jaka jest roznica ze "odczynnik". Przeciez to ta sama substancja, ale...?
Moze to kupie w jakims skladzie chemicznym.
Tylko teraz mi tym "odczynnikiem" nastraszylas:)
Przepraszam za glupie pytanie ale to mi nic nie mowi.
Popatrze w slowniku co to jest odczynnik!
A w tej surimie mi sprzedadza?
To kupuje i bede smarowac:)))
Odczynnik czy nie, na tylku sobie wyprubuje.
Wyprobuje:))
Kwasmi owocowymi 70% sie lalam wiec zuch dziewczyna jestem:)
I chyba sie lalam odczynnikiem bo ze sladu chemicznego:))
Rozsmieszyla mnie ta nazwa:))
Ale juz wiem co to.
nie, nie nic starsznego:)
chodzi o to, że taki odczynnik nie zawsze musi być czysty chemicznie (wówczas piszą na opakowaniu" ale on ma określoną masę, stężenie...i to z pewnością większe niż stosuje się do celów choćby kosmentycznych...można rozcięczać i wówczas próbować ale jeśli odczynnik jest bez znanieczyszczeń...ja tak robie np. z wodą utlenioną...przeliczam, rozcięczam i stosuje (nawet jeśli zrobię roztwór 3% to i tak jest ciut mocniejszy)
w tej surimie możesz zamówić:)do koszyka i powinno być twoje
przesyłka 15 zł razem wychodzi ponad 32zł
drobie to...bo cena za ampułkę
Wiec w surimie kupie i bede dzialac:))
Ja sie szkole na laboratorium urody w robieniu stezen i mikstur:)
Jak sobie peeling wallam z kwasu mlekowego na lico to na zwolnieniu dwa tygodnie bylam:))) Jakos mam problemy z obliczaniem wartosci:))
Czasami mi sie nudzi:))
Wiec juz nie robie peelingow na twarzy tylko na tylku:))
Dziekuje za pomoc.
ee na tyłku nie będzie widać jak coś:)...no z siedzeniem może być problem:)
jakby coś...podaj policzę:) albo nauczę na przyszłosć:)
Jak GemelliMichu zobaczy co mysmy zrobily z jego watkiem to zemdleje:))
Wkurzy sie chlopok:))
Kochane, mowie dobra noc bo jutro nie wstane:))
Dzieki jeszcze raz za linka.
a co bys sobie pomyslala jakby twoj V 20 lat po slubie pisal/klikal po nocach z dziewczyna o 10 /15 lat mlodsza od ciebie..?..mozliwe ze dostrzegla w nim ponownie mezczyzne... aleczy kiedyś takie postępowanie nie obróci się przeciwko nam i czy to my nie staniemy się ofiarami partnera interesujacego sie chocby wirtualnie inna kobieta?czy nie bedzie sie on nia fascynowal i ku niej kierowal swe mysli wieczorowa pora?..nie znioslabym tego
dobranoc:)
Temat przeniesiony do archwium.
61-76 z 76
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia