Proszę na polski

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
parole sante!. wiec niech nie mowi tu koles o tym ze na "cale zycie"... kpi sobie .zgadzam sie z Dawidem:)
przepraszam, za literowki....
zimny dran z Polski? Nie no rece mi opadaja ...dziewczyny!
Faceci -Polacy zjednoczmy sie!
czy na tym forum nie ma zadnego faceta?Polaka?
Oj czepiacie się dziewczyny-dajcie jej poczuc przez chwilke ze jest jedyna ,w sercu tego mezczyzny hi hi hi hi hi .........powodzenia zycze ...polski zimny dran -wloski romantyk :))))))))coz za porownanie :)))))Pozdrawiam wszystkich ......Antonio fa caldo :))))
czepiają się,ale włoch tym swoim romantyzmem szybko omota polkę,bo choć polacy też potrafią,to ja jak żyję i mam za sobą poważny związek ,nie słyszałam nigdy takich słów,jak to mówią włosi.ale ważne jest to,żeby wierzyć w to ostrożnie,bo rzeczywiście włosi wielbią kobiety,ale mogą wielbić kilka naraz.mam wrażenie ,że oni żyją chwilą w miłości,rano ,po wszystkim jest już normalnie.ale można też spotkać kogoś wartościowego.
nie można jednak wpaść jak przyslowiowa śliwka w kompot,bo jak tylko to poczuje ,już po nas.powodzenia
zgadzam sie ze wszystkimi tutaj na forum, tylko chce zaznaczyc, ze ten wloch jest tylko moim znajomym, kolega, nic wiecej :)
auguri
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

Zostaw uwagę