Trzęsienie ziemi

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 125
Tylko 3 lata?!?!
Cholerrrny rozporek, zaciął się a tu czasu coraz mniej:)
ojciec klimuszko nie byl durny, przepowiedzial ze papiez przez naszym wojtyla bedzie zyl krotko, a ze potem polaka wybiora, oraz przepowiedzial koniec komunizmu itp itd, ja tam wierze, tylko nie chce umierac za 3 lata
a nostradamus przepowiadal wstrzasy sejsmiczne w calych wloszech
a ja przepowiadam ze sie nawale jutro i to sie chyba sprawdzi.Prorok czy co jestem
z pewnej "wrozby" jasli w ogole mozna to tak nazwac ,wyszlo mi ,ze umre w wieku 28 lat ,to bedzie za ... 3 lata ;)

vabbè ,zawsze chcialam umrzec mlodo ;P
ja za 3 lata chce miec dzieci
To depresja tez sie nawal jutro a ci przejdzie zobaczysz.
Takiego bedziez miala kaca jak bys martwa byla i zrobisz wszystko by ten dzien cofnac
**Romanaccia** , wierzysz w te bujdy dla naiwnych dzieci?
bujdy ? zalezy co masz na mysli ;P

a ja sie nawale i to nawet teraz ,mam 3 Peroni i butelke Zubròwki ;D

za koniec swiata ,za trzy lata ! :D
Co sie martwisz z Wloch do Polski wrocisz za 3 lata.Tu sa twarde chlopaki chamy bo chamy
ale stawia czola trzesieniom i tatarom i cie ochronia
Jak koniec swiata to koniec ,nie koniec wloch ,ale koniec wszystkiego ,no chyba ,ze polacy sa jak karaluchy ,nic nas nie zniszczy ! ;D

a tak pozatym ,wole poludniowcow (nie koniecznie wlochow) ;)
pewnie tak bedzie bo to wlasnie polska ma stac sie mocarstwem, ktore za brata beda chcialy inne panstwa...
Karaluchy.Jestesmy zdrowa silna i niepokorna rasa,to swiat wedlug socjologow bedzie nalezal do rasy slowian.Nie deptal bym nas tak szybko :)
ale kto chce nas rozdeptac ? ;D ,nie ja ! ,karaluchy potrafia wszystko przetrwac ,mowilam o naszej sile ;D

-----

z ostatnich minut :

odnotowano nowy wstrzas w L'aquila
znow? powaznie?
ogladam TG24 ....
Siedem milionów domów we Włoszech grozi zawaleniem w razie trzęsienia ziemi, bo są źle zbudowane i niezabezpieczone - alarmuje "Il Giornale". - W Kalifornii takie trzęsienie ziemi, jak we Włoszech, przeżyliby wszyscy.. http://www.tvn24.pl/-1,1594530,0,1,7-milionow-domow-moze-sie-zawalic,wiadomosc.html I co dalej chcecie jechac do Wloch mieszkac tam..na Poludniu???..moze przed rozpakowaniem walizki sprawdzicie a test antysejsmiczny owego budynku to ktorego sie wprowadzicie..zle by bylo umrzec z wloskim narzeczonym pod tonami cementu z urwanego sufitu walacego sie nocą na wasze loze milosci polsko wloskiej.
Jakieś pół godziny temu poczuliśmy tu w Rzymie kolejny slaby wstrząs (pracuje na 3. pietrze).
..calkiem niezly pomysl na eutanzje..jechac na pludnie Wloch zamieszkac w byle jakim budynku /bez atestu antysejsmicznego/i poczekac na trzesienie ziemi..wczesniej mozna sie wysoko ubezpieczyc by i rodzinka miala ze naszej skórki jakis pozytek potem..Dobry pomysl co?..a nie jakas tam wloskie falszywe udawanie ,ze sie walczy o zycie Eluany...ze sie jest przeciw eutanazji...a setki ludzi umierają we w byle jak budowanych wlasnych domach..Wstyd Itali wielki wstyd..Czlowiek jest tam traktowany podmiotowo .Wazniejsi sa politycy ,kolesiostwo i prywata..a nie czlowiek..i wy imigranci pamietajcie o tym.I to ma byc Bel Paese????Tu jest wylacznie bylejakosc i udawanie..
czy sa przwidziane kolejny wstrzasy???
najgorsze jest jednak to iz od paru dni we wloszech mowiono o trzesieniu, ale jakos chyba nikt wiekszej wagi do tego nie przylozyl!
No nie, po prostu ręce opadają...
Weszłam na włoski portal a tam co? Widać życie we Włoszech dawno wróciło do normalności. Galerie z tragedią są już na szarym końcu, a wśród najczęściej oglądanych jest jak zwykle golizna i sylikony itp.
A we włoskiej TV? Nikt już nie mówi o zabitych i rannych!!!!
Jeden temat soldi soldi soldi... jedyna miłość Włochów, ile to kosztowało, ile będzie kosztować, ile strat... no po prostu szok...
Dodatkowo okazało się, że ludzie jak hieny wchodzą do dzielnic i okradają innych. I jak to powiedział włoski dziennikarz "tym razem nie są to Rom, ale zwykli mieszkańcy Aquili, którzy okradają jedni drugich".
Niesamowite, jak szybko rozpłynęła włoska godność...
Wystarczył jeden dzień tragedii i Włosi zachowują się IDENTYCZNIE jak pogardzani przez nich Romowie...
No nie....
Przed chwilą usłyszałam, że do Aquili przyjechała grupa klaunów, żeby rozweselić trochę dzieci, którym zawaliły się domy i mieszkają na polu namiotowym...
Brakuje insuliny dla cukrzyków, nikt jej nie przywiózł, ale przywieźli klaunów...
chyba już nic mnie nie zdziwi
i to jest wlasnie Italia! tragednia, a oni juz pokazuja gole baby...no tak sex we wloszech zadzi!
klauny? mogli jeszcze cyrk otworzyc!
Znowu byly dwie silne scosse w Abruzji ... :-/

a wlosi nawet w obliczu tragedi mysla tylko o jednym... kasa ,seks ....
bez komentarza !
co sie czepiasz klaunow?..to napewno sa rodowici Wlosi!..mysle ze z urodzenia sa klownami.. hehehe...
ehehehe !
a ja juz myslalam ,ze mi sie wydawalo ,ze wstrzas byl ...
Wlosi to blazny,blazen blaznem tu pogania..cale zycie blaznuja,sama blazenada jest tu odwalana i w prawie i w ekonomi i w zyciu codziennym.A Pierwszy Glowny Blazen Blazenskiego Kraju to Berlusca
swieta racja ! .... :-/
Penso che tuti quelli del nostro sito, come me, vogliano porgervi il più sentito conforto e dirvi che vi siamo vicini nella tragedia terramoto
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 125

« 

Brak wkładu własnego

Zostaw uwagę