jak to jest z Włoszkami

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 60
| następna
To drugie.
tak też myślałem ;]
rocznik 1950 dyrektor Renault Formula 1 http://pl.wikipedia.org/wiki/Flavio_Briatore
już to sprawdziłem :P
swoją drogą temat zboczył z głównego toru.
a wcale nie, bo Britore ma 'jasne' wlosy i Wloszka go zagarnela..bo mial kase i na kolacje ją zabieral
A ja wlasnie chcialam zrobic sobie pasemka,ehh a tu radzicie zeby nie robic.Od tego slonca wyjasnialy mi wlosy i odrosty sa juz widoczne:/Naturalna szatynka jestem,albo jak mowi moj chlop:)ciemna blondynka.
jasne, ze zrob pasemka zrob,tylko zrob drobne..to bedzie efekt calosci jasniejszych wlosow,no i mniej sie przetluszczaja ze swiezymi pasemkami, tu jest gorac ze 40 stop..byle soboty,podobno ma przysc jakas chmurka z deszczykiem
kolejny dzień bez konkretnej odpowiedzi.
hej! a jakiej konkretnej odpowiedzi oczekujesz? zadałes pytanie typu; co mężczyźni lubia w kobietach? i co kobiety lubia w mężczyznach? czy faceci wola blondynki, brunetki, a może rude? i każdy tutaj odpowie Ci na bazie swoich doświadczeń w tej kwestii albo na podstawie obserwacji, swoich sympatii bądź antypatii. najlepiej jedź sam, tylko naucz sie chociaz troche jezyka, i sie przekonaj wtedy sam sobie odpowiesz jak to jest z Włoszkami i co lubią. pozdrawiam
jak to nie ma konkretnej odpowiedzi? to chyba ty masz problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego, bo juz kilka razy zostalo wspomniane, ze dla Wloszech najwazniejsza jest KASAAAASA, MAMOOONAAAAA !!! mozesz chodzic nawet w tupeciku na glowie, miec zaczeske z 5 wlosow na lysej glacy, na twoj gesty blond wlos zadna nie poleci jesli nie masz odpowiedniej sumy na koncie ! capisci?! jest konkretna odpowiedz?
do mnie juz nadciagaja chmurki :) o jak dobrze, bo juz nie mam tu czym oddychac, mam juz dosc tego upalu bleee
....czy jest jakis wiekszy konkret niz kasa,pieniadze, mamona ,salata, szmal, forsa, hajs,dudki, siano, kapusta, money, geld...i wloskie Superenalotto.. jutro 140 milonow eu kumulacji hehehe
Mulino, wez parasol pod pache i idz do kolektury..:D
hmmm....widzieliscie? http://www.hiszpanski.ang.pl/Hiszpanki_a_blondyni_17898.html
eeee ja za wygodna jestem :D byla, w kolekturze carem ;) a gram regularni :) jak wygram to obiecuje, ze sie z wami podziele :D
Sette, niezle... Nie karmic trolli.
z graniem to jest tak ..jak ktos ma szczescie w milosci , to nie ma szczescia do pieniedzy..Co byscie wybrali ?..wielka milosc czy duza kase?
mam wrazenie ze wiekszosc nie ma szczescia ani do pieniedzy ani w milosci..;-) pozwol ze odbije pileczke, a ty co bys wybrala?
no to mamona jest ważna wszędzie.
a mimo to,ludzie biedni,bez kasy ,wiążą się z kimś...
dużą kase ,zaspokajałbym wszystkie swoje żądze i spełniał wszystkie chłopięce marzenia i zachcianki
..bricko, to musiałbyś wygrać wielką kupę kasy.. chłopcy mają to do siebie, że mają coraz droższe zabawki.. i po cenie zabawek można rozpoznać, czy chłopczyk jest kilkunasto, czy kilkudziesięcio- letni :)))
:)
wiadomo,że wielką tylko mam na myśli,taka jak ta z kumulacji włoskiego lotto starczyłaby .
nie musze odpowiadac na to pytanie bo nie kazde pytanie jest tu dyplomatycznie zapodane ..a szczegolnie od jakiejs 'jednorazowki' czyli wirtualanej osoby pojawiajacej sie po raz pierwszy i walacej prosto z mostu personalnie do kogos..a szczegolnie 'jednorazowki o wirtualnym pejsowym nicku'..ale naści,naści tu masz odpowiedz co wola kobiety: http://facet.wp.pl/kat,1007819,wid,11433643,wiadomosc.html
za późno padła juz wygrana.
Mi sie zdaje ze nie ma reguly czy blondyn czy ciemny . Jak jest gosc przystojny to sie beda do niego lepily , bez roznicy czy Wloszki , czy Polki , Czy Mozynki.
A wg Wloszek i Wlochow jest przystojny wtedy, kiedy jest troche ladniejszy od diabla. jesli dodac do tego altezza = mezza bellezza, to mamy pelen obraz problematyki.
Wypowiem się.. :) Na wstępie zaznaczę, że mam błękitne oczy, a moje włosy chyba kwalifikują się do tych z pod znaku BLOND ;D Moja dziewczyna jest... i tutaj nie znam tego słowa.. SARDYNKĄ? xD ...w kazdym razie pochodzi i mieszka na Sardynii :) Na tej wyspie o ile kobiety się farbują i - można powiedzeć - że blondynki SĄ, to facetów o tym kolorze włosów - NIENTE, naprawdę, dosłownie NIENTE. Zdradziła mi, że na Sardynii blondyni stanowią na tyle deficyt że ona osobiście nie zna żadnego naturalnego blondyna ani blondynki z jej miasta [no dobra, wsi :P (Iglesias - południowo zachodnia Sardegna)]. To niezła egzotyka, serio... Mówiła, że nie miałbym najmniejszego problemu znaleść przygodę na jedną noc lub jakiś romans, nawet, gdybym był ŚREDNIOprzystojny, a wyposażony w w miarę wysoki wzrost, blond włosy i jasne oczy.
No a teraz moja teściowa jest wniebowzięta, a koleżanki mojej dziewczyny zazdroszczą jak cholera ;) ;) ;)

A tak ogólnie... W Polsce na brak powodzenia napraweę nie narzekam, ale we Włoszech tojeszcze bardziej nie narzekam :) ...i ten fakt tłumaczyłbym sobie właśnie kolorem włosów i oczu :)

Pozdrawiam,
Mikele
no tak....prawdziwy bialy czlowiek..pojawil sie plemieniu..i traktuja go jak zeslanca niebios..jest nadzieja na biale wnuki...Znasz te legendy buszmenow zAfryki..zprzed stuleci ?..rysunki na scianach, ze pojawila sie niezwykly czlowiek o bialej skorze...i czyni cuda?..itp itd..Erich von Däniken o tym pisal kiedys ksiazki..mozna poczytacv
jestn blondynka niebieskie oczywysoka biala skora..co dziene 2 dni temu wzieli mnie zaneapolitanke..obrzylam sie ..ale ale mysle wkoncu te nastoletnie velline pana Berlusci z Neapolu sa przeciez szczuple wysokie, blond,jasne skora,jasne oczy...vide:casus Noemi..i sie rozesmialam i caly dzien kwiczalam..heheheeeeeeeee
...literowki sorry...jestem blondynka, niebieskie oczy,wysoka, biala skora..co dziwne 2 dni
temu wzieli mnie za neapolitanke..obuuuuurzylam sie !
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 60
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie