Piosenka z reklamy fiata bravo!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
121-148 z 148
| następna
Ja też odnośnie Gianny Nanini. Pamiętam jej piosenkę sprzed jakichś piętnastu lat...Maski? Świetny numer! I teraz mi się Gianna Nanini przypomniała tą reklamą.
Czy ktoś mógłby mi przysłać piosenkę Gianny Nanini, tę z reklamy, a może też kilka innych. Proszę.Mój adres: [email]
witam serdecznie, proszę o wysłanie mi piosenki gianny gianini zreklamy fiata, zakochalam sie w piosence i głosie tej piosenkarki :) , pozdrawiam serdecznie
dobrze by bylo podac jeszcze e-mail :D [email] pozdr :)
przeslijcie prosze mi tez tą piosenka bo bardzo mi sie spodobala i poszukuje tego tytulu... moj e-mail to : [email]
Gianna Nannini-Meravigliosa creatura
(tytuł)
witam ja takze chcialbym ta piosenke dostac na maila, gdzyz moja narzeczona juz tak mnie meczy zebym ja skas zalatwil - a widzialem ze pare osob ktore je ma czasem wysyla, wiec jesli mozna prosic to wyslijcie na adres:
[email]
a jesli ma ktos takze inne utwory tej wykonawczyni niz Meravigliosa creatura (Gianna Nannini) o ktory mi najbardizej chodzi takze prosze o przesłanie
z gory dzieki
pozdrawiam
dawsob:)
A ja prosilbym bardzo o nie przysyłanie mi tej piosenki. Prośba moja jest spowodowana faktem, iż posiadam już w.w. kawałek.:)))
I jak tu sie nie dziwic ,ze Pavorotti nie ma godnego nastepcy,skoro ludzie sluchaja byle co i zadowalaja sie byle czym,jakas tam piosenka z reklamy o samochodzie...Ech,zycie...sa gusta i gusciki...
rozchoruje sie jak nie poslucham tego kawalka w calosci
prosze poratujcie mi\nie i wyslijcie mi ja rowniez
[email]
wielkie dzieki
to "byle co" jest spiewane przez jadna z WIELKICH artystek wloskiej sceny muzycznej, Gianne Nannini, ktora pomijajac juz, ze swietnie spiewa (ponad 20 nagranych albumow, platynowe plyty) to ma tez wspaniala osobowosc.

no, ale nie wszyscy musza o tym wiedziec:-) o gustach sie nie dyskutuje...
I jeszcze taki mały szczegół - piosenka Meravigliosa creatura pochodzi z LP z 1995 roku. A do reklamy ją wzięli, bo pasowała. Także nie jest to 'jakaś tam piosenka z reklamy'.
Widac Wielki Pavarotti nie zasluzyl sie zbytnio, aby dostac do spiewania piosenke o Fiacie Bravo.Mialam na mysli to ze szkoda ze tak wspanialy glos jak Pavarotti nie ma swego nastepcy!Bo nastaly czasy zadowalania sie byle czym.Moja wypowiedz ma glebszy sens niz sie go widzi w pierwszej chwili.Bo...zyjemy ..byle jak ,bo dookola jest byle co,bo jemy byle co,bo zadajemy sie z byle kim,cosi...niente male..
Ależ to, że Pavarotti nie ma(skoro mówisz, to pewnie wiesz) swojego następcy, nie wynika z braku zapotrzebowania na wielkie głosy, na gigantów muzyki, lecz z prostego faktu, że nie pojawiła sie taka indywidualność, jak on.

Geniusz Pavarottiego nie wyrósł na bazie społecznego fabisogno, on po prostu był.
Wiem coś o tym.:))))
Wielu krytyków muzyki klasycznej, np. w radio tre, wypowiada się krytycznie co do zdolności Pavarotti ego, mówiac, potrafił jedynie dobrze sprzedać swoje umiejetności wykonując jedynie niektóre utwory. Czy to prawda? kto to wie?
No coz ,krytycy sa od tego by krytykowac.Tak zarabiaja na chleb.Za 100 lat ludzie beda dalej rozpoznawali glos Pavarottiego,a o tych krytykach kto bedzie pamietal?Maluczcy,pelni kompleksow..Pavarotti byl jedyny.
jeśli to możliwe to bardzo proszę o tę piosenk, zakochałam się w niej: [email]
Hhehe..ja jezdze co rok do Włoch i najbardziej mnie zdziwia to ze jak pozanm jakiego włocha to zna jakies przynajmiej jedno słowo po polsku.....łatwo się ich uczy;d przynajmiej jedi sie do ciebie usmiechnie i podejdzie i są przystojni tak jak Hiszpanie i Grecy.....a nie to co nasi placki nawet nie podejda .......;/;/
muzyka z reklamy fiata bravo do pobrania i odsłuchania:
http://odsiebie.com/pokaz/1142---8ce6.html - Gianna Nannini - Meravigliosa Creatura.mp3
Cześć:) Czy też mógłbym prosić o wysłanie piosenek: Bello e impossibile, Grazie, I Maschi, Io, Questo amore, Voglio Fare L'amore? Dopiero wdrażam się w tą muzykę, ale bardzo mi się podoba i chciałbym ją poznać lepiej. Z góry serdecznie dziękuje łaskawcom i podaje mojego maila: [email]
Pozdrawiam Was :)
czy moge w takim razie uśmiechnąć się o utwory tej wokalistki :))) nie tylko tej z reklamy ale i innne jesli to możliwe .
Z góry dziękuje :))
mój mail
[email]
bardzo proszę o przesłanie tego utworu na adres [email] utwor jest superrr!!!!
mnie sie podoba dolcenera i come straordinaria la vita oraz maj piu noi due a takze piove swietne pisenki posluchajcie wpisujac dolcenera
Witam
Szukam tej Piasenki z reklamy, jeśli toś ma i mógłby przesłać był bym bardzo wdzięczny. [email] Z góry dzięki i Pozdrownienia dla wszystkich
to ta stronka:) http://www.wrzuta.pl/audio/4DCej1aay8/piosenka_z_reklamy_fiata_brava
http://www.wrzuta.pl/audio/4DCej1aay8/piosenka_z_reklamy_fiata_brava
http://www.wrzuta.pl/audio/4DCej1aay8/piosenka_z_reklamy_fiata_brava

tylko słuhac
Ja np poznalem ta piosenke w reklamie...wczesniej nie znałem wykonwcy, nawet o kobicie nie slyszalem, Fiat bravo tez mi sie jakos szczególnie nie podobal. Natomiast sama reklama jest swietna, gra barw(prawdziwa krwista czerwień) super ujecia i ta piosenka. Kazda z tych rzeczy sama w sobie moze nie powala na kolana ale wspolnie komponuje sie w cos tak fenomenalnego, takiego prawdziwego, włoskiego. Nic w tym dziwnego ze wiele osob dopiero teraz w ogole zwrocilo na to uwage.
Temat przeniesiony do archwium.
121-148 z 148
| następna

Zostaw uwagę