Walentynki

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 98
poprzednia |
,,A kiedy przyjdzie juz ten czas,
By pojsc przez zycie razem,
Pojdziemy zachwyceni wraz,
Milosc nam bedzie drogowskazem.
A wiec podajmy sobie dlon
I zlaczmy serc swych bicie,
Wspolny nam los i wspolny dom
Na cale nasze zycie!,,

Wszystkiego najlepszego w dniu walentynek kochani! a ten wierszyk dedykuje wszystkim zakochanym :D
ooo czyli nie do tłumaczenia??? uroczo:)
czy znikł wątek Quasi'ego??? hmmm
Wygląda na to, że admin, oprócz doglądania fioletu, zajmuje się "hakerką" i sam rozsyła zawirusowane pliki.

Czy ktoś widzi rozsądniejsze wytłumaczenie?
Hakerzy, to przecież ludzie a nie duchy.
Cóż, jakoś należy zapobiegać takim rzeczom, uważam to za swój obowiązek i poświęcę dzisiejszy wieczór na rozsyłanie powiadomień po wszystkich forach, na które wejdę.
W końcu pewnie zauważy to policja.

No, chyba, że admin wytłumaczy, co się stało.
"dziwny jest ten świat"
Będzie to wyglądało, mniej więcej, w ten sposób:

"Informuję, że administrator portalu wloski.ang.pl (tu nazwisko) usuwa z jego forum wpisy ostrzegające o niebezpieczeństwie zainfekowania komputera poprzez otwieranie plików z "walentynkowych" maili.
Działania takie pozwalają sądzić, że jest on osobiście zaangażowany w tę przestępczą działalność.

Poczekam godzinę....
Była 20:36.
A ja właśnie wróciłam i szukam wątku - już myślałam ,ze mi się przewidziało coś a to takie buty. Komu to przeszkadzało ,naprawdę .....brak slow......
dlaczego zaraz'przestepcza'?..moze tylko WALE-tynkowa..od walić..walić
podzięle się winem, chcecie?
Psychopatia to zaburzenie osobowości objawiające się /szczegolnie w Walentynki/ nieumiejętnością współżycia w społeczeństwie, brakiem empatii, sumienia i samokrytyki oraz tendencją do wykorzystywania innych dla osiągnięcia swoich celów...
Nie wiem, nie znam się. Policja to ustali.
Oczywiście podam kilka linków do tych wpisów, które wstawię.
powiesiłam sobie właśnie nad łóżkiem "Wenecje" i tak myślę...przyszedł czas na zmiany, wszytsko lepsze niż stanie w miejscu...
ja mam do tego wina Aagnese garnek swiezego spaghetti al pesto..gorace!..chcecie troche.. na walentynki... /mozna walic nim w ekran..dobrze z ust wystrzeliwuje, dlugie jest..hehehe
..hehe wlasnie dlatego woda zalewa Wenecje..hehe juz do kaloszy sie ludziom wlewa..woda tez powiedziala :czas na zmiany ..bede blizej was ..heheeh
ja się tym winem za "nic" podziele a za spageti dziękje...objadłam się wcześniej:) teraz tak sobie myślę...pękne albo mnie ta wino zaleje:)
Nie jestem żadną ''chakerką'' zapisałam się na to forum bo bardzo lubię Włochy i ucze się jezyka Włoskiego a wiersze pisze na szczególne okazje.
ok Kochanie ale przeczytaj tekst ze zrozumieniem...nie o Ciebie nam chodziło a w sumie to przepraszam...możesz nie wiedzieć:)
ale wina też mogę Ci nalać:)
Spokojnie, nikt do ciebie nie ma pretensji.
Co to znaczy "itally"?
Przepraszam za kłopot po prostu źle zrozumiałam a italy dla tego że lubię Włochy
alice bo pewnie z telefonami ma cos wspolnego..pewnie robote ma w Alice a IT ally bo wloska Ally ..Ally McBeal..synonim singielki..dziewczyna jest WOLNA Quasi..startuj!:D
Alice bo nazywam się Alicja a po angielsku to Alice
no to komuś tu zostało rzucone wyzwanie:P

Tak, tak Alice ale te dwa "el" to dla zmyłki?
moja dedukcja jest bledna?
dobre te czerwone wino dobre do pesto,mniam
cieszę się, ze smakuje...ja też się delektuje:)
Quasi Ty nie chcesz? Częstuje...
Ja dziękuję.:)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 98
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Solo italiano