jeju ja tez chce pare kawalkow Gianny Nannini, szczegolnie "amami ancora" , a i jeszcze gdyby ktos mogl mi dorzucic mango- "bella d'estate" to byloby full wypas:) zyczlliwym Bog zaplac;)
tekla1981
02 maj 2007
eee skleroza... [email] :)
milanista
02 maj 2007
to ja też poproszę na [email] z góry dziękuję;)
martha-ann
02 maj 2007
też się chętnie dopiszę do tego tasiemca jednożyczeniowego:-) jeżeli ktoś już nie jest baaaaardzo zmęczony to rowniez proszę o przesłanie: [email]
Arko74
03 maj 2007
jeśli można też [email]
A i słuchałem..jej utwór..z 79r America.Więc jest na rynku od dość dawna-Zapewne:)
artur310878
05 maj 2007
Witam,
Ja tez poprosze ta piosenke. Jezeli masz jeszcze inne poslij tez prosze.
pzdr
Artur
artur310878
05 maj 2007
Witam,
Jezeli mas ta piosenke przeslij ja prosze.
pzdr
Artur
artur310878
05 maj 2007
Poprosze piesenke na maila. [email] Serdeczne dzieki z góry
kilus
05 maj 2007
bardzo prosze o ten utwor z reklamy
z gory dzieki [email]
morgoreta
07 maj 2007
witam, ja uwielbiam włoską muzykę i jeśli to możliwe proszę o przesłanie 3-5 Twoich ulubionych piosenek;)będę bardzo wdzięczna:D mój mail to [email]
newdean
08 maj 2007
;>
lascar
08 maj 2007
i ja i ja chcę....mój mail: [email]
bardzo prosze i bardzo dziekuję ;)
ps.trzymajcie kciuki - jutro maturka z włoskiego.ciao
violalis
09 maj 2007
poszukuje piosenki GIANNA NANNINI - Meravigliosa creatura. jeśli by ktoś miał to prosiła bym przesłać mi na emaila [email] z góry dziękuje. viola
ja tez bardzo proislabym o ta piosenke. zakochalam sie w niej.. a autko to dodatek;) moj adres: [email] bede bardzo wdzieczna:*
Lenay
09 maj 2007
Ja też bardzo bym prosiła o tą piosenkę z reklamy Fiata :)) mój mail: [email] z góry dzięki!!!!!
rozmadyn
10 maj 2007
C.C+E.C jakbyś mógł przesłać mi obie wersje tej piosenki zwłaszcza akustyczną lub ktoś inny kto już je ma, na [email]
dziękuje i pozdrawiam
hipo7
10 maj 2007
wysłałam..
Joya
10 maj 2007
nieśmiało proszę, przyślij mi tę piosenkę z reklamy fiata na: [email]
Matlinka
10 maj 2007
Puściłam z konta solomusi:)
Balon83
10 maj 2007
Wiem ze to już nudne ale czy ja też mogłabym poprosić o tą piosenke na adres [email] dzieki z góry
Balon83
10 maj 2007
[email] zjadłam 6 :)dzięki
milus71
10 maj 2007
Jeśli nie będzie to problemem, to czy mogę Cię prosić o tę piosenke z reklamy? Pliss!! :) [email]
mozi69
10 maj 2007
Bardzo bym prosiła o tą piosenkę i inne tej piosenkarki jesli można jest BOSKA!!!!! [email]
Avenues
10 maj 2007
C.C+E.C. Jesli bedziesz mogla wyslij na moj e-mail [email] piosenki wloskie, ta z reklamy tez, ale bede bardzo wdzieczna za wiecej. Dzieki z góry. Ewa
Matlinka
11 maj 2007
Dziewczyny wejdzcie na www.gmail.com. Jako login wpiszcie solomusi; hasło musicamusica, w folderze wysłane jest ta piosenka a także inne.Wystarczy pobrać:).Ko nto to zawdzieczamy jednemu z forumowiczów. Ja tam ciagle coś wrzucam:).Pozdrowienia
Witam serdecznie! Czy ja również mogłabym prosić o ten kawałek z reklamy Fiata Bravo? Jest po prostu mistrzowski!! I ewentualnie jeszcze kilka innych włoskich kawałków godnych polecenia... Z góry ślicznie dziękuję i pozdrawiam
Magda
[email]
orka.getin
15 sie 2007
witam. Błagam o piosenkę z reklamówki fiata bravo. Jest boska, obłedna, wspaniała. Pozdrawiam serdecznie
orka.getin
15 sie 2007
zapomniałam podac skrzynkę proszac o piosenkę dla fiata bravo - [email]
Jeśli ktoś może, to proszę o jej przesłanie
pozdrawiam
gregor5555
28 sie 2007
hej! wiem,że wszyscy o to proszą,ale gdyby nie sprawiło to komuś problemu to i ja prosiłbym o tą piosenkę Gianny.Strasznie podoba się mojej żonie:-}