z jakiego miasta/miasteczka/ wioski jestes?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 66
ja z domku pisze, polanica zdroj, ale 13 bede juz na sardynii w barumini
ja jestem z Wrocławia, a dokładniej mieszkam koło Grabiszyńskiej;)
czesc WROCLAWIANKI i Dolnoslazaczki ! Wczoraj trabili w TV, ze ten rok ma byc jednym z najcieplejszych...hm, w tym roku wypada rowniez 7.07.2007 - juz widze jak Klodzko i okolice (Wroclaw tez) s... w gacie ze strachu przed powtorka z 1997. Bedzie wesolo ...
Rzym...piekne miasto. Mieszkamłam tam rok,jeszcze za czasów panienstwa. Teraz mieszkam w Varese kolo Milano. A jestem z Wrocławia-Nowy Dwór. Pozdr,aga.
ja pisze z gdanska i studiuje w gdansku....daj znac jakbyc miala ochote sie spotkac na kawke i pogadac. Mam 23 lata i jestem na 4 roku studiow.
no ja moze nie z wrocka ale z okolic dalszych wrocka GLOGOW sie klania obecnie sycylia..tam gdzie diabel mowi dobranoc):):):):)))
Ja również jestem z Gdańska :)
do 19 roku życia JASTZRZĘBIE ZDRÓJ,
obecnie WROCŁAW! WROCŁAW! WROCŁAW! WROCŁAW!
a za jakiś czas PINEROLO (Torino)
a jest ktos z bydg??:(
arabeska.wr, ja tez ostatnio w Polsce mieszkalam w Jastrzeebiu Zdroju. Kurcze, moze bylysmy sasiadkami hehehe.
co robisz na codzien?
chciala bym pogadac o wlochach...ich kulturze, sposobie bycia itp...czy los cie tez połaczył z włoskim amore?
Cinquantatre! no nie może być! :) a to zaskoczenie sąsiadeczko!:)

Julia_c- do kogo to pytanie?
cześć!Bydgoszcz sie kłania!
okolice Elblaga :-), a obecnie okolica Heidelberga (Niemcy) :-(
A jest ktos z lubuskiego? Ja jestem z Nowej Soli.
uuu Witam Witam:):) a co porabiasz w by-czy??:)
mieszkam,sono casalinga.
hehe. hey wszystkim... czyli dla wyjaśnienia... nikogo nie obrażając... i dla osób ktore sa nie z PL...

Polska A.- Wielkoposka( i tu mamy Wlkp A czyli od Poznania na zachod i Wlkp.B i C czyli na poludniowy wschod)... ewen. Lubuskie ... no i moze Wroclaw

Polska B.- to Pomorze... ewentualnie Mazury...

Polska C.- tereny wschodnie...Lubelskie

Sama nie wiem skad ten podzial sie wzial... moze nawet cos w tym jest... chodzi o urbanizacje itp... ogolnie jeszcze z czasow zaborow...;)

A Włochy... No A. to pewnie Polnoc... czyli wiadomo Milano i okolice no i B. Poludnie...

hehe.pozdr.
widze ze slask to tu nie kroluje:(:(
ah...bede pierwsza!
czarna mumba!ty jetes z katowic!dopisz sie!
ja jestem z sopotu:)
jastrzębie zdrój -- toż to śląsk górny! :)
Ja jestem z Zakopanego,czy jest jeszcze ktoś z gór?
Do julia c, nie wiem czy to było do mnie pytanie,ale jeśli chcesz to chętnie porozmawiam z Tobą o Włochach,włoskim i naszych amore :) To mój mail: [email] Czekam na kontakt i pozdrawiam :)
Przepraszam za pomyłke julia c,moj mail to [email] :)
Ja jestem z Krakowa...
ex chorzowianka sie klania.. potem 3 lata Leuven...obecnie Turyn :)
CIAMBELLINA~!!! ja tez jestem z Chorzowa.a z ktorej dzielicy?moze sie znamy???:):):)
pozdrawiam
Batory :)
kociunia
napsalam do ciebie maila na ten drugi adres, ale dostałam informacje na skrzynke, ze wiadomosc nie została doręczona
sprawdz jeszcze raz adres
pozdrawiam

w razie czego podaje moj [email]
Ja jestem z Buska-Zdroju z Swietokrzyskiego od 6 miesiecy provincia di Reggio Emilia wczesniej 4 lata na Sycyli i mam nadzieje ze juz nie wroce na Sycylie
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 66

»

Pomoc językowa - tłumaczenia