Piosenka z reklamy fiata bravo!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 148
ja też [email] Z góry dziękuję i witam wszystkich na forum jako nowa.
jeju ja tez chce pare kawalkow Gianny Nannini, szczegolnie "amami ancora" , a i jeszcze gdyby ktos mogl mi dorzucic mango- "bella d'estate" to byloby full wypas:) zyczlliwym Bog zaplac;)
eee skleroza... [email] :)
to ja też poproszę na [email] z góry dziękuję;)
też się chętnie dopiszę do tego tasiemca jednożyczeniowego:-) jeżeli ktoś już nie jest baaaaardzo zmęczony to rowniez proszę o przesłanie: [email]
jeśli można też [email]
A i słuchałem..jej utwór..z 79r America.Więc jest na rynku od dość dawna-Zapewne:)
Witam,

Ja tez poprosze ta piosenke. Jezeli masz jeszcze inne poslij tez prosze.

pzdr

Artur
Witam,

Jezeli mas ta piosenke przeslij ja prosze.

pzdr

Artur
Poprosze piesenke na maila. [email] Serdeczne dzieki z góry
bardzo prosze o ten utwor z reklamy
z gory dzieki [email]
witam, ja uwielbiam włoską muzykę i jeśli to możliwe proszę o przesłanie 3-5 Twoich ulubionych piosenek;)będę bardzo wdzięczna:D mój mail to [email]
;>
i ja i ja chcę....mój mail: [email]
bardzo prosze i bardzo dziekuję ;)

ps.trzymajcie kciuki - jutro maturka z włoskiego.ciao
poszukuje piosenki GIANNA NANNINI - Meravigliosa creatura. jeśli by ktoś miał to prosiła bym przesłać mi na emaila [email] z góry dziękuje. viola
ja tez bardzo proislabym o ta piosenke. zakochalam sie w niej.. a autko to dodatek;) moj adres: [email] bede bardzo wdzieczna:*
Ja też bardzo bym prosiła o tą piosenkę z reklamy Fiata :)) mój mail: [email] z góry dzięki!!!!!
C.C+E.C jakbyś mógł przesłać mi obie wersje tej piosenki zwłaszcza akustyczną lub ktoś inny kto już je ma, na [email]
dziękuje i pozdrawiam
wysłałam..
nieśmiało proszę, przyślij mi tę piosenkę z reklamy fiata na: [email]
Puściłam z konta solomusi:)
Wiem ze to już nudne ale czy ja też mogłabym poprosić o tą piosenke na adres [email] dzieki z góry
[email] zjadłam 6 :)dzięki
Jeśli nie będzie to problemem, to czy mogę Cię prosić o tę piosenke z reklamy? Pliss!! :) [email]
Bardzo bym prosiła o tą piosenkę i inne tej piosenkarki jesli można jest BOSKA!!!!! [email]
C.C+E.C. Jesli bedziesz mogla wyslij na moj e-mail [email] piosenki wloskie, ta z reklamy tez, ale bede bardzo wdzieczna za wiecej. Dzieki z góry. Ewa
Dziewczyny wejdzcie na www.gmail.com. Jako login wpiszcie solomusi; hasło musicamusica, w folderze wysłane jest ta piosenka a także inne.Wystarczy pobrać:).Ko nto to zawdzieczamy jednemu z forumowiczów. Ja tam ciagle coś wrzucam:).Pozdrowienia
Witam serdecznie! Czy ja również mogłabym prosić o ten kawałek z reklamy Fiata Bravo? Jest po prostu mistrzowski!! I ewentualnie jeszcze kilka innych włoskich kawałków godnych polecenia... Z góry ślicznie dziękuję i pozdrawiam
Magda

[email]
witam. Błagam o piosenkę z reklamówki fiata bravo. Jest boska, obłedna, wspaniała. Pozdrawiam serdecznie
zapomniałam podac skrzynkę proszac o piosenkę dla fiata bravo - [email]

Jeśli ktoś może, to proszę o jej przesłanie

pozdrawiam
hej! wiem,że wszyscy o to proszą,ale gdyby nie sprawiło to komuś problemu to i ja prosiłbym o tą piosenkę Gianny.Strasznie podoba się mojej żonie:-}
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 148