Piosenka z reklamy fiata bravo!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 148
poprzednia |
Mam takie pytanie:
Czy ktoś ma piosenkę z reklamy fiata bravo(nie pamietam jak nazywa sie ta piosenkarka:/ )oraz inne utwory tej wokalistki???Na pewno wiecie;)proszę gdyby ktoś mógł o przesłanie na [email]
oto sprawiedliwosc, GIANNA NANNINI spiewa od 30 lat i co ? i nic ! A wystarczy jedna reklama i wszyscy dostaja kocikwiku ! Tylko z jakiego powodu: dla piosenki czy bryki ?!
Idzie!
Rozumiem twoje rozgoryczenie.....ale dzięki tej reklamie(i tobie;)przynajmniej wszyscy wiedzą że to: GIANNA NANNINI a nie jakaś tam wokalistka:/
to nie rozgoryczenie :) czyli pioseneczka sie podoba, co ?! No bo GIANNA to pozadna wokalistka i autorka jest !
tam R zabraklo ...
mogłabym też prosić o przesłanie tej piosenki- mój meil- [email]
Ślicznie dziękuje
poszło :)
A czy ja też mogłabym prosić o wysłanie tej piosenki? Byłabym bardzo wdzięczna! A tak poza tym to jestem tu nowa i witam wszystkich na forum :) Czytam Was od dawna :) Ewa. Moj adres [email]
oczywiście że możesz prosić, już do Ciebie lecą 2 pioseneczki.
a tak poza tym to witamy serdecznie, ja równie stosunkwo młoda tu jestem :)
Bardzo bardzo dziękuję. Dopiero zaczynam sie uczyć włoskiego i chyle czoła przed Wami fachowcami :)
I ja i ja też poroszę o to piosenkę, jak rónież inne tej wokalistki, głos ma cudny. Mój mail : [email] Z góry dzięki.
A jaki jest jej tytuł i wykonawca bo mnie też się podoba.
NO GIANNA NANNINI "MERAVIGLIOSA CREATURA"PRZECIEZ......
Gianna Nannini - Meravigliosa creatura (Perle 2004), sa dwa nagrania tej piosenki, ta z reklamy to wersja akustyczna. Polecam też inne piosenki Gianna Nannini:Bello e impossibile, Grazie, I Maschi, Io, Questo amore, Voglio Fare L'amore i wiele innych świetnych piosnek.
Jeżeli ktoś chce to moge sie podzielić:)!
ja poproszę też piosenkę z tej reklamy jeśli ktoś może :) [email]
zaraz Ci prześlę
"sei nell'anima" też jest śliczna ;)
jesli moge prosić o te piosenki...to jak najbardziej bym chciała
moj mail [email]
dziekuje
więc ja też poprosze; [email] dzięki wielkie;)
Iiiiidzie dla was :)
przepraszam coś mi się stało z pocztą - nie wysyła
Bardzo bym prosił o te pioseneczki jeśli możesz a szczegulnie tę z reklamy . Mój e-mail: [email] Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Piosenki juz wysłane, jezeli ktos tak bardzo lubi wloska muzyke to moge podzielic sie jeszcze:Tiziano Ferro, Alberto Lupo, Andrea Bocelli,Giorgia.
Pozdrawiam i milego dnia zycze.
C.C+E.C do mnie nic nie doszło.
Mój e-mail : [email]
Proszę wyślij jeszcze raz.
Może mi ktoś przesłać ten utwór na maila ? Z góry dzięki...

[email]
Wyslalam jeszcze raz
C.C+E.C czy mogę poprosić o kilka piosenek np. A.Lupo, Giorgia lub T.Ferro. Będę wdzięczna. Dziekuje.
Juz wysylam
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 148
poprzednia |