Matlinka!!!Podeslij mi je ,jeśli oczywiście możesz na [email] dziękuję
gioventu
22 kwi 2007
mogę prosić te dwie piosenki matlinka? [email]
C.C+E.C
22 kwi 2007
W taki razie radze uważniej czytać, wcześniej napisałam juz o tych piosenkach i nie tylko...pozdrawiam
C.C+E.C
22 kwi 2007
W taki razie radze uważniej czytać, wcześniej napisałam juz o tych piosenkach i nie tylko...pozdrawiam
Matlinka
22 kwi 2007
Przepraszam C.C+C.E. Przeoczyłam:)
kicia777
22 kwi 2007
Hej :), a czy ja też mogłabym prosić o wysłanie tej piosenki :)? bardzo bardzo ładnie proszę :). Nie obraziłabym się też jeśli wysłałabyś mi też coś równie ślicznego jak ta piosenka. oczywiście jeśli znajdziesz czas i będziesz miała ochotę. Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam, [email]
asiunia77
22 kwi 2007
a moze ma ktos "Io" jesli tak prosze
[email]
C.C+E.C
22 kwi 2007
Do Matlinka, nic sie nie stalo milego wieczoru zycze,pozdrawiam.
aliaaszka
22 kwi 2007
http://voila.pl/sfzbc/
Ecco, prosze bardzo:) Link do meravigliosa creatura
Ulib
22 kwi 2007
Witam
Ja tez poprosze o piosenke z reklamy Fiata i inne rownie ladne rowniez przyjme na maila :) [email] z gory dzieki
aliaaszka
22 kwi 2007
Prosze korzystac z linka. Kazdy moze sobie korzystac.
OrangeSky
23 kwi 2007
Ja tez bardzo bym prosiła o te mp3, piosenka naprawdę świetna, dopiero poznaję włoską muzykę, więc będę bardzo wdzięczna. Moj mail to: [email]
zuzazu
23 kwi 2007
Witam, bardzo prosze o piosenki Gianna Nannini. Jesli jest mozliwosc jeszcze innych wykonawców, rowniez bardzo prosze. Moge wymienic sie utworami, jest to mila i przyjemna forma nauki jezyka. Oto moj adres [email]
...to i ja bardzo poproszę!!! może już ktos kto dostał prześle mi:) dziekuję!
mój mail: [email]
remo30
23 kwi 2007
Witam, jeśli jest taka opcja, to ja bardzo chętnie zapoznam się z tą niezbyt dobrz znaną mi wokalistką :).
Pozdrawiam
remik
remo30
23 kwi 2007
no tak, nie dodałem swojego maila :(
[email]
pimbucha
23 kwi 2007
jaki to tytul tej piosenki?
kazzz2007
27 kwi 2007
Witam. Długo szukałem piosenki z Fiata Bravo i nareszcie jest szansa że ją znajdę. Przyjmę każdą ilość wersji i również inne podobne utwory.
Pozdrawiam Zbyszek. Mój mail [email]
uchro
30 kwi 2007
Wyglàda na to,że ja też pozałam Gianne Nannini dzięki reklamie...ale bardzo chètnie poznam kolejne jej utwory!Jeśli możesz to prześlij mi proszę jakies na maila: [email] dźwièczna:) Pozdrawiam.
bogusia1
01 maj 2007
Hej mam na imie bogusia i tez jestem nowa czy mogla bym Cie prosic o przeslanie piosenki Gianna Nannini na mojego emeila chodzi mi o ta piosenke z reklamy chyba ze maqsz jeszcze inne z gory dziekuje o to moj emeil [email]
crazystar
01 maj 2007
C.C + E.C przeslij mi prosze, jesli jeszcze mozesz piosenki Gianny Nanni.
Z gory bardzo serdecznie dziekuje.
crazystar
01 maj 2007
ups, tak wiem, zapomnialam podac adres
[email]
StMadness
01 maj 2007
piosenka z reklamy batonika corny bardziej mi się podoba ;)
jakby ktoś chciał to walić śmiało
pozdrawiam