Walentynki

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 98
zawsze lubilam Living next door to Alice
Z grzeczności nie będę nalegać ale jak prawdziwy Polak poczułam się urażona odmową;(
No, ale ja wcale nie piję, scusa.:)
ok to rozumiem...czekoladkę w zamian?:P
Chętnie, masz może takie z miętą w środku?
Mam pierdolca na ich punkcie.:)
ej co wy sie tak 'dopieszczacie'..zabawcie rozmowa nowa forowiczke Alicje..z Krainy Czarow moze jest?..i admin sie nie zirytuje jak Alicja poczaruje :D
z miętą?? haha:) słuchaj nie ma problemu zaopatrzę się w takie na wszelki wypadek...a póki co może być z orzechem w środku?? nie lubie z galaretką więc mogę odstąpić ale tylko wówczas jak lubisz:)
czary mówisz...hmm ale ja nie mam żadnych życzeń...ok mam od cholery ale skoro sama mogę je spełnić to po co się kimś wyręczać??? Nasza Alice znikła, rozpłyneła się we mgle...
porca troia kto tu mowil o czekoladkach z mieta, kto??..to ja ciepie nie mam ani jednej wdomu ..nic posucha totalna..ja tez chce i to zjem od razu 10..tych z mieta..kocham czekoladki ewentualnie moga byc malagi
Racja, chciałem trochę powybrzydzać dla pozoru, ale prawda jest taka, że uwielbiam czekoladę.
Alice wpadla do dziury
hahha...news'y ...eliminacje do eurowizji wygrał....uwaga!!!
Marcin Mroziński

http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=Fi4e5htF3xU&v=LG3gyDb-Lrw

kto na 3 umieśnił Węgrowska??? litości
ok...czekolada dla Ciebie...możesz nawet zjeść wszystkie zapasy jakie mam, ja odzywczajam się:)
Nie nie wpadłam poprostu komputer mi się sam wyłączył :( nie wiem dlaczego i ledwo go włączyłam :)
A, kim są ci ludzie?
w sumie powiem Wam, że z tego co było to te 2 pierwsze pozycje były najlepsze
ja też często ją słucham a koleżanki się śmieją bo to o starszej Pani jest a ja mam niecałe 17 lat (będę miała dopiero w lipcu całe :D)
Czyżbyś klikała dziś w linka , który otrzymałaś w e-walentynce ?
to tw zawirusowane walentynki które admin...wycinał:)
te dwa ,,el,,to dlatego że się pomyliłam cały czas myślałam że italy pisze się itally no i dlatego tak to wyszło ;D
ale ta piosenka Węgrowskiej do nie tylko dna sięgneła ale i je przebiła
Mroziński ,Węgrowska??? Pierwsze słyszę. Dziadzieje czy co ?Czy to jakieś nowe "lanse" w polskim show biznesie?
Quasi pytaj a Cię oświecie...daj mi tą szanse, raz w życiu poczyć się lepiej poinformowana niż Ty:)
trochę dziś e-maili dostałam walentynek ale od znajomych.
a to admin tej strony? to chyba nie nie przypomina mi się tylko jakieś wyślij walentynkę i takie czerwone serduszko ale to raczej nie stąd?
ja też ich nie znam jakaś dziwna ta muzyka (jak dla mnie okropna)
coś mi nie gra...albo przez pewnego osobika wyostrzyły mi się zmysły i podejrzliwa się robię...
Jesteś, przyznaję i wcale nie wstydzę się wiedzieć mniej, niż inni.:)
"tĘ" szansę.;)
hahaha...pamiętasz rozmowę o dogryzaniu??? Ja Ci dziękuje, że poprawiasz moje błędy ale czy Tobie to czasem przyjemności nie sprawia?:)
Oto treść informacji ,którą podał nam tu dzisiaj Quasi a admin ja skrzętnie wyeliminował , nie wiedzieć z jakiej przyczyny:
Hakerzy wykorzystują to co jest najbardziej charakterystyczne dla walentynek, czyli fakt, że walentynki to często wyrazy sympatii od nieznajomego. Wiele osób będzie chciała się dowiedzieć kto za taką przesyłką stoi i kliknie w link do wirtualnej kartki.
Tymczasem może się okazać że za walentynką stoi haker. A za miłą wirtualną wiadomością kryje się program którzy dostarczy mu danych o banku w którym trzymamy pieniądze.
Dlatego, według specjalistów, żeby tego uniknąć należy mimo wszystko nie otwierać każdej elektronicznej kartki walentynkowej i uaktualnić programy antywirusowe.
a tak swoją drogą aż się zarumieniłam...:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 98

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Solo italiano