jak to jest z Włoszkami

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 60
poprzednia |
Witam serdecznie.
Czytałem wiele razy o tym,że Włochom podobają się kobiety o blond włosach.
A jak to jest z Włoszkami?
Czy dla nich mężczyźni o tym kolorze włosów są równie atrakcyjni jak blondynki dla Włochów ?
Gdzieś czytałem artykuł w Internecie,że wśród obcokrajowców z jakimi wiążą się Włoszki prym wiodą m.in. Brazylijczycy,Albańczycy,tak więc raczej osoby o włosach koloru ciemnego...
Od kolegi jednak wiem,że blondyni są przez Włoszki bardzo pożądani .
Bardzo proszę o odpowiedzi od osób które wiedzą coś na ten temat.
wlosy nie graja zadnej roli...ale skoro chcesz chemi....no to chemicznie mozesz zostac blondynem..walnij sobie chocby pasemka :D../glupi temat nawiasem mowiac..nie zmienie zdania ,ze w zyciu ,pozyciu..wszelkim kontakcie liczy sie tylko chemia...
:-D
błagam...tylko nie blond!!!...
Grają :)
To dlaczego Włosi wręcz ubóstwiają blondynki ?
Wsrod cudzoziemcow najwieksze powodzenie u Wloszek maja Marokanczycy, Tunezyjczycy & Co., wiec chyba blondyni nie sa w cenie.
antyblond ?
dlaczego ?
jeśli te nacje to faktycznie nie...
może mało blondynów przybywa w tamte rejony :>
przeciez blond wychodzi z mody...ok ok naturalny nigdy ale balejaże, pasemka fuu
no ja jestem naturalny :)
w dodadtku mam gęste włosy :)
To jest jedyny atut, ktorym mozesz zdobyc Wloszke? Jesli tak, to bedzie raczej trudno. Oczywiscie wazne jest takze to, co dla Ciebe znaczy zdobyc Wloszke. Jesli masz na mysli powazny zwiazek, to duza uwage zwracaja na zawartosc portfela. Wiem o tym od Wlochow.
...przez 6 lat bylem zonaty z Wloszka i z pewnoscia poleciala na cos innego niz wlosy, gdyz ich prawie nie mam, no moze przesadzam ale nie jest tego duzo.Moja nie poleciala na portfel, gdyz milionerem nie jestem, ale z doswiadczenia moge dodac, ze kasa jest teraz w modzie i........... nie tylko u Wloszek.Znaczna czesc wyborow powoduje nami mezczyznami odmiennosciami.Ciagnie nas do czegos oryginalnego, czego w najblizszym otoczeniu brak.Bruneci szaleja za blondynkami zas nie powiem, ze nie, ale gdy po raz pierwszy zobaczylem typowa ciemnowlosa rzymianke o gestych kreconych wlosach i sniadej cerze nie przeszedlem obok niej obojetnie.Ale tak jak ktos napisal, czekac az ktoras poleci tylko na twoje geste blond wlosy no to wez sobie mutuo na mieszkanie ,najlepiej na 30-40 lat czekaj, moze sie doczekasz.
...przez 6 lat bylem zonaty z Wloszka i z pewnoscia poleciala na cos innego niz wlosy, gdyz ich prawie nie mam, no moze przesadzam ale nie jest tego duzo.Moja nie poleciala na portfel, gdyz milionerem nie jestem, ale z doswiadczenia moge dodac, ze kasa jest teraz w modzie i........... nie tylko u Wloszek.Znaczna czesc wyborow powoduje nami mezczyznami odmiennosciami.Ciagnie nas do czegos oryginalnego, czego w najblizszym otoczeniu brak.Bruneci szaleja za blondynkami zas nie powiem, ze nie, ale gdy po raz pierwszy zobaczylem typowa ciemnowlosa rzymianke o gestych kreconych wlosach i sniadej cerze nie przeszedlem obok niej obojetnie.Ale tak jak ktos napisal, czekac az ktoras poleci tylko na twoje geste blond wlosy no to wez sobie mutuo na mieszkanie ,najlepiej na 30-40 lat czekaj, moze sie doczekasz.
dlaczego Wlosi leca na blondynki..mam na mysli oryginalne blondynki/nie farbowane/ Co nam chemia dala 'najdrozszego'? Blondynki!..zart oczywiscie/no bo te sa cudoziemkami..i wloch chce troche pobajerowac ,ze naukowcy juz ustalili ,ze Wlosi moga uprawiac seks z 'kimkolwiek' ,brzmi to dosc zaskakujaco i brutalnie/dle niejednej pani zapewne/..ale jest w tym duzo racji..widac,, ze Wlosi to i kaszalotami nie pogardza,kazda ruda dobra tylko na pasztet u Wlocha znajdzie wziecie.....Jak to sie mowi kazda potwora znajdzie swego amatora..Wlosi sa malo wybredni,ale to naukowcy ustalili,nie ja! ..ja sobie tylko tu obserwuje/opinia naukowcow tu: http://www.sfora.pl/Przygodny-seks-Sprawdz-kogo-wybierze-kobieta-a10217 pisalam o tym na http://www.wloski.ang.pl/zdrada_17201.html gdyz te link tam mi pasowal najbardziej..a swoja droga to admin przezywa chyba zalamanie jak widzi takie idiotyczne tematy jak ten zakladane na jego forum..ja tu sie wpisuje ..dla jaj! che palle.... hehehehehe... Osobiscie wole lysych facetow /to dowod wysokiego testosteronu !/ lub obcietych na zupelnie krotko krotko..tylko taki 'sportowy typ' daje poczucie ze w sytuacji awaryjnej stanie w mej obronie,ci dlugowlosi niegwarantuja niczego gdybym zostala zaatakowana na ulicy, to on zajmie się swoim strojem, a nie mną. No bo jak się człowiek bije, to się może spocić, i marynarkę mu porwą...hehehehe..
no to pewnie jesteś przystojny,albo nie wiem...
byłeś bardzo sympatyczny,Twoje zachowanie,zainteresowania ją przyciągnęły
no to pewnie jesteś przystojny,albo nie wiem...
byłeś bardzo sympatyczny,Twoje zachowanie,zainteresowania ją przyciągnęły
...no wiesz, Undici di nove, wielu moze kiwac i dziwic sie nad zakladanymi tutaj tematami, ale tak jak ten tutaj , tak i wiele innych sa po prostu z zycia wziete i nie tylko my na fioletowych stronach .......nie pamietam jaka to byla gazeta, w kazdym badz razie o nakladzie ogolnowloskim.Ktos tam rozpamietywal, z pewnoscia jakis rasowy donnaiolo ile to Skandynawek wraca do swoich krajow po wloskich wakacjach w ciazy i dlaczego tak sie dzieje.Procent panienek w ciazy byl zaskakujaco wysoki, cos w granicach 65% i dawalo sie odczuc czytajacemu, jakoby nie bylo to spowodowane czystym przypadkiem, lecz z gory zaplanowane.Odbiegamy tu od tematu ale przy okazji zaczyna jakos przygasac przyslowiowy temperament wlosko-hiszpanski oddajac pola rowniez i innym nacjom.Temat rzeka.....
heh.
nadal nikt nie udzielił konkretnej odpowiedzi na pytanie :)
wiedziałem,że tak będzie-w końcu to tylko forum :)
oraj siedza sobie u fryzjera i relaksujac sie przejrzalam zupelnie per caso pisemko wloskie 'Vero' z 15.08 /to: http://www.verointernet.it/nigdy tego wrece wczesniej nie mialam..pena Wloszk lat 70 zali sie w swym liscie do readakcji na swego meza /rowiesnika/ na jego 'gallismo italiano'..ze co widzi jakas babeczke to leci podrywac/gira la ruota...i ze od lat ona cierpi z tym problemem......no ludzie rece mi opadly....brak slow by to skomentowac i dac jakas rade tej milej uroczej 70 pani Wloszce..a, ze dziadek cale zycie byl podrywacz! i nawet nie pomyslal. ze sprawia przykrosc swej zonie..to inna para kaloszy..ale wlasnie Wlosi tacy sa! ..jak ja to mowie :erotomani gawedziarze..wiecej gadaja niz 'moga'...
mialo byc: wczoraj siedząc sobie..
bricko pytanie bylo ..jak to jest z Wloszkami...etc mysle, ze tylko Wloszki sa wladne by ci dokladnie wyluszczyc/usatysfakcjonowacodpowiedzia na temat, my Polacy wrzucamy tu tylko swe opinie i obserwacje..idz na dzial wloski zadaj to pytanie po wlosku..zadales po polsku i masz polskie odpowiedzi//:D
Włosi lecą na blondynki dlatego dlaczego Polacy na brunetki z ciemną karnacją. jednego i drugiego jest relatywnie niewiele w kraju ojczystym ;)
że Włosi lecą na blondynki to wiem :)
pytałem czy Włoszki są zainteresowane blondynami,czy blondyni są dla nich atrakcyjni równie jak blondynki dla Włochów .
stary pryk jeszcze coś jest w stanie wyrwać ?
będę rozbrajająco szczery-nie znam włoskiego.
a myślałem ,że są tu Polacy ,którzy wiedzą coś o obyczajach/upodobaniach narodu włoskiego...
z resztą gdzieś tutaj widziałem temat,żę włoszka uganiała się za blondynem ,czy coś w tym rodzaju .
kolor wlosow nie ma znaczenia dsal Wloszki..dla niej muszisz miec tzw "gadane"..duzo gadac i najlepiej dobrze w jej jezyku..stawiac kolacje resturacjach i gadac ,duzo gadac no i miec kase,duzo kasiory .Wtedy jej zaiponujesz 'i zaciagniesz do lozka'..ale zalezy jakiej klasy chcesz ta Wloszke sa zapewne takie co to i po jednej kolacji/lub 3 piwach w barze/ same cie zaprosza/sa sa takie wynurzaj sie wieczorami panie nauczycielki z Poludnia i szukaj na Polnocy 'kurczakow do obskubania'/il polo da spenare / do domu na 'wieczornego drinka'polaczonego ze sniadaniem..wszystko zalezy od twego planu lowczego..jakiej klasy chcesz kobiete...i tak jak mi sami Wlosi/Polnocni nie wiem jakie zdanie maja ci z Sud,napewno jest roznica/ mowili ..z Wloszkami jest duzo trudniej..bo sie trzeba 'nablyskac intelektemw nawijaniu makaronu na uszy" czyli gadaniu.Kazdy jeden mi to podkreslal..bo przeprowadzilam swoja prywatna ankiete..po wielu roznych obserwacjach tego forumi roznych zdaniach forowiczow ..chcialam sama uslyszec opinie od Wlochow,ktora to przekazuje.To nie jest moja opinia.
:D
no taki dajmy na to Flavio Briatore stary oblesny pryk a jakie panienki wyrywa :D
a wlos ma raczej przerzedzony i przewaznie przetluszczony ;D

a feeee kijem bym go nie tknela, nie pocalowalabym dziada nawet przez celofan, plyte gipsowo kartonowa, pcv...
to te panienki jakieś dziwne....
albo on cholernie bogaty :D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 60
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie