Wiele języków!

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
mocne , a co powiecie gdy ktoś" gęba sr..a tyłkiem potpatruje obroty gwiazd i mgławic dalekich spirale"?

( czy jest ktoś z Kielc ?;)
pozdrawiam serdecznie fanów Witkacego :))))

tak to już jest w necie ,że sobie można napisać co soie chce czyli niekoniecznie prawde

i tak to jest z jezykami chyba się polącza
a wzgledność dotyczy wszystkiego
najprawdopodobniej(?!)
Co taki analfabeta jak ty może wiedzieć o językach obcych. Tobie polecam naukę polskiego. No cóż zazdrość to brzydka cecha a tobie jej nie brakuje. Skoro wszystko krytykujesz to po co odwiedzasz tą stronę. Małe dziecko wie więcej o językach obcych niż TY. POZDRO:-)
Italianista,teraz kolej na jęz.polski,bo masz duuuuże braki,KORZYSTAJ z okazji,że tu jesteśmy....
A co jest nie tak w " fare la doccia" to nie jest poprawne? wiec jak sie mowi?POmozcie
A co jest nie tak w " fare la doccia" to nie jest poprawne? wiec jak sie mowi?POmozcie
"Perfekcyjna znajomość miała znaczyć przerobiony kurs dla
>zaawansowanych"

Przeglądałam sobie to forum włoskie z czystej ciekawości (nie uczę się tego języka, aczkolwiek mam zamiar ;-))...
To zdanie Italianisty najzupełniej mnie zatkało.
Człowieku, mnóstwo ludzi przerabia kursy dla zaawansowanych i wcale nie umieją języka perfekcyjnie. Bo perfekcyjnie języka nie zna nawet native.
A to, że ktoś zna język b. dobrze jest godne pochwały, ale na pewno nie uprawnia go do pisania takich bzdur.
Italianisto 007... ze tez Ci nie wstyd... Polecasz kolezance nauke j. polskigo a sobie za koszule nie potrafisz spojrzec. Pozwol, ze Ci przypomne jeden z Twoich postów:
Italianista 007 (gość) 27 Maj 2005, 21:17 odpowiedz
wysłano z: *.238.177.6
Języków obcych uczę się ponad 7 lat nie wszystkie znam perfekcyjnie,niektórych tylko podstawy. A co do uzdolnień to tylko kwestia dobrych chęci. Mój sposób na naukę:
-zacznij ją od zaraz kożystaj z samouczków
(FAKTYCZNIE, KOLEGO NA PRZYSZŁOŚĆ WIEDZ, ZE KORZYSTAĆ PISZEMY UŻYWAJĄC 'RZ' I NIE KRYTYKUJ INNYCH OK? aha.. i niktt Ci nie zazdrości znajomości języków, bo nie jesteś jedyny na tym forum. Pozdrawiam Tranquile ;)
Pozdrawiam "Masakrę" :-)

>-zacznij ją od zaraz kożystaj z samouczków

Ja bym radziła raczej "korzystać", ale to szczegół... ;-)

Poza tym, to superhipermegacudownie, że uczysz się tylu języków i sprawia Ci to radość, ale nie wprowadzaj innych w błąd pisząc o "perfekcyjne znajomości", co nie dość, że jest nierealne, to jeszcze pokazuje, że skromnością to nie grzeszysz... :/
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

»

Życie, praca, nauka