jacy sa pugliesi

Temat przeniesiony do archwium.
61-71 z 71
| następna
Mala izka:),oj prawdę napisałaś. Pozwól, że zadam Ci proste pytanie.Jak myślisz, dlaczego "emocjonalne narkomanki" trafiają do takiej pracy?:
http://www.lastampa.it/redazione/cmsSezioni/cronache/200602articoli/2762girata.asp
pozwol ze cie zapytam co to ma wspolnego ze mnma?
niech sie rozbiera jak sie jej to podoba! co mnie to obchodzi????
aha i chcialam cie zapytac na jakiej podstawie wywnioskowales ze :
>cierpisz na typowe love addiction (uzależnienie emocjonalne)
>Jesteś osobą niedowartościowaną, nieustanie poszukującą miłości, która dałaby ci zaspokojenie.
>Masz trudności z uświadomieniem sobie tego, jaka jesteś.
>Nie nauczyłaś się, że miłość to nie kochać za mocno i że związek niema nic wspólnego z żebraniem o uwagę i nieustane dowody miłości partnera.

hmm na podstwie tego ze cie krytykuje???
dziendobry moj "dobry"kolego, ktory mi slodzi nieskonczenie!
po tym jak nie odpisales mi na moje pytania moge stwierdzic, ze nie wiedziales co odpowiedziec?!
pewnie mi odpiszesz cos glupiego...zreszta jak zwykle...ale twoje wypowiedzi sa bardzo ciekawe i ...czekam na odpowiedz, bo lubie z toba dyskutowac ;)pozdrawiam
Moj ukochany tez pochodzi z Puglii. Co jakies 2 miesiace odwiedzam ten region i zawsze tam wracam z przyjemnoscia, a pugliesi...no coz, napewno nie bede obiektywna ale wg mnie sa bardzo otwarci, gotowi Ci zawsze pomoc, weseli, zyjacy z dnia na dzien, fakt ze rozwrzeszczani ale to tez ma swoj urok.jednym slowem bella raza
to gra bo ja zawsze rozgadana jestem a wlasciwie to uwilbiam taki gwar...
pozwolicie ze wroce to pewnego starszego tematu...czy jeszcze ktos moze podzielić sie swoimi cennymi uwagami dotyczacymi tego tematu????
Czy zaglada czasem na to forum asia.h???
zagląda,chociaż nie tak często jak dawniej:-)
chcialam z Toba porozmawiac,masz moze gg i mozesz podac swoj numer??
pugliese to najlepszy chyba chleb jaki jadlem we wloszech polecam:)))))
[gg]
Temat przeniesiony do archwium.
61-71 z 71
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

CafeItalia