muzyka

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 100
Polecam kapele ska TREMENDE lub ARPIONi,a także punkową zalogę NEGAZIONE,życzę mocnych wrażeń!
a ja Wam polecam piosenke Giancula Grignani-La mia storia far le dita...jest poprostu przepiekna,juz kilka osob zarazilam ta piosenka wiec mysle ,ze Wam tez powinna sie spodobac,pozdrawiam...
Jezeli nie sprawi Ci towielkiego klopotu to przslij mi te piosenke
nie znam jej -dzieki mój email [email]
możesz mi przesłać ?
[email]
A kto jest wykonawca takiej co jak sie ją tańczy to najpierw jednaręką się tak stopniowo w górze porusza w prawą stronę,później drugą,a pozniej dotykamy rękoma głowy,ud itd.Angielskie słowa są w tej piosence.Wiecie??
...........SUBSONICA..............
.......MIA MARTINI................
..............NEK.....................
...........JOVANOTTI.............

(Hej E.e.!!!! ja tez lubie japońskie piosenki!!!!
HITORI NO YORU;))))
prześlij mi jeśli znajdziesz chwilkę na wkilkanie mojego adresu [email]
kami...bardzo prosze o ta zarazliwa piosenke!!!
[email]
pzdr!
agatkaf prosze o przeslanie tej zarazliwej i jakie masz inne-wszystko mile widziane-i sluchane:)dzieńsk za to i za tamto:)
[email]
zarazliwa jeszcze do mnie nie dotarla....ale male co-nie-co moge ci przeslac....powiedz co chcesz albo jakie klimaty lubisz...
a czy i ja moge sie dolaczyc z prosba o te przepiekna pioseneczke??
z gory serdecznie dziekuje
[email]
szczerze mowiac znam tych najbardziej znanych:)VASCO EROS LAURA itp.wiec zdaje sie na Twoj gust...dzieki
wyslalam Wam wszystkim na maila pioseneczke o ktora prosiliscie :)
AH -ROZKOSZ dla uczu-znajoma sie ta piosenka wydaje,gdzies ja slyszalam juz wczesniej.DZIEKI BARDZO
DLA USZU oczywiscie-a czy jest gdzies jej tlumaczenie moze juz ktos wczesniej prosil o takowe a ktos inny mu je napisal?albo napisze mi...dzieki
ni ma!
sprawdzalam
trudno...a CIEBIE wszedzie pełno:) zostawiłam spis w meilu-nie wystrasz sie.pozdrawiam serdecznie,moze w koncu pójdę spać...buona notte:)
Agatko, wyslalam Ci raz jeszcze mam nadzieje, ze tym razem dotrze :)
wierzbotopiczku dzieki dzieki!za troske wielkie dzieki!
piosenka juz po raz drugi dotarla do mnie...
odpowiadalam tylko fidze ze nigdzie nie ma tlumaczenia tej piosenki hehe
figa...grazie anche a te
saluti a tutte e due...ag.
sorry ze sie wtracam ale ligabuejest dobre ,ja przynajmniej uwielbiam i moze jeszcze plyta mina e celentani(ale tu to wpadlo mi do reki przez przypadek,podejrzewam ze to wykonawcy a tytulu nie znam)wiem ignorantka ze mnie ale i tak zaliczam to do ulubionych plyt
ja mam ta plyte..tak to wykonawcy a tytul plyty "supertutto"..jest pare dobrych kawalkow........z ligabue mam chyba ze trzy piosenki....chi vuole???
sorry jak juz mowilam jestem totalná ignorantká.mam tylko 3 plyty ligabue,vasco rossi i wlasnie mina .niestety wloskiego pomimo ze (mam_a moze mialam )chlopaka wlocha ,to za bardzo nie umiem,wstyd.wiec nawet nie moge ci powiedziec ktore piosenki sa ulubione. chyba ze cherte notti i bambolina ci cos mowi
:) spoko, troszke nie zalapalam :D
oj tych akurat nie mam....znam certe notti i tez mi sie bardzo podoba...a bambolina - nie znam
z ligabue mam tak
tutti vogliono viaggiare in prima
Il Giorno dei Giorni
L'amore Conta
Non_e_tempo_per_noi
...a wiec jednak mam 4!
pozdro....z siciliano najwazniejsze ze sie wyjasni..zawsze najgorsza ta niepewnosc...powodzenia forza!
nie chce sie wyglupic z moim wloskim ale refren leci jakos tak: ba ba ba bambolina ba ba ba mi gioccare,eh nie warto pisac jak nie zanuce to i tak nie dam rady wyjasnic o co mi biega sorry.
ale jest jeszcze jedna piosenka teraz znow nie zablyszcze bo nie pamietam czy toligabue czy vasco ale zaczyna sie tym ze kazdy ma tylko jedno zycie.piekna. dzieki za slowa otuchy.
MF podaj swojego maila....przesle ci jedna co podobnie sie zaczyna...zobaczysz czy o nia ci chodzilo..tytul Non_e_tempo_per_noi...Ligabue
pozdrawiam....kiedy lecisz??
moj mail to maly_indeed.wp.pl
dzieki za pomoc a jade 22 choc mam pewne opory bilet kupiony i nie mam za bardzo wyboru,mam nadzieje ze sie nie zawiode. do uslyszenia
www.testatanucleare.com POLECAM:)))
Bearshare jest najlpszy z tamtąt można ściągnąć , powiem wam że we Włoszech jest dużo dobrych kapel tylko nazw nie pamiętam ... tylko pamiętam ligabue , byłem tam 1,5 miesiąca więc to troche klapa :/
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 100